ᐅ De beste badtoevoeging in 2020!
Producten

ᐅ De beste badtoevoeging in 2020!

Het beste badtoevoegmiddel in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en aankooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste badtoevoeging door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het ideale artikel voor uw behoeften te vinden.

Het beste badadditief helpt om overtollige zuren te elimineren en zo de chronische acidose tegen te gaan die vandaag de dag zo wijdverbreid is.

Baden met de beste badtoevoeging – kleine inspanning, groot effect

Mensen reizen de wereld rond om mineraalbaden, zoutmeren of warmwaterbronnen te zien en een ontspannend en helend bad te nemen.
Wie wil dat aangename gevoel niet ontdekken als je in heet water duikt.

Hier zijn de 2 beste badtoevoegingen in 2020:

Alkaliserend bad voor thuis ontzuring

Het is zo makkelijk om vandaag een warme bron in je huis of appartement te hebben en we hoeven niet dagenlang te reizen om een lekker alkalisch bad te nemen voor de ontzuring.

Het enige wat je nodig hebt is een badkuip en het beste basisbadadditief om de huid te ontzuren. Voeg een kaarsje of twee toe, ontspannende muziek, een kop warme chocolademelk – en stress heeft geen schijn van kans.

Basisbad van mineralen en kristallijn zout

Badadditieven, die verschillende van de volgende componenten kunnen bevatten, vormen de basis van een bad:

  • Mineralen in het koraal van de Sango Zee
  • Mineralen in de vorm van basiscarbonaten, bijvoorbeeld natriumbicarbonaat (natrium), natriumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, kaliumbicarbonaat enz.)
  • Natuurlijk zout (bijv. kristallijn zout of zeezout)
  • Basis badkuip met alle Sango Zeekoraal

Het zeekoraal van Sango is een natuurlijke basisvoorziening en is daarom ook een belangrijke aanvulling op vele baden. Het bestaat met name uit calcium- en magnesiumverbindingen en zet het badwater om in alkalisch mineraalwater, dat ook uitstekend geschikt is voor de gewrichten en helpt te ontspannen in geval van stressproblemen.

Alkalisch bad met al het magnesium tegen stress

Als je genoeg magnesium hebt, ben je minder gevoelig voor stress. Dit betekent dat het stimuleren van stress in de omgeving geen stressreacties activeert of vermindert. Met voldoende magnesium krijg je een diepere slaap, een betere concentratie en een betere spier- en zenuwfunctie.

Maar u profiteert nog steeds van het magnesiumgehalte van het alkalische bad dat uitdroging van de huid voorkomt. Daarom kan dit kostbare mineraal helpen bij het verminderen van roos en jeuk bij huidaandoeningen zoals neurodermitis of de psoriasis.

Magnesium kan in het basisbad zitten in de vorm van magnesiumcarbonaat of -sulfaat.

Natriumbicarbonaat basisbad

Natriumwaterstofcarbonaat of natriumbicarbonaat is een basisverbinding die vaak wordt gebruikt voor ontzuring. U zult merken dat pH van je badwater is na een uurtje baden naar beneden gegaan. Om deze reden kunnen alkalische baden elk compleet ontzuringsprogramma begeleiden.

Vooral onder druk worden grote hoeveelheden zuur geproduceerd. Als er regelmatig alkalische baden worden uitgevoerd voor ontzuring, kunnen deze angstgevolgen steeds weer worden geëlimineerd, zodat een ophoping van zure afvalstoffen en daarmee gezondheidsproblemen op lange termijn kunnen worden voorkomen.

Bovendien stimuleert natriumwaterstofcarbonaat de lipidenregeneratie van de huid en zorgt zo voor een gladde en soepele huid.

Basebad met kristallijn zout of zeezout

Sinds de oudheid worden zoutbaden als bijzonder waardevol beschouwd voor huidziekten zoals neurodermitisde psoriasis en deeczeem.

Echter, alkalische baden met natuurlijke zouten worden ook gesuggereerd voor reumatische aandoeningen van het bewegingsapparaat. Natuurlijk kristalzout heeft een milde antibacteriële en ontstekingsremmende werking.

Terwijl bubbelbaden de huid doen opzwellen, helpen alkalische baden met natuurlijk zout om een betere bloedtoevoer naar de huid te garanderen.

Alkalische baden – de extra’s

Naast het beste basisbadadditief, gemaakt van de 3 bovengenoemde componenten, kunt u een paar druppels van uw favoriete geur in het type zuiver natuurlijke etherische oliën van gecontroleerde biologische kwaliteit aan het badwater toevoegen.

5 à 10 druppels van etherische olie zijn voldoende voor een vol bad in een badkuip van de gebruikelijke grootte. Voor een bad in de buurt, misschien meer. Roer de etherische olie door een mengsel van honing of warme kokosolie en voeg het toe aan het badwater.

Wat gaat er aan het alkalische bad vooraf?

Kies voor een alkalische peeling één keer per week, die u voor uw alkalisch bad aanbrengt. Zo combineert u gezondheid, stressvermindering en badtherapie met schoonheid: RRB. Breng de alkalische schil aan, laat deze tijdelijk aan en douche dan. Dode huidschilfers worden verwijderd en de inherente jonge huidcellen kunnen een zucht van verlichting blazen.

Hoe neem je een bad met de beste badtoevoeging?

Als u in een gebied woont waar het leidingwater sterk gechloreerd is, moet u uw alkalisch bad voorzien van gefilterd water. Als u geen huisfilter hebt geïnstalleerd, kan een speciale douchekop met ingebouwde filter ook een oplossing zijn. Dit filtert niet alleen ongewenst chloor, maar ook verontreinigende stoffen in het water.

Zorg voor de ideale badwatertemperatuur om de beste badtoevoeging te gebruiken. Het mag niet meer bedragen dan 37 graden. Omdat de zure uitscheiding van de huid pas moet beginnen na 30 minuteneen bad van minstens 40 minuten wordt aanbevolen om een basisbad te verkrijgen.

Alkalische baden kunnen tot drie keer per week als kuur worden gebruikt (2 à 4 weken) tijdens periodes van intense stress of door middel van een ontzuringsprogramma. Daarna is één alkalisch bad per week voldoende.

Wat gebeurt er na het alkalische bad?

Na een alkalisch bad wordt een massage met biologische kokosolie aanbevolen. Als er niemand is om je te masseren, neem dan gewoon kokosnootolie in plaats van je gebruikelijke bodylotion of kies voor een basis bodylotion.

Wikkel jezelf in warmte en laat de avond in alle rust eindigen. Vermijd na een alkalisch bad actiefilms of andere zenuwslopende vrijetijdsactiviteiten.

De beste badtoevoeging voor hoge bloeddruk?

Als u last heeft van hartproblemen, hoge bloeddruk of diabetes, raadpleeg dan uw huisarts voordat u een alkalisch bad neemt en zoek uit hoe u uw badfeesten kunt organiseren zodat u niet zonder het beste badtoevoeging hoeft te doen.

In ieder geval moet u ervoor zorgen dat u goed gehumeurd water en korte zwemuren heeft. Uw zorgverlener zal u hierover zeker deskundig en gedetailleerd advies geven.

Alkalische voetbaden

Voor ontzuring neemt u dagelijks een alkalisch voetbad als kuur (bijv. tijdens 2 weken). De tenen moeten in het water blijven voor ten minste 30 minuten.

Volgens ervaringsberichten kunnen alkalische voetbaden zelfs nuttig zijn tegen spijkers en voetschimmels en, indien regelmatig gebruikt, deze laten verdwijnen.

Wij wensen u ontspannende avonden met de beste badtoevoeging!

Inkoopcriteria : Op basis van deze factoren kunt u het bereik van het beste badtoevoegmiddel vergelijken en evalueren.

Hieronder tonen we u de criteria die u kunt gebruiken om badadditieven te vergelijken en te evalueren. Dit maakt het voor u gemakkelijker om een overzicht te krijgen en een geschikt en voordelig product te kiezen.

Samengevat zijn de criteria als volgt:

  • Formulier
  • Effect
  • Gewicht/prijsverhouding
  • Toepassing
  • Ingrediënten

Hieronder kunt u lezen wat de verschillende criteria zijn en waarom het voor u zinvol is om op basis van deze criteria een product te kopen of niet.

Formulier

Een van deze criteria is de “vorm” die het beste badtoevoegmiddel kan aannemen. Bijna alle badadditieven hebben een ontspannend effect en een verbazingwekkende geur.

De kristallen en het badzout lijken echter sterk op elkaar, omdat ze in principe uit beide zouten bestaan. Oliën houden uw huid vochtig, zelfs na het douchen. Maar als je een vette huid hebt, kun je ook badkristallen of badzout gebruiken. Elk model heeft ook zijn eigen geur, gebaseerd op de ingrediënten.

Wat je in gedachten moet houden is de consistentie van het schuim. Oliën en kristallen en de zouten niet schuimen. Maar als je wilt, gebruik dan niet die badadditieven.

Badbommen zijn een fantastisch alternatief. Maar wees je ervan bewust dat ze over het algemeen minder snel in een pakket zitten en een beetje lieve.

Alle types kunnen ook zonder problemen worden gebruikt. Maar als je een natuurstenen badkuip hebt, wees dan voorzichtig. Gebruik geen gekleurde badadditieven. Vooral zouten die je badkuip kunnen beschadigen.

Effect

Hier komen consistentie en componenten aan bod. Vanwege hun heilzame en curatieve werking worden ze vooral voor medische doeleinden gebruikt.

Het maakt niet uit hoe erg je rug- of spierpijn is: de beste badtoevoeging kan wonderen doen. Het spreekt voor zich dat je het met regelmatige tussenpozen moet nemen om het volledige effect te krijgen. Als u veel water gebruikt door een verkoudheid, kan uw bloedsomloop duren. De psoriasis en andere huidziekten zullen ook niet voor langere tijd te gast zijn.

Gewicht/prijsverhouding

Ik weet zeker dat je ook een goede hoeveelheid badtoevoeging wilt vinden voor het geld dat je uitgeeft. Het hangt af van de badtoevoeging die u koopt en het merk.

Met bijvoorbeeld badzout, kristallen of oliën kun je het langer volhouden dan met badbommen. Deze kunnen misschien als geschenk worden aanbevolen, want ze zijn soms erg mooi versierd. Bommen zijn ook een beetje duurder dan de andere alternatieven.

De beste badtoevoegingen van Tetesept en Kneipp zijn extreem goedkoop. De zogenaamde “Geen naam Merken“zijn ook in een vergelijkbare prijsklasse. Bekijk de verschillende productbeoordelingen om een mening te krijgen over de verschillende merken.

Toepassing

De enige vereisten voor het gebruik van de beste badadditieven zijn water en een badkuip. De toepassing is volledig eenvoudig en zelfs lui hoeven zich er geen zorgen over te maken. Ontspanning is immers het allerbelangrijkste met badtoevoegingen!

Voeg gewoon uw badtoevoeging toe aan het water. Maar pas op dat je niet te lang baadt, want sommige additieven kunnen onaangename brandwonden of reuma veroorzaken. Bovendien moet je niet elke dag baden met oliën en zo.

Twee keer per week is genoeg!

Neem geen te hoge dosis. Ten eerste, niet overdoseren. Een paar gram zal vele wonderen doen. Wees ook voorzichtig met gekleurd badzout uit de apotheek, want dat kan uw badkuip verkleuren als u het heel lang gebruikt.

Ingrediënten

Afhankelijk van uw behoeften kunt u uw badtoevoeging kiezen aan de hand van componenten. Een aantal daarvan heeft speciale effecten die bijvoorbeeld rugpijn kunnen verlichten. Zorg er ook voor dat er geen kunstmatige ingrediënten zijn.

Als u zich liever ontspant, kan de jasmijn is een fantastische optie. Als uw huid wat meer vocht nodig heeft, zorg dan dat u de beste olijfoliebadtoevoeging gebruikt. Duivelsklauw kan helpen de spanning te verlichten.

Als u de beste badtoevoeging wilt krijgen en u weet al waarvoor het wordt gebruikt, kunt u online lezen op sites zoals Amazon.nl welke componenten het bevat en waarvoor het wordt gebruikt. Er zijn veel combinaties en variaties.

Hoe kan ik zelf de beste badtoevoeging maken?

Je wilt een persoonlijk geschenk geven, maar je weet niet wat? Maak dan uw eigen individuele badtoevoeging! Er zijn een aantal huismiddeltjes die gebruikt kunnen worden: Honing, gember, zeezout, enz.

Wat is de levensduur van het beste badtoevoegmiddel?

Deze producten hebben geen specifieke houdbaarheidsdatum, zoals het geval is bij levensmiddelen. Integendeel, de vervaldatum loopt net na het openen van het product. De badtoevoegingen garanderen een houdbaarheid van 12 maanden.

Als u badzout koopt, heeft u normaal gesproken geen houdbaarheidsdatum, omdat het zout bijna oneindig lang meegaat. De geur kon alleen verdampen als deze na lange tijd werd geopend, maar niet werd verbruikt.

Hoe houd je de beste badtoevoeging?

Houd het niet te warm of te koud om het langer te laten duren. Je moet het ook niet op een plaats zetten waar er veel licht op de verpakking staat.

Het beste zou zijn om de container in je badkamer te laten staan en niet ergens in je appartement. Natuurlijk kunt u ook andere producten kopen om op te slaan. Zorg er alleen voor dat ze droog zijn.

Onze selectie van ❤ :

Hoe maak ik mijn bubbelbad/badkuip schoon na gebruik?

Omdat veel van de gunstige medische voordelen die badadditieven bevatten voor ons lichaam, kunnen ze een probleem worden voor de badkuip of de whirlpool. Zoals eerder vermeld, kan het gamma van het best gekleurde badtoevoegmiddel uw bad verkleuren als het te lang wordt gebruikt.

U kunt het vermijden door niet te lang in het badwater te blijven. Immers, een maximum van 15 minuten is genoeg.

Sommige zouten kunnen ook krassen op het oppervlak veroorzaken. Als u dit wilt vermijden, giet dan de dosering van deze zouten in een glas water en vergeet niet om het vooraf op te lossen.

U kunt de oliën ook oplossen in melk of crème om kleurvlekken te voorkomen.

Voor degenen die een natuurstenen of gegoten mineraalbad hebben, wees voorzichtig. De kans op vlekken is hier groter.

Als er vlekken verschijnen, is het raadzaam deze direct na het baden met helder water te wassen, zodat ze niet verharden. Als u dat niet doet, gebruik dan gewoon een neutraal reinigingsmiddel, want het reinigt vette producten in een mum van tijd.

Als u het beste badadditief in een jacuzzi wilt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat uw badadditief een schuimbarrière heeft. Anders zal het water overstromen door de bubbelfunctie.

Voor een jacuzzi heeft u speciale reinigingsproducten nodig. Het is het beste om de gebruiksaanwijzing te volgen, want de reiniging kan van model tot model verschillen.

Zuren en schuurmiddelen zijn echter niet geschikt voor reiniging. Het belangrijkste is dat u, voordat u het beste badadditief koopt, ervoor zorgt dat het geschikt is voor de spa om problemen te voorkomen.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments