ᐅ Het beste alkalische badzout in 2020!
Producten

ᐅ Het beste alkalische badzout in 2020!

Het Beste Alkalische Badzout in 2020 – Test Samenvatting, Vergelijking en Kooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste alkalische badzouten door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het ideale item voor uw behoeften te vinden.

Wellnessliefhebbers weten het al lang: een vol bad ontspant en geeft tegelijkertijd energie vrij voor het lichaam. Maar hoe werkt een alkalisch bad? We zullen het u in het volgende uitleggen:

Hoe werkt de beste alkalische badzoutbasis?

Omdat de beste alkalische badzouten de pH water, zodat het een impact kan hebben op de huid. De waarde pH bepaalt het zuur-base-gehalte: een waarde die lager is dan 7 duidt op een zuur materiaal, een pH boven 7 betekent dat een stof alkalisch is.

Hier zijn de 3 beste alkalische badzouten in 2020:

Vol met mineralen en natuurlijke zouten

De pH Het zout zit meestal tussen 7,5 en 9,5 ongeveer, d.w.z. het kan van “licht” naar “sterk” alkalisch gaan.

Mineralen, zoals kristallen of edelstenen, hebben bij verpulvering een hoge alkalische inslag.

Osmose neutraliseert de huid

Een alkalisch badzout heeft in de eerste plaats een invloed op de huid. Het kan echter gebeuren dat deze natuurlijke beschermlaag wordt verstoord. Milieu-invloeden en make-up kunnen de natuurlijke beschermingslaag van de huid verminderen. pH van de huid. Resultaat: het wordt zuur en de huid is niet meer voldoende beschermd.

Als dit het geval is, kan het beste alkalische badzout helpen. De basen van dit zout werken volgens het principe van osmose: wanneer een base in contact komt met een zuur, wordt de pH van de stoffen nadert. Als u bijvoorbeeld een oververzuurde huid heeft en deze behandelt met alkalisch badzout, kan de pH van de huid toeneemt en de natuurlijke beschermende zuurmantel kan worden gerepareerd.

Hierdoor kunt u snel zichtbare resultaten bereiken, omdat het badzout ook helpt om de huid te reinigen. Verstopte poriën worden geopend en daardoor kleiner, de talgklieren worden gereguleerd en de huid verandert: na een grondig bad is ze vaak merkbaar zachter en zuiverder.

Dankzij het principe van osmose zijn de beste alkalische badzouten uiterst mild: normaal gesproken droogt de huid niet uit, maar lijkt ze evenwichtig en zuiver.

Een alkalisch bad tegen hyperaciditeit

Een alkalisch bad kan echter ook invloed hebben op het interieur. Hoewel het principe van deze zuur-base-evenwicht in de wiskunde wordt besproken, kunnen veel slachtoffers vermoeidheid, misselijkheid en zelfs een verzwakt immuunsysteem ervaren als hun lichaam te veel zuur bevat.

Een bad met alkalische zouten kan diep in de huid doordringen en zo ook de binnenkant van het lichaam van alkalische zouten voorzien. Het is dus een fantastische aanvulling op een basisdieet. Want met alle baden kan ook de hyperaciditeit in de spieren, die zich bijvoorbeeld manifesteert in spierpijn en krampen, goed worden bestreden.

Het beste alkalische badzout neutraliseert de lichaamsgeur

Een ander positief effect van een alkalisch bad is dat de zuren worden geneutraliseerd en de lichaamsgeur precies op hetzelfde moment wordt verminderd. Daarom gebruiken veel mensen ook een alkalisch bad voor persoonlijke hygiëne of, in combinatie met een alkalische deodorant, als decoratieve vervanger.

Het kan ook helpen om het lichaam sneller te ontdoen van gifstoffen: aan de ene kant stimuleert de verhoogde bloedcirculatie ook de stofwisseling, en aan de andere kant kunnen gifstoffen sneller worden uitgescheiden via de open poriën van de huid.

Voordelen van het beste alkalische badzout in één oogopslag

Het beste basis alkalische badzout heeft daarom veel voordelen, zo werkt het bijvoorbeeld op verschillende principes:

  • neutraliseert geuren
  • Bevordert de bloedsomloop
  • Ontgiften

Maar wat is de beste manier om een alkalisch badzout te gebruiken?

Toepassing van het beste alkalische badzout

Een alkalisch badzout moet over het algemeen volgens de aanwijzingen van de fabrikant worden bereid: Dit betekent meestal dat meerdere eetlepels badzout in relatief warm water worden geplaatst bij een temperatuur van 36 à 38 graden. Het menselijk lichaam en de huid in het bijzonder moeten worden gereinigd.

Alkaliserend bad en haar

Het hebben van een alkalisch bad roept vaak de vraag op: Kan ik mijn haar met of zonder wassen? Het antwoord op deze vraag is enigszins gecompliceerd. Enerzijds heeft een bad met het beste alkalische badzout een ontzurende invloed op de hoofdhuid, zodat het bijvoorbeeld effectief kan zijn tegen jeuk.

Aan de andere kant kan ook alkalisch badzout het haar op lange termijn uitdrogen, waardoor het niet raadzaam is om het lange tijd in het haar te laten zitten.

Combineer uw haar daarom alleen met een alkalisch badzout als u uw haar daarna grondig wast. Daarom moet je het aan het einde van een bad doen. Anders is het raadzaam om niet van het alkalische zout af te komen, maar u kunt af en toe een alkalische shampoo gebruiken.

Frequentie van een alkalisch bad

Wanneer het lichaam er niet aan gewend is, kan een alkalisch bad zeer veeleisend zijn. Overdrijf dus niet in het begin, één alkalisch bad per week is genoeg voor het begin. Zodra uw lichaam gewend is geraakt aan het proces, kunt u de frequentie verhogen en drie keer per week een alkalisch bad nemen.

Maar hoe bereid je een alkalisch bad goed voor? We zullen het u stap voor stap uitleggen.

Een bad met alkalisch badzout stap voor stap uitgelegd

Zorg ervoor dat u niet gestoord wordt tijdens het baden: maak eerst de badkamer leeg, vertel uw kamergenoten dat u de badkamer voor lange tijd gaat gebruiken en heb een geweldige tijd: veel mensen lezen een fantastisch boek of tijdschrift in een alkalisch bad, anderen installeren een tv in de badkamer om in alle rust een film te bekijken.

Zorg ervoor dat de badkamer wordt geventileerd. Door de hoge temperatuur van het water en het badzout kan er veel waterdamp zijn, waardoor het bad donkerder wordt. Dus hou je raam open om een vrij uitzicht te krijgen.

Bereid drankjes en snacks voor, want alkalische baden kunnen je snel hongerig maken. Een fles water is bijvoorbeeld aan te bevelen. Laat de badkamerdeur open. Want in geval van nood, zoals bij verkeersproblemen, is het makkelijker om bij u te komen. Verlaat het badwater.

Een alkalisch bad wordt over het algemeen genomen bij watertemperaturen die vergelijkbaar zijn met de lichaamstemperatuur, d.w.z. tussen 35 en 41 gradentemperaturen tussen 36 en 38 graden omdat het de meest voorkomende is. Om de temperatuur zo constant mogelijk te houden, is het raadzaam om een thermometer bij de badkuip te hebben. Als de temperatuur daalt, voeg dan gewoon warm water toe.

Voeg het beste badzout toe aan het water en zorg ervoor dat het goed mengt. U kunt een pH standaard om te meten of het product pH voldoet aan uw verwachtingen. Om het aan te passen, kunt u zout toevoegen (voor een pH ) of water (om een hogere pH onder).

Ga nu in de badkuip! Vaak wordt gesuggereerd om een bad te nemen van ten minste Vijfenveertig minutenmaar u moet ook de aanbevelingen van de badzoutfabrikanten opvolgen.

Om de bloedcirculatie te verhogen is het nuttig om met een borstel of met uw handen de huid om de twee minuten een beetje te masseren. Na het baden is het raadzaam om eerst niet te douchen. Hierdoor kan het alkalische water nog beter doordringen in het lichaam en een effect hebben.

Als u ‘s avonds een alkalisch bad neemt, kunt u de volgende ochtend bijvoorbeeld een douche nemen. Het is dus niet moeilijk om een alkalisch bad voor te bereiden. Het enige wat je nodig hebt is een badkuip met water en alkalisch badzout. Maar welk van de vele alkalische badzouten wordt aanbevolen? We hebben een aantal van de producten nader bekeken en presenteren u het volgende Top 5 alkalisch badzout.

Inkoopcriteria : U kunt het bereik van de beste alkalische badzouten vergelijken en evalueren op basis van de volgende factoren.

Hieronder tonen we u de criteria die u kunt gebruiken om een keuze te maken uit de veelheid van potentiële alkalische baden.

De criteria waar u op moet letten bij de aankoop van het beste alkalische badzout en hoe u deze kunt vergelijken zijn onder andere :

  • pH
  • Ingrediënten
  • Additieven
  • Toepassing

pH

Voor een succesvolle ontzuring moet u ervoor zorgen dat de pH van het beste alkalische badzout is tussen 7,5 en 9,5. In het algemeen geldt dat hoe meer de pH Hoe hoger het badzout, hoe succesvoller de ontzuring. Zorg er echter ook voor dat de pH de aangegeven waarden niet overschrijdt, omdat anders huidirritatie of brandwonden kunnen optreden.

Een bijkomend voordeel is het vermogen van water om in de huid te dringen. Uw huid kan dan beter de in het water aanwezige deeltjes van actieve stoffen, zoals magnesium, absorberen. Dit is niet mogelijk met normaal water, omdat de natuurlijke beschermende barrière van de huid geen stoffen laat doordringen.

Ingrediënten

De componenten van het beste alkalibadzout moeten van de hoogste kwaliteit zijn. Het alkalische bad mag niet alleen uit zout bestaan en moet worden verrijkt met magnesium, kaolien, minerale grond of echte edelstenen, al naar gelang de behoefte.

Additieven

Lees de additieven altijd zorgvuldig door voordat u ze koopt. Het is het beste om een product te kiezen dat geen parabenen, minerale oliën en kunstmatige geuren bevat. Deze voegen niets toe aan het beste alkalische badzout en irriteren de huid omdat ze de natuurlijke zuurmantel van de huid verstoren.

Parabenen zijn conserveringsmiddelen die gestructureerd zijn zoals deOestrogeenhet vrouwelijk geslachtshormoon. De opname van parabenen kan het hormonale evenwicht beïnvloeden en leiden tot ongewenste effecten. Probeer ze daarom te vermijden bij het kopen van de beste alkalische badzouten en ook in cosmetica in het algemeen.

Ook minerale oliën zijn controversieel. Minerale oliën worden in de organen van het lichaam afgezet, maar hun gezondheidseffecten zijn nog relatief onontgonnen. Het is echter bekend dat minerale oliën ook de beschermende barrière van de huid veranderen en, in combinatie met de UVkan huidschade veroorzaken.

Zodra de ingrediënten op de producten zijn vermeld, worden meestal alleen technische termen vermeld die voor een leek onbegrijpelijk zijn. Dus wees niet bang om onbekende ingrediënten te onderzoeken voordat je koopt. Zo weet je altijd wat je krijgt.

Toepassing

Let bij de aankoop ook op de mogelijkheden om het beste alkalische badzout te gebruiken. Niet alle badzouten zijn bijvoorbeeld geschikt voor het comprimeren en spoelen.

Voor vermoeide en gestresste voeten is bijvoorbeeld een voetbad voldoende. Als u zelden veel tijd heeft, kunt u ook alkalisch badzout gebruiken als peeling in de douche.

Natuurlijk is het beste alkalische badzout met de meest uiteenlopende toepassingsmogelijkheden de ideale allrounder. Dit betekent dat u kunt variëren tussen verschillende soorten toepassingen, afhankelijk van uw behoeften en de beschikbare tijd.

Onze selectie van ❤ :

Hoe gebruik je het beste alkalische badzout op de juiste manier?

Voordat u een alkalisch bad neemt, moet u altijd de instructies op de productverpakking lezen.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van het gebruik van alkalisch badzout?

Als u alkalisch badzout op de juiste manier gebruikt en de instructies van de fabrikant opvolgt, zullen er zelden bijwerkingen optreden. Diabetici en vrouwen moeten voor gebruik een arts raadplegen om mogelijke complicaties te voorkomen.

Een basisbad is ook zeer geschikt voor de behandeling van roos, maar u moet uw haar wel vastbinden tijdens het basisbad. Als het haar te lang in alkalisch water blijft liggen, kan het uitdrogen. Bevochtig gewoon de hoofdhuid vlak voordat u het bad afmaakt.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments