ᐅ De beste blowerborstel in 2020!
Producten

ᐅ De beste blowerborstel in 2020!

De Beste Blaasborstel in 2020 – Test Samenvatting, Vergelijking en Aankooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste blaasbalg door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen bij het vinden van het ideale item voor uw behoeften.

Een föhnborstel, ook wel föhnborstel genoemd, is een combinatie van een borstel en een haardroger. Het kan met één hand en met weinig moeite worden gebruikt. De beste blaasborstel heeft meestal een paar temperatuur- en snelheidsinstellingen en de instelling voor koude lucht wordt vaak aanbevolen.

Op deze manier kan de beste blaasborstel gemakkelijk worden aangepast aan de conditie van het haar en het gewenste kapsel. Naast de grote wendbaarheid heeft een uitstekende blaasborstel een voldoende lange kabel met een scharnier. roterende om elastische bewegingen mogelijk te maken zonder de kabel te veel te verdraaien.

De koude lucht knop moet ook gemakkelijk bereikbaar zijn met een vinger, zodat de temperatuur indien nodig kan worden verlaagd. In tegenstelling tot conventioneel steilen en permanenten is regelmatig gebruik geen probleem voor gevoelige hoofdhuid of gestresst haar. De hot blower borstels zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten en in verschillende kleuren.

Hier zijn de 3 beste blaasborstels in 2020:

De verschillende soorten blaasborstels die beschikbaar zijn

Afhankelijk van het type haar en de gewenste stijl kunnen aparte blaasborstels worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit zachte borstelharen. Deze hebben het voordeel dat het haar in de knoop raakt. langzamer aan de binnenkant. Sommige eenheden zijn uitgerust met een automatisch inzetmechanisme.

Dankzij de met keramiek bedekte heteluchtborstels wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en wordt de structuur van het haar beschermd. De beste blowerborstel met ionisator wordt voorgesteld voor mensen met zacht, lang haar.

Maar niet alle borstels zijn geschikt voor alle haarlengtes. De gewenste grootte van de golven of krullen is gebaseerd op de diameter van de borstel. Grote blaasborstels hebben verschillende accessoires die indien nodig vervangen kunnen worden.

Dit zijn meestal grote en extra grote haarclips voor grote krullen, kleine clips voor kleine golven of krullen en föhnclips voor steil haar en om een mooie volheid aan haar te krijgen. Als u op zoek bent naar speciale toepassingsrelaxatie, kunt u de beste blaasborstel gebruiken met roterende opzetstukken die in twee verschillende richtingen kunnen draaien.

Grote ronde borstel

Als u matig, lang of zwaar haar heeft, is het ideaal om een grote ronde borstel te gebruiken (bijvoorbeeld 40 en 50 millimeter diameter). Krullen en volumineuze kapsels kunnen precies op hetzelfde moment worden gestyled.

Klein rond penseel

Kort tot middellang haar kan zeer snel worden gedroogd en in de gewenste vorm worden gebracht. Zelfs zachte krullen zijn effectief met behulp van het accessoire.

Toebehoren

Een extra accessoire voor de beste blaasborstel geeft het haar meer volheid en maakt het haar glad door het te drogen. Het is belangrijk dat de borstel gemakkelijk en veilig te bevestigen is en niet beweegt.

Let op: Borstelaccessoires moeten niet onmiddellijk na gebruik van de blaasborstel worden verwijderd om te worden gereinigd.

Omdat de borstel nog steeds erg heet kan zijn, bestaat er een risico op huidverbranding. Het is raadzaam om apparaten met oververhittingsbeveiliging te gebruiken.

Belangrijke uitrustingsdetails

Vandaag de dag is er een grote verscheidenheid aan borstelversies beschikbaar. Bij de aankoop van de beste blaasborstel is het belangrijk om na te denken over waar deze voor gebruikt moet worden. Daarnaast zijn er nog andere kenmerken en uitrustingsdetails waar rekening mee moet worden gehouden.

Automatische draaimotor en lange kabel

Bij de keuze van de meest geschikte blowerborstel speelt vooral het motorvermogen een belangrijke rol. Terwijl een kracht van minder dan 700 watt is voldoende voor kort en fijn haar, voor dikker en langer haar, 800 watt en meer zijn nodig om een optimaal resultaat te bereiken.

De kabel moet een minimale lengte hebben van 2 meter en zou idealiter moeten kunnen draaien op 360 graden.

Coating van accessoires

Tegelijkertijd is de borstel zeer eenvoudig door het haar te leiden en maakt het een zachte styling mogelijk.

Diameter en conditie van de borstelkoppen

Terwijl veel borstelkoppen plastic borstelharen hebben, hebben sommige een natuurlijke borstelharen (vaak zwijn). Deze maken het haar glanzend en zorgen ervoor dat het niet in de war raakt door het te stylen.

De penseelkoppen, voornamelijk met keramische coating, hebben verschillende maten en vormen. Als voorbeeld zijn er kleine ronde borstels met een diameter van 20 à 25 millimeter en grote borstelkoppen van 40 of 50 millimeter.

Ventilator/verwarmingsniveaus

Als algemene regel geldt dat de beste blaasborstel ten minste 2 niveaus van de blazer en de verwarming. Bovendien zorgt de innovatieve ionentechnologie ervoor dat er geen statische lading is. Het effect is gemakkelijk doorkambaar en het haar glanst.

Koud stadion

Als u uw haar heel voorzichtig wilt wassen, kunt u de meeste blaasborstels met een koude stand gebruiken. Hierdoor kan het kapsel ook later worden gerepareerd, zodat het langer meegaat en er minder haarlak wordt gebruikt.

De voordelen van de beste blaasborstel

De beste blaasborstel biedt vele mogelijkheden voor het ontwerpen en veranderen van haar. Ze kunnen naar wens worden rechtgetrokken, geföhnd, gegolfd of gekruld. Als je ‘s morgens niet veel tijd hebt, geniet je van het gebruiksgemak. Een haardrogerborstel is – zoals in het begin vermeld – de combinatie van haardroger en borstel.

Het penseel kan met één hand worden gebruikt en dankzij de hoogwaardige keramische coating en de verschillende temperatuurinstellingen (zoals koude atmosfeer) kan het haar zachter worden gestyled dan een stijltang of krultang.

De voordelen van de beste blaasborstel in één oogopslag:

 • Slank en eigentijds design
 • Verlengde kabel (1,5 à 2 meter) met roterende verbinding

Inkoopcriteria : U kunt hete airbrushes vergelijken en evalueren op basis van de volgende factoren

De weg vinden door de jungle in het haarbereik is niet zo gemakkelijk. In wat volgt willen we u laten zien welke factoren u kunt gebruiken om heteluchtborstels te vergelijken en te evalueren. Dit maakt het voor u gemakkelijker om te bepalen of een bepaald apparaat geschikt is voor u of niet:

 • Materialen
 • Gewicht
 • Prestaties
 • Borsteldiameter
 • Temperatuurniveaus
 • Koud stopcontact
 • Ionentechnologie
 • Haar materialen

Bij de keuze van de beste blaasbalg moet u uw haar een plezier doen en bij de keuze van het materiaal speciaal letten op de coating van de accessoires.

Warmtestylingapparaten die werken met hitte belasten de structuur van het haar. Hoewel blaasborstels het haar met minder indirecte warmte behandelen en dus minder schadelijk zijn dan bijvoorbeeld een krultang, moet het haar zo goed mogelijk worden beschermd.

Materialen

Keramiek en toermalijn zijn twee componenten die niet alleen haar maken minder kwetsbaar maar ook beter uitziend.

De keramische coating beschermt het haar en laat de sluiting door het haar glijden. Het laat toe de warmte gelijkmatig te verdelen over de borstel. In het geval van bijvoorbeeld metalen platen wordt de warmte ongelijk verdeeld, waardoor er brandwonden en breuken in de haarstructuur ontstaan.

Toermalijn is ook een zeer populair element. Het wordt negatief geladen door het effect van warmte. Deze negatieve ionen worden uitgestoten door styling. Met deze ionen kan het haar van binnenuit worden gedroogd. De haarstructuur wordt dus minder blootgesteld aan hitte. De buitenste beschermlaag van het haar is gesloten, zodat het haar er gezond en glanzend uitziet.

Dus, als u van plan bent om de blaasborstel regelmatig of zelfs dagelijks te gebruiken, mogen de bovengenoemde coatings niet ontbreken:

Gewicht

Een vaak onderschatte norm is het gewicht van de beste blaasborstel. Natuurlijk speelt het gewicht geen rol als je de borstel even vasthoudt. Gezien het gewicht van het apparaat is het vormgevingsproces echter een sportief meesterwerk. Om de bediening te vergemakkelijken, moet het apparaat zo licht mogelijk zijn.

Prestaties

Zoals hierboven vermeld, speelt de structuur van de haren een belangrijke rol in de prestatie die uw blaasborstel moet leveren. High power droogt en steekt het haar in recordtijd omdat het sterker is en de maximale temperatuur snel wordt bereikt. Maar afhankelijk van de textuur van je haar is dit niet nodig.

Borsteldiameter

De diameter van de beste blaasborstel speelt een rol in de conditie, lengte en stijl van het haar. Met een blaasborstel met unieke accessoires kunt u in dit stadium uiterst flexibel zijn. Maar als u de beste klassieke blaasborstel wilt kopen, moet u eerst een kijkje nemen voordat u hem koopt.

In principe wordt onderscheid gemaakt tussen grote en kleine ronde borstels. Grote ronde borstels van 40 à 50 millimeter diameter: hoe groter de borstel, hoe meer haar hij kan oprapen. Volgens het principe moet u een grotere ronde borstel gebruiken voor lang, dik haar. Met een klein penseel zou het stylen ook eeuwig duren.

Deze borstel is ideaal om uw haar een natuurlijke hoeveelheid en grote, vloeiende krullen te geven. Klein rond penseel van 20 à 25 millimeter diameter: voor kort en fijn haar is de kleine diameter blaasborstel praktischer voor het drogen en vormgeven van het haar. Kleine engelenkrullen zijn voor hen geen probleem. Deze borstel is ook ideaal om het haar in de gewenste vorm te brengen.

Temperatuurniveaus

De beste blaasborstel heeft verschillende temperatuurniveaus om aan het haar aan te passen. Wanneer het haar in verschillende toestanden is, moeten verschillende temperaturen worden gebruikt.

Voor nat haar, dat bijzonder gevoelig kan zijn en gemakkelijk kan breken, moet de laagste temperatuur worden gebruikt om het haar te beschermen. Als het haar in steriele toestand wordt gevormd, speelt de conditie ervan weer een rol bij de keuze van de temperatuur.

Dik haar is een beetje sterker en een beetje lastiger bij hoge temperaturen. Fijn haar is gevoeliger en lage temperaturen worden gesuggereerd. Uw blaasborstel moet daarom op zijn minst 2 niveaus temperatuur.

Koud stopcontact

Bij de aankoop van de beste blaasborstel moet u eerst controleren of deze is uitgerust met een koudeluchtniveau. Het is niet alleen zacht voor het haar, maar geeft het kapsel ook een langere houdbaarheid.

Zoals hierboven reeds vermeld, verzwakt de hete lucht van de blaasborstel de natuurlijke waterstofverbindingen van het haar en kan het haar worden gevormd. De koude fase kan direct na deze procedure worden gebruikt.

Met koude lucht zorgt het ervoor dat de verbindingen weer worden versterkt en dat de buitenste beschermlaag van de capillaire structuur wordt gesloten. Het gewenste kapsel staat vast en een langere houdbaarheid is mogelijk.

Ionentechnologie

Een andere standaard bij de aankoop van de beste blaasborstel is de beroemde ionische technologie. Net als bij de aanvullende criteria voor heteluchtborstels zou het doel hier zijn om het haar voorzichtig te ontwerpen. Dit is absoluut noodzakelijk voor een regelmatig gebruik van een heteluchttoestel. Ionische technologie werkt, zoals de naam al aangeeft, met negatieve ionen.

De blaasborstel verdrijft de hete lucht. Maar daarvoor worden de atomen in de lucht negatief geladen door de ionische operatie. Deze technologie zorgt ervoor dat het haar niet statisch geladen wordt. De vermindering van het vochtgehalte wordt gecompenseerd en het haar is gladder en helderder.

Haar materialen

Er zijn ook verschillende opties voor het haarmateriaal. Hier maken we onderscheid tussen plastic, thermisch haar en ten slotte natuurlijk haar, dat voor een groot deel uit zwijnenhaar bestaat.

 • Plastic: Veel heteluchtborstels zijn voorzien van kunststof haren. Ze zijn goedkoop en weerstaan goed aan de hete lucht van de haardroger. Maar hun rangschikking geeft hen ook een bepaalde hardheid en het haar kan gemakkelijk worden behandeld.
 • Thermisch haar : Deze haren hebben een keramische of aluminium kern die de warmte vasthoudt en elasticiteit geeft aan het haar. Het haar droogt niet alleen sneller, maar krijgt ook een licht stuiterend effect.
 • Natuurlijk haar: Natuurlijk haar is de onovertroffen favoriet, maar het haar is minder vaak voorzien van natuurlijk haar omdat het ook lieve. Natuurlijk haar heeft het vermogen om vet te absorberen en talg, zout en ander vuil uit het haar te verwijderen. Het stimuleert ook de haarfollikels en verbetert de bloedsomloop.

Onze selectie van ❤ :

Bijzondere kenmerken

Bij de aankoop van de beste blaasborstel moet u ook aandacht besteden aan speciale functies in de vorm van verschillende functies:

 • Intrekbare haren : Intrekbare haren zorgen vooral voor een comfortabele stijl. Het haar kan op de borstel worden gerold en vervolgens worden losgemaakt door de haren te laten zakken. Deze functie is vooral nuttig wanneer het haar in de haren is blijven steken. In dit geval kunnen ze worden losgemaakt door de haren te laten zakken.
 • Roterende ronde borstel : de borstel draait op zichzelf en maakt het stylen gemakkelijker. De haarstrengen hoeven niet meer handmatig te worden vervormd, omdat het roterende opzetstuk al het werk voor u doet. Ze zijn meestal voorzien van een draaiing met de klok mee en tegen de klok in en maken het vooral gemakkelijker om de achterkant van het hoofd te stylen.
 • Automatische borstel : de automatische borstel wordt vooral gebruikt voor krullende kapsels. De haarstrengen kunnen automatisch worden afgewikkeld nadat ze handmatig zijn opgerold. Dit proces verloopt moeiteloos en voorkomt dat het haar wordt geknoopt.

Is de beste blaasbalg schadelijk voor het haar?

De structuur van het haar wordt altijd benadrukt door de warmte. Het dagelijks gebruik van kachels zet veel druk op het haar, het droogt uit en de haarpunten hebben gespleten haarpunten.

Heteluchtborstels hebben echter het voordeel ten opzichte van apparaten zoals krultangen dat het haar gedroogd en gevormd wordt. Bij de aankoop van de beste blaasborstel is het belangrijk om te letten op de keramische coating en de ionische werking van de borstels. Deze beschermen het haar.

Daarom is het raadzaam om het regelmatig te gebruiken. Indien mogelijk moet echter een laag warmteniveau worden gekozen en bescherm het haar van gebruik door een thermische beschermingsspray.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments