ᐅ Het beste actieve koolmasker in 2020!
maskers

ᐅ Het beste actieve koolmasker in 2020!

Het Beste Masker van Actieve Koolstof in 2020 – Test Samenvatting, Vergelijking en Aankooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van het beste actieve koolmasker door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het ideale item voor uw behoeften te vinden.

Wat doet het beste actieve koolmasker in cosmetica?

Het beste actieve koolmasker wordt steeds populairder in de schoonheidsindustrie. Dankzij de adsorberende eigenschappen van actieve kool is de huid intensief en volledig vrij van vuil, vet en talgafzettingen.

Bovendien worden bacteriën en milieuvervuiling, die kunnen leiden tot een onzuivere en geïrriteerde huid, aangetrokken tot actieve kool, zoals een magneet, en verwijderd uit uw huid. Een chemisch proces in het productieproces geeft de actieve kool zijn sponsachtige, fijnporige constructie.

Dit bindt vuil, talg en andere stoffen en verwijdert ze van de huid. Op deze manier kunnen verstopte poriën van mee-eters en puistjes worden verwijderd en kan een onzuivere huid worden vermeden.

Hoe gebruik je het beste actieve koolmasker

Voordat u het beste actieve koolmasker aanbrengt, reinigt u uw gezicht grondig en ontdoet u zich van vuil en vet. Om te beginnen met uw poriën, reinigt u uw gezicht met lauw water of legt u het op een warme handdoek voor enkele minuten. Breng het masker vervolgens gelijkmatig en licht aan op het droge gezicht en laat het enkele minuten intrekken. 10 à 30 minuten afhankelijk van het product.

Bescherm het oog- en lipgebied. Indien nodig kunt u ook het beste actieve koolmasker alleen op het gebied van de ogen en de lippen gebruiken. T. Was het gedroogde masker na de aanbrengperiode met lauwwarm water.

Als u een masker gebruikt peel-offAls u een huid op uw gezicht heeft, verwijder deze dan voorzichtig na de door de fabrikant aanbevolen aanbrengtijd. Het beste actieve koolmasker kan meerdere malen per week worden aangebracht, vooral op een zeer vette huid of sterke mee-eters.

Maar je moet na elke toepassing een vochtinbrengende crème voor het gezicht aanbrengen om je huid te beschermen tegen uitdroging en om belangrijke voedingsstoffen te verstrekken.

Alles wat je moet weten over het beste houtskoolmasker

Actieve kool heeft een krachtige adsorberende werking, wat betekent dat het zeer effectief vuil en onzuiverheden aantrekt en absorbeert, zoals een magneet of een spons. Bovendien heeft actieve kool een bindende kracht en kan daardoor vet, talgafzettingen, vuil en bacteriën binden en betrouwbaar verwijderen.

Alles wat uw poriën verstopt, wordt met het beste actiefkoolmasker uit de huid verwijderd. Het eindresultaat is een verbeterd huidbeeld en zichtbaar verfijnde poriën. Zo wordt actieve kool niet alleen gebruikt voor de vette huid, maar ook in de anti-verouderingszone.

De beste geactiveerde houtskool puistjesmasker – helpt het echt?

Aangezien actieve kool ook een antibacteriële werking kan hebben, is het bijzonder effectief in de strijd tegen puistjes en mee-eters. Een effectief masker vermindert het vetgehalte van de huid aanzienlijk en voorkomt zo verstopte poriën en de daarmee gepaard gaande mee-eters en puistjes.

De maskers peel-off kan de impact van een diepe reiniging van de gezichtsporiën verder vergroten. Ze dringen bijzonder diep door in de huid en trekken effectief de donkere zwelling van de poriën aan.

Als gevolg daarvan maken vervelende mee-eters en een vette huid geen kans en reinigen ze de huidoppervlakken. Het ziet er gezond uit en straalt door zichtbaar verfijnde poriën.

U wilt uw eigen actieve koolmasker maken, maar u weet niet of en hoe dit mogelijk is?

De productie is niet al te ingewikkeld en is ook nog eens aangenaam. Het belangrijkste bij het maken van een zelfgemaakt masker is dat je alles begrijpt van de componenten en je geen zorgen hoeft te maken over verborgen additieven.

Wij hebben voor u twee recepten gekozen, die niet alleen succesvol zijn, maar ook de kosten en de lijst met componenten binnen de perken houden. Je hoeft dus niet veel tijd en geld te besteden aan de productie. Actieve kool is verkrijgbaar in de apotheek of in de parafarmacie in een handige poeder- of tabletvorm. Van twee tabletten krijg je ongeveer een eetlepel poederkool.

Inkoopcriteria : U kunt het bereik van het beste actieve koolmasker vergelijken en evalueren op basis van de volgende factoren.

In wat volgt willen we u laten zien welke factoren u kunt gebruiken om producten te vergelijken en te evalueren. Dit maakt het voor u gemakkelijker om te bepalen of een bepaald actief koolmasker geschikt is voor u of niet.

  • Ingrediënten
  • Compatibiliteit
  • Effect
  • Waar voor uw geld

Ingrediënten

Het beste actieve koolmasker is vooral bekend om zijn karakteristieke diepzwarte kleur. Maar er zijn veel producten op de markt die de zwarte kleur op een andere manier bereiken en toch beweren dat ze een actief koolmasker zijn. Vergeet niet de instructies op de verpakking te lezen, afhankelijk van het model en het merk.

Compatibiliteit

Actieve kool zelf is een echt compatibele stof – het kan geen allergieën veroorzaken. Actieve kool wordt daarom vaak gebruikt in de geneeskunde, bijvoorbeeld in het geval van gastro-intestinale.

Het heeft de neiging om de huid uit te drogen, maar dit kan worden gecompenseerd door een geweldige vochtinbrengende cr̬me. Het beste actief koolmasker bevat echter meestal een combinatie van verschillende stoffen Рook stoffen die minder goed worden verdragen.

Als voorbeeld, de lijm die wordt gebruikt voor de peel-off Actieve kool maskeert zijn eigen kleverige eigenschappen, die de huid kunnen irriteren en huidirritatie kunnen veroorzaken tijdens het aanbrengen of tijdens de daaropvolgende peeling.

Er kunnen stoffen zoals eucalyptus of menthol aanwezig zijn, die tot de meest voorkomende contactallergenen behoren, en er moet ook rekening worden gehouden met parfums of geuren.

Als er salicylzuur in zit, kan het huidirritatie of uitdroging veroorzaken.

Effect

De meeste actieve koolmaskers worden vooral geadverteerd om mee-eters te bestrijden. Daarnaast wordt hulp tegen acne, vergrote poriën, vuil, overtollige olie en talg beloofd.

Hou er altijd rekening mee dat het beste houtskoolmasker geen wondermiddel is. Een positief resultaat kan meestal pas na enkele weken gebruik worden verwacht, omdat het product moet worden gebruikt. regelmatig.

Maar als je problemen hebt zoals mee-eters en acne, kan het zijn dat het basisprobleem niet van buitenaf komt. Het kan nodig zijn om extra actie te ondernemen om uw probleem op te lossen.

Factoren zoals huidtype en dieet kunnen huidonzuiverheden bevorderen. Andere producten die u gebruikt om uw huid te verzorgen kunnen echter ook negatieve effecten hebben op uw huid, hoewel ze positieve effecten garanderen – afhankelijk van hoe uw huid reageert.

Waar voor uw geld

Zoals reeds aangegeven in de aankoopprijsanalyse, is de prijsklasse voor het beste actief koolmasker vrij breed. Het merendeel van de producten blijkt in een prijsklasse van 8 à 15€tenzij het gaat om verpakkingen voor één enkele toepassing (1 à 3€).

Deze reeks kosten lijkt ons redelijk. Zelfs als u ervoor zorgt dat het een fantastisch kwaliteitsproduct is met geen twijfelachtige componenten, hoeft het niet duur te zijn.

Wat zijn de gevaren van het gebruik van het beste actieve koolmasker?

Helaas heeft het beste actieve koolmasker veel gevaren waar je je bewust van moet zijn:

Veel actieve koolmaskers bevatten koolstofverbindingen waarvan het productieproces polycyclische aromatische koolwaterstoffen kan aanmaken (PAH), maar grotendeels in kleine hoeveelheden.

Een aantal van deze PAH zijn kankerverwekkend bevonden, andere worden verdacht. Er kan ook huidirritatie of schade aan de slijmvliezen worden verwacht (bijv. als iets in het masker te dicht bij de mond of de ogen wordt aangebracht).

Het beste actieve koolmasker kan ook alcohol bevatten. In combinatie met zuivere actieve kool droogt het de huid uit en kan het huidirritatie veroorzaken.

Veel producten bevatten ook PEG. In het geval van peel-off maskers of stoffen maskers die langer op de huid blijven zitten, kan dit in het ergste geval ervoor zorgen dat het beoogde effect wordt teruggedraaid, aangezien de afgeleiden van de PEG de huid meer doorlaatbaar maken voor schadelijke stoffen en vreemde stoffen/aantasting.

Er zit niet altijd actieve kool in, ook al staat er actieve kool op. Als je de woorden niet kunt vinden “houtskool“, “steenkoolpoeder“of”geactiveerde houtskool” in het componentenoverzicht, maar bijvoorbeeld “zwarte steenkool“is geen actieve kool, maar synthetische koolstof.

Deze carbon black is alleen verantwoordelijk voor de kleur zwart en staat bekend als mascara of eyeliner.

Dus zorg ervoor dat u de ingrediënten controleert voordat u koopt!

Hoe lang kun je het beste actieve koolmasker op je gezicht laten zitten? En wat zijn de gevaren als je deze tijd overschrijdt?

Of het nu een peel-offa wash-off of een masker om inkteen geactiveerd koolmasker heeft over het algemeen een belichtingstijd van 10–20 minuten.. Je moet het masker niet meer op je gezicht laten zitten.

Als u het masker langer op uw gezicht laat zitten, kan uw huid uitdrogen. Huidirritatie en roodheid zijn ook waarschijnlijker.

In zo’n geval kan het enkele dagen duren voordat uw huid zich herstelt met een grote vochtinbrengende crème. Doekenmaskers zijn ook niet uitgesloten. Ze blijven zelfs na het aanbrengen vochtig en laten een nat laagje op het gezicht achter, maar de ingrediënten die erin zitten kunnen het gezicht nog steeds uitdrogen.

Onze selectie van ❤ :

Hoe vaak moet ik het beste houtskoolmasker gebruiken?

Aangezien het beste actieve koolmasker de huid kan uitdrogen, is het ideaal om zo’n masker één keer per week te gebruiken, maar niet meer dan twee keer per week.

Vooral met de maskers peel-offHet wordt aanbevolen dit toepassingsgebied niet te overschrijden. Bovendien kan de huid door het masker te schillen geïrriteerd raken.
Als u het masker meer dan twee keer per week gebruikt, kan dit het huidoppervlak beschadigen en meer problemen veroorzaken dan vóór het aanbrengen.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments