meilleur gommage du corps
Producten

ᐅ De beste body scrub in 2020!

De beste body scrub in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en aankooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de beste body scrub tests door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het ideale item voor uw behoeften te vinden.

In het menselijk lichaam is de huid je grootste orgaan. Het is dus niet verwonderlijk dat de huid ook een compleet beautyprogramma nodig heeft. Ook de huid kan gevoelig reageren.

Het is ook belangrijk voor een volledige huidverzorging dat van tijd tot tijd dode huidschilfers worden verwijderd samen met de lichaamspeeling. Iedereen wil immers een perfecte, schone huid die bruist van de sterren (misschien ook niet!). Als er regelmatig geschilderd wordt, kan iedereen een beetje dichter bij het ideaal komen.

Het Engelse woord schillen betekent scrub of exfoliant. Tegelijkertijd is de peeling van het lichaam ook zorgwekkend omdat dode huidcellen moeten worden afgepeld of verwijderd.

Met de beste body scrub zijn er meestal veel voordelen en daardoor kan het imago van de huid worden verbeterd / Er is een rooskleurige en frisse teint, een eliminatie van talgafzettingen, het opent de poriën die veel beter worden geaccepteerd, onzuiverheden en mee-eters worden verminderd door maskers na de beste body scrub. Het bindweefsel wordt aangespannen en de huid wordt beter van bloed voorzien.

Hier zijn de beste body scrubs in 2020:

Welke lichaamsscrub past het beste bij mij?

De beste lichaamsscrub op basis van fruitzuur, die werkt op basis van glycolzuur of melkzuur, is bijzonder populair. Deze twee natuurlijke actieve ingrediënten hebben een extreem intensief en garanderen duidelijk waarneembare resultaten.

De beste lichaamsscrub met veel ballen of kristallen wordt meestal beschreven als een “…”.mechanische schil“. Hier worden suikerkristallen of jojoba-ballen gebruikt om dode huidcellen in de opperhuid te verwijderen. Door de deeltjes in de huid te masseren, wordt ook de bloedsomloop bevorderd. Enzymschillen bestrijden zachtjes dode huidcellen.

Wat moet ik overwegen alvorens te kopen?

  • Huidtypen : Het gebruik van de beste lichaamsscrub moet worden aangepast aan uw huidtype. In het algemeen kunnen schillen die geschikt zijn voor alle huidtypen worden gebruikt. Voor de bijzonder gevoelige huid moeten speciale schillen worden gebruikt die de huid niet onnodig irriteren. De vette huid kan worden behandeld met een gecombineerde peeling die vetdeeltjes verwijdert.
  • Intensiteit van het effect : Afhankelijk van de sterkte van het effect dat na het aanbrengen wordt verkregen, moet rekening worden gehouden met het peeling-effect. Voor de gevoelige huid moet een zwakke peeling worden gebruikt, omdat dit minder krachtige peelingdeeltjes zijn.
  • Actieve ingrediënten : Om allergieën of bijwerkingen te voorkomen, moeten alle ingrediënten van puur natuurlijke oorsprong zijn. De huid mag niet overbelast worden met chemicaliën. Speciale ingrediënten voorzien de huid van vitaminen na de behandeling en hebben een antibacteriële werking.

De beste lichaamsscrub – voor- en nadelen

De positieve en negatieve eigenschappen van de peeling worden hier gepresenteerd: het opent de poriën voor een betere opname van de bodylotion.

Waarop moet worden gelet bij het gebruik van de beste lichaamsscrub?

De beste lichaamsscrub heeft een impact voordelig op het menselijk lichaam en kan daarom voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een lichaamsscrub is altijd een uitstekende keuze, ongeacht of je mee-eters op het decolleté hebt, of je cellulitis wilt bestrijden of een droge huid hebt.

Veel mannen en vrouwen doen er goed aan om de peel te gebruiken, waardoor het ritueel ook een paar keer per week in een gezondheidsprogramma kan worden opgenomen. Wie geïnteresseerd is in body scrub producten zal veel producten voor verschillende toepassingsgebieden op de markt vinden.

Als je geen toegang wilt hebben tot dure commerciële producten, kun je ook heel gemakkelijk je eigen lichaamsscrub maken. Iedereen weet immers welke componenten worden gebruikt en iedereen die een allergische reactie op de stoffen heeft, kan deze tijdens de productie laten liggen. Alle veganisten en vegetariërs kunnen ervoor zorgen dat er geen dierlijke ingrediënten in de beste body scrub zitten.

Een peeling kan dan precies worden afgestemd op een persoonlijk huidprobleem. Als de beste lichaamsscrub zelf wordt gedaan, dan moet deze vers worden voorbereid, omdat deze meestal maar een paar dagen duurt. Het is altijd het beste om gekochte of zelfgemaakte producten te testen op discrete plaatsen.

Deze methode is belangrijk omdat het de enige manier is om te weten of de producten kunnen worden getolereerd. Wie kleine huidzweren of een gevoelige huid heeft, zoals huidonzuiverheden of acne, moet niet in alle gevallen body scrub gebruiken, als het gebaseerd is op yoghurt, melk of kwark.

Bij producten van dierlijke oorsprong kunnen ziektekiemen in de wonden terechtkomen. Als er een schil op het gezicht wordt gebruikt, is het belangrijk dat de slijmvliezen worden weggelaten. De schil kan dode huidschilfers en overtollig talg uit de huid verwijderen. De beste lichaamsscrub is perfect als je huid zo glad mogelijk moet zijn.

Het peeling middel kan op de huid van het hele lichaam worden gebruikt en wordt altijd zorgvuldig gemasseerd. De korrelige consistentie zorgt voor een soort wrijfeffect waarbij de rijpe huidschilfers loskomen. Regelmatig gebruik kan het uiterlijk van de huid aanzienlijk verbeteren.

Inkoopcriteria : Op basis van deze criteria kunt u het bereik van de beste body scrub vergelijken en evalueren.

Hieronder laten we u zien welke aspecten u kunt kiezen voor een body peel of een alternatief.

Criteria die u kunt gebruiken voor de vergelijking zijn onder andere :

  • Ingrediënten
  • Compatibiliteit
  • Gebruik
  • Waar voor uw geld

In de volgende paragrafen leggen we precies uit wat belangrijk is.

Ingrediënten

De beste lichaamsscrubs bevatten natuurlijke of synthetische schuurmiddelen (polymeermicrodeeltjes, suiker, lijnzaad, enz.) en verschillende ingrediënten in de discipline van de lichaamsverzorging.

Andere componenten zijn onder meer emulgatoren, oliën en lotions, maar ook geuren, conserveringsmiddelen, bevochtigingsmiddelen, verdikkingsmiddelen, geleermiddelen en stabilisatoren.

Zoals de naam al aangeeft, is de enzymschil bevat enzymcomplexen voor de peeling in plaats van het schurende effect.

En de impact van zure schillen of fruitzuren is over het algemeen afkomstig van gycolzuren en alfa-hydroxyzuren (AHA), maar kan ook aminozuren bevatten. De dosering van deze ingesloten zuren kan worden gevarieerd.

Compatibiliteit

De tolerantie is afhankelijk van het huidtype en de gekozen peeling. Zo worden bijvoorbeeld enzymschillen als bijzonder goed verdragen, omdat ze zeer goed zachter dan de andere schillen vanwege hun ingrediënten.

Afhankelijk van de dosering mag een fruitzuurschil alleen worden uitgevoerd na overleg met een dermatoloog of onder medisch toezicht om gezondheidsrisico’s te voorkomen.

Attentie: Mensen met een gevoelige huid die gevoelig is voor irritatie moeten over het algemeen mechanische reiniging vermijden.

Gebruik

Het aanbrengen van de beste lichaamsscrub is snel en eenvoudig. Voor een bijzonder eenvoudige toepassing is het ideaal om de douchegel direct vanuit de douche te gebruiken.

In het geval dat u alleen bepaalde delen van het lichaam wilt behandelen – zoals de ellebogen of de knieën – is het zeker heel eenvoudig. Een behoorlijke hoeveelheid van de lichaamspeeling wordt dan op de eerder bevochtigde huid aangebracht en met de hand ingemasseerd. cirkelvormige bewegingen.

Let op dat u niet te hard wrijft Рdit kan irritatie veroorzaken, vooral als u niet gewend bent aan de behandeling. Spoel ten slotte de behandelde zone grondig af met water en breng een vochtinbrengende cr̬me aan.

Waar voor uw geld

De beste lichaamsscrub kan zeer productief zijn, maar dat hoeft niet. Het hangt af van de frequentie van het gebruik van de schil per week en de omvang van de behandelde gebieden.

Als u regelmatig een volledige body scrub gebruikt, zal één potje vrij snel opraken. Als het alleen op afzonderlijke delen van het lichaam wordt gebruikt, zal de pot lang meegaan. langgerekter.

Vanuit dit oogpunt is het niet eenvoudig om een algemene uitspraak te doen over de prijs-kwaliteitverhouding. Als men echter denkt dat een mechanische schil met gunstige middelen kan worden uitgevoerd, dan is de prijs/prestatieverhouding van de meeste mechanische schillen die kunnen worden aangeschaft nogal slecht.

Voor enzym- en fruitzuurschillen, die niet alleen kunnen worden gedaan en een ander effect hebben dan mechanische schillen, is de prijs-prestatieverhouding passend.

Goed om te weten!

Uw huid moet zorgvuldig worden geobserveerd tijdens de lichaamsverzorging. Als u bijvoorbeeld een kleine roodheid of verhoging van de huid ontdekt, kunnen ingegroeide haren de oorzaak zijn.

Als je huid erg droog en schilferig is, lijken de bovenste huidlagen moeite te hebben om goed af te schilferen. En als je een litteken hebt of een pas genezen wond die niet echt wil vervagen, lijkt het vermogen van je huid om te regenereren niet zo sterk als het zou kunnen zijn.

In deze gevallen kan het raadzaam zijn om de beste lichaamsscrub te gebruiken om uw huid een beetje te helpen. Het zal u bedanken door er frisser en gezonder uit te zien!

Hoe vaak moet de beste lichaamsscrub worden gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken?

Voor de beste resultaten, gebruik 2 à 3 één keer per week. Het is niet raadzaam om dit meer te doen dan 3 één keer per week. Men moet echter altijd in gedachten houden dat er ook aandacht moet worden besteed aan de individuele reactie van de huid.

Als u bijvoorbeeld voor het eerst een lichaamspeeling gebruikt en u bent nog steeds niet zeker van de juiste druk bij het masseren, is het waarschijnlijk dat u de huid te veel irrigeert.

In dit geval moet de irritatie volledig worden weggenomen voordat de volledige lichaamsschil weer wordt gebruikt.

Onze selectie van ❤ :

Wat gebeurt er als je huid reageert met irritatie en wat betekent dat precies?

Irritatie na gebruik van de beste body scrub kan verschillende oorzaken hebben. In de eerste plaats mag de huid, zoals hierboven vermeld, niet gewend zijn om met een peeling behandeld te worden. Deze irritatie wordt meestal veroorzaakt door een ontsteking, soms door een lichte ontsteking van het behandelde gebied.

Dit verdwijnt snel uit zichzelf (een wondcreme kan natuurlijk een beetje helpen) en kan worden vermeden door de druk tijdens de massage te verminderen.

Bovendien kan het gewenste type schil een oorzaak van irritatie zijn. Afhankelijk van het huidtype zal de huid meer of minder snel geïrriteerd raken. In dit geval verdient het de voorkeur om een andere schil met een fijnere korrel te gebruiken – of om over te schakelen van een mechanische naar een enzymatische schil.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments