ᐅ De beste bruiningsversneller in 2020!
looien

ᐅ De beste bruiningsversneller in 2020!

De beste bruiningsversneller in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en kooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste bruiningsversneller door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het ideale item voor uw behoeften te vinden.

Een mooie gezonde bruine kleur is voor veel mensen wenselijk en als de vakantie ver weg is, kan een uitstapje naar de zonnestudio een optie zijn. Maar een ander idee kan je echt tijd en geld besparen: het bereik van de beste bruiningsversnellers.

De belofte van de fabrikanten: een snelle en gelijkmatige bruining, zonder een langdurige bruining. Alleen wie goed geïnformeerd is en het probleem met zorg benadert, zal deze producten van tijd tot tijd kunnen gebruiken.

Onze selectie van ❤ :

Hoe werkt de beste bruiningsversneller?

De beste bruiningsversneller maakt de huid gevoeliger voor de stralen. UV-A verantwoordelijk voor de korte termijn bruining. Als je dit begrijpt, dan zijn de remedies precies het tegenovergestelde van zonnebrandcrème, waardoor de huid langzamer reageert op de stralen. De samenstelling van deze producten is niet altijd hetzelfde.

 • Stoffen die augmentent de gevoeligheid van de huid voor zonlicht: dit kan gebeuren met warme kruiden zoals chilipeper, nootmuskaat of cayennepeper. De bloedcirculatie simuleert tot op zekere hoogte het looien.
 • Stoffen die stimuleren de productie van melanine: principe van omzetting in melanine door straling UV. Dit zorgt voor een gelijkmatige bruining.
 • Stoffen die een preventieve werking: Daarom bevatten looiversnellers meestal verzorgende stoffen zoals sheaboter, avocado-olie, cacaoboter of aloë vera. Aan de andere kant hebben ze een ontstekingsremmende en kalmerende werking.
 • Stoffen die toestaan op de planken UV om steviger in de huid te dringen. Oliën zoals kokosnootolie leiden tot een snellere bruining omdat ze zich gedragen als een heet glas.
 • Stoffen die produceren Looien door middel van chemische processen: sommige producten worden gemengd met zelfbruiners die een snelle bruining geven.

Als u de beste bruiningsversneller wilt gebruiken, moet u begrijpen dat dit type product gevaarlijk kan zijn. De huid wordt bewust gevoeliger gemaakt voor de stralen. UV waartegen ze beschermd moet worden.

Dit verhoogt niet alleen het risico op verbranding door de zon. Het is duidelijk dat het gevaar van langdurige huidbeschadiging en huidkanker ook toeneemt. Deskundigen waarschuwen ook voor allergische reacties en onregelmatige bruiningsresultaten. Gebruik de producten niet regelmatig, maar slechts af en toe en verminder de bruiningstijd tijdens het gebruik.

Wat zijn de verschillen met andere producten?

1) Hoe de beste bruiningsversneller werkt

Zogenaamde zelfbruiners kleuren de bovenste lagen van de huid praktisch van buitenaf. De producten bevatten stoffen die een chemische reactie met de hoornlaag activeren en zo de kleur produceren.

Nadeel: Na een paar dagen worden de hoorncellen met vlekken teruggeschoven en is de vlek weer verdwenen.

Bovendien is het resultaat van het looien vaak een beetje geel en gevlekt. De toepassing is niet al te gemakkelijk en vereist enige oefening. U moet er ook rekening mee houden dat zonnebrandcrèmes geen bescherming tegen de zon bieden. Sommige mensen vinden de karakteristieke geur van zonnebrandcrèmes onaangenaam. Voor het overige worden deze producten echter sterk aanbevolen voor een snelle en tijdelijke bruining.

Tip: Als u een probleem heeft met het aanbrengen van crèmes, kunt u als alternatief looistoffen gebruiken.

2) Waarom zonnen op de zonnebank?

Als u echt direct wilt bruinen, moet u de zonnebank niet als alternatief gebruiken, maar als aanvulling op de bruiningsversneller. Maar ook zonder bruiningsversneller kun je onder de zonnebank een heerlijke bruine kleur vinden. Het duurt maar een beetje langer.

Licht en warmte zijn ook gunstig en het risico op brandwonden is vrij laag met moderne solariums. Dermatologen horen niet graag over solariums. Het risico op huidaandoeningen wordt echter op zijn minst verminderd als u de bruiningsversneller onder het solarium laat staan.

3) Kan je de beste bruiningsversneller gebruiken in de vorm van een injectie?

Ja, er is zeker een kans. Een alternatief voor de bruiningsversnellers in de buis zijn spuiten die de melanineproductie stimuleren. Hiervoor wordt een hormoon onder de huid geïnjecteerd. De injecties worden dagelijks gebruikt gedurende ongeveer tien dagen. Maar ze kunnen vermoeidheid of misselijkheid veroorzaken.

Waar kan ik de beste bruiningsversneller kopen?

Omdat de beste bruiningsversneller vaak wordt gebruikt in combinatie met een uitstapje naar de zonnebank, verkopen veel zonnebanken ook bruiningsversnellers ter plaatse. De beslissing is hier echter beperkt. Veel studio’s verkopen slechts één bepaald product en soms tegen een prijs die vaak hun eigen is.

Kortom, prijzen zijn vaak erg belangrijk. Een voordeel is dat er meestal proefverpakkingen zijn in de zonnestudio…
U hoeft dus niet de hele koker te kopen, maar u kunt de toepassing eerst met een kleine hoeveelheid onderzoeken en dan bepalen of u het product wel of niet wilt hebben.

De beste bruiningsversneller is vaak goedkoper om online te gaan. Hier kunt u ook kiezen uit een breed scala aan producten. Hoewel er geen productmonsters zijn, kunnen de meningen van verschillende klanten u soms helpen bij uw keuze.

Zijn er natuurlijke bruiningsversnellers?

Het antwoord is ja. Een ons groenten bevat ongeveer 70 milligram van bèta-caroteen. Het is een natuurlijke huidbruiner. Maar overdrijf niet met de hoeveelheid, anders wordt de huid geelachtig.

Inkoopcriteria : Op basis van deze factoren kunt u het bereik van de beste bruiningsversneller vergelijken en evalueren.

In wat volgt laten we u zien welke criteria u kunt gebruiken om de bruiningsversnellers te vergelijken en te evalueren. Dit maakt het voor u gemakkelijker om een overzicht te krijgen en een geschikt en voordelig product te kiezen.

 • Werking
 • Duur van het gebruik
 • Verzorging
 • Parfum
 • Hoeveelheid

Hieronder kunt u lezen wat de verschillende criteria zijn en waarom het voor u zinvol is om op basis van deze criteria een product te kopen of niet.

Werking

Deze bruiningsversnellers, die zelfbruiners bevatten, werken intensiever omdat ze niet alleen dikker werken, maar ook reageren door chemische reacties op de toplaag van de huid.

Duur van het gebruik

Wat de gebruiksduur betreft: hoe meer ze worden gebruikt, hoe hoger het bruiningsniveau. Maar LET OP : Laat niet meer bruinen dan 15 minuten zonder zonnebrandcrème! Dan kunt u zonnebrandcrème en aftersunlotion aanbrengen.

Opgemerkt moet worden dat er zeer weinig bruiningsversnellers zijn die een vrij goede bescherming tegen de zon bieden. Talrijke tests hebben aangetoond dat bruiningsversnellers met zonnebrandolie die melitaan bevatten, de intensiteit van de bruining doen toenemen tot 70%.

Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat de olie in het zonlicht als een vergrootglas op de huid werkt, waardoor het een ernstiger effect heeft.

Zelfs als dit het voorkeurscriterium is, moet u voor de vergelijking lotions, crèmes en gels gebruiken, omdat deze ook oliën bevatten en dus niet per se slechter zijn in termen van bruiningsintensiteit.

Verzorging

Looi-oliën en -lotions zijn niet alleen populair vanwege hun “capaciteit”, maar ook vanwege hun verzorgingscomponenten.

Frequente voorbeelden van deze componenten zijn :

 • Kokosnootolie
 • Karitéboter
 • Aloë vera

Deze kostbare ingrediënten hebben niet alleen een essentiële groef, maar verlengen over het algemeen ook de bruining en houden de huid zacht en verfrissend.

Parfum

Zelfbruiners hebben een verscheidenheid aan unieke geuren voor alle smaken. Van mango tot wortel tot niet-fruitige geuren.

Het is duidelijk dat u meer geneigd zult zijn om de geur van uw dromen online te vinden tegen een voorkeursprijs dan in winkels en hun skimmingbeleid (hoge prijzen). Zorg ervoor dat u de winkel verkent om het product te ruiken en te testen.

Hoeveelheid

Er zijn verschillende soorten verpakkingen en hoeveelheden, variërend van reisformaat tot buizen voor thuis. Exacte gegevens zijn te vinden op de verpakking of op het internet in de details. Meestal wordt de beste bruiningsversneller, die speciaal voor het gezicht is gemaakt, in kleinere hoeveelheden aangeboden dan die voor het lichaam.

Hoe gebruik je de beste bruiningsversneller?

Slechts één soort toepassing zou saai zijn. Daarom kunt u degene kiezen die het beste bij u past:

 • Spuitbus (het gemakkelijkst te gebruiken, handig voor op reis)
 • Smeermiddel
 • Crème
 • Gel

Wat je moet weten over de beste bruiningsversneller

Hoe lang moet ik wachten op de bruiningsresultaten?

Het is mogelijk dat u het gewenste bruiningseffect vanaf de eerste dag niet meer merkt. Na de volgende toepassing zult u de verschillen al ontdekken. Het hangt allemaal af van hoe lang u al bruin bent en of u al dan niet zonnebrandcrème gebruikt.

Onze selectie van ❤ :

Hoe krijg je een langdurige zomerbruine kleur?

U moet verbranding door de zon zoveel mogelijk vermijden, want naast de schade aan de huid, schilfert de huid sneller. Regelmatige lichaamsschillen hebben ook invloed op de levensduur van de bruine kleur. Zachte schillen hebben duidelijk de voorkeur.

 • Eet voedsel dat rijk is aan caroteen
 • Beschermen van de huid tegen uitdroging
 • Regelmatige blootstelling aan frisse lucht

Vlekt de beste bruiningsversneller kleding?

De mate waarin olie, crème of gel vlekken op kleding kunnen niet worden veralgemeend. Het probleem is zelden te vinden op gekleurde kleding. Meestal verstoort de oliefilm op de huid het aangetaste kledingstuk.

Maar de individuele behandeling is cruciaal, net als het specifieke product. Het is raadzaam om de resten van de huid na een bepaalde tijd met een doek te wassen om een onaangenaam gevoel bij het dragen van uw kleding te voorkomen.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments