ᐅ De beste deodorant in 2020: Onze volledige mening!
Producten

ᐅ De beste deodorant in 2020: Onze volledige mening!

De beste deodorant in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en aankooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de beste deodoranttesten door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen bij het vinden van het ideale item voor uw behoeften.

Onaangename vochtigheid onder de oksels, zweetvlekken en onaangename geuren, veel mensen hebben last van transpiratie. Niet alleen in de zomer, als de temperatuur stijgt, maar zelfs bij koeler weer hebben veel mannen en vrouwen in het dagelijks leven last van overmatig zweten.

Deo Spray, Deoroller, Deo Stick of Deocreme, de keuze aan producten die hulp beloven is groot. Onze samenvatting van de beste deodorant in 2020 helpt u te weten welke deodorant of antitranspiratiemiddel het beste is voor uw lichaam tegen intense transpiratie.

Of het nu op het werk is, onderweg of in contact met verschillende mensen, een fantastische deodorant biedt u een betrouwbaar middel tegen zweetvlekken en lichaamsgeur en zorgt ervoor dat u een totaal comfort in je eigen huid.

Hier zijn de 3 beste deodorants in 2020:

Deodorant en antitranspiratiemiddel

Hoewel deodorants en antitranspiratiemiddelen vaak als dezelfde producten worden verward, is er een discrepantie tussen de twee varianten als gevolg van het bestaan van verschillende ingrediënten.

Deodorant

Het wordt vooral toegepast op de huid onder de oksels, omdat daar vaak slechte geuren ontstaan door de vele zweetklieren. Het doel van een deodorant is om onaangename geuren uit parfums te verdoezelen en de vorming van geuren door micro-organismen te verminderen door middel van antimicrobiële stoffen.

Antitranspirant

De bestanddelen van een antitranspiratiemiddel verminderen de vorming van zweet, omdat de klieren tijdelijk worden aangespannen of geblokkeerd wanneer het product op de huid wordt aangebracht.

Wat is de beste deodorant?

Of het nu tijdens het sporten is, bij warme temperaturen, voor de lol of in het dagelijks leven, transpiratie is een natuurlijke functie van het lichaam, die belangrijk kan zijn, maar helaas ook vervelend kan zijn. Daarom is de beste deodorant noodzakelijk in het dagelijks leven. Om de ideale deodorant te vinden, zijn er verschillende punten om te overwegen.

Je moet jezelf de volgende vragen stellen voordat je de beste deodorant koopt:

 • Als de deodorant antitranspirant is…
 • Als er een speciaal product nodig is voor de gevoelige huid
 • Als deodorants op basis van alcohol, aluminium of cologne geschikt zijn voor mijn gebruik
 • Als de deodorant niet alleen geuren maskeert, maar ook de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor hun vorming elimineert, dan zal de deodorant niet alleen de geuren maskeren, maar ook de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor hun vorming elimineert.
 • Als de deodorant voor mensen uniseks is of door iedereen gebruikt moet worden
 • Als de deodorant gemakkelijk aan te brengen is en de werkzame stoffen snel worden geabsorbeerd, zodat er geen resten op de kleding achterblijven.

De keuze kan altijd worden gebaseerd op persoonlijke voorkeuren. De beste deodorant moet echter beschermen tegen onaangename geuren en vocht onder de oksels en tegelijkertijd de huid niet irriteren.

Daarom moet u niet alleen de goedkoopste deodorant gebruiken, maar ook aandacht besteden aan huidcompatibiliteit, impact en toepassing. De deodoranttest kan u helpen om het beste product voor uw behoeften te krijgen.

Deo en aluminium

Een aantal producten in de ontgeuringstest bevatten aluminiumchlorohydraatook wel bekend als aluminiumchloride. Dit zijn aluminiumzouten die bij contact met het menselijk lichaam de poriën van de huid aanspannen en zo de vorming van zweet verminderen.

Het is het gebruik van aluminiumzouten dat vooral de antitranspiratiemiddelen bepaalt, die bijzonder effectief kunnen zijn als deodorant tegen intense transpiratie. Op deze manier kan een fantastisch effect worden bereikt om transpiratie te minimaliseren en zo onderarmse vochtigheid en onaangename geuren te vermijden.

Sommige gebruikers vrezen echter dat het gebruik van aluminiumhoudende producten ertoe kan leiden dat aluminium in het lichaam terechtkomt en gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Op het web zijn verschillende concepten te vinden dat aluminiumchloride borstkanker of de ziekte van Alzheimer zou kunnen bevorderen.

Er is echter geen sluitend wetenschappelijk bewijs of studies die dit standpunt ondersteunen. Iedereen die het zonder aluminiumhoudende deodorants wil doen, kan ervoor zorgen dat de gebruikte deodorant geen aluminiumverbindingen zoals aluminiumchlorhydraat of aluminiumchloride bevat.

De overeenkomstige informatie over de verschillende deodorants op deze site vindt u terug in de testrapporten van de verschillende deodorantproducten.

Hier zijn de 3 beste deodorants in 2020:

Het verhaal van de beste deodorant

Het verhaal van de deodorant begint in deoud EgypteIn het verleden was het wrijven van geparfumeerde oliën op de huid een gebruikelijke manier om onaangename lichaamsgeuren te bestrijden. Naast plantaardige oliën, mineralen zoals Tschermigit zijn ook gebruikt om de lichaamsgeur te verbeteren. Hier is het vooral de oud China die deze variant beoefenden.

Het was niet tot het einde van de vijftiende eeuwMet de professionalisering van de Keulse waterproductie in Frankrijk hebben zich andere ontwikkelingen voorgedaan, die ook invloed hebben gehad op deodorantproductieprocessen.

In 1833De Tsjechische fysioloog Jan Evangelista Purkyne vond uiteindelijk het doel van de menselijke zweetklieren, wat leidde tot de productie van deodorants met behulp van voornamelijk vochtremmers en ontsmettingsmiddelen.

De eerste deodorant die vergelijkbaar is met de huidige producten in de deodoranttest gaat terug tot 1888. De deodorant met de naam MUM werd in de Verenigde Staten gecreëerd door een onbekende uitvinder op basis van zinkzalf en wordt beschouwd als de eerste commerciële deodorant. Op het einde van de 1940de eerste balpen is gemaakt van deodorantcrème.

In de loop der jaren 1960Veel deodorants zijn als deodorantverstuiver ontstaan door de creatie van de spuitbus. Het was pas in de jaren 1980 dat het drijfgas en de negatieve invloed daarvan op de ozonlaag ertoe heeft geleid dat mensen deodorantstokjes en roll-on deodorants hebben heroverwogen.

Geurverdrijvers op basis van aluminiumchlorhydraat of aluminiumchloride hebben de laatste tijd de reputatie gekregen dat ze schadelijk zijn voor de gezondheid en zelfs kankerverwekkend. Maar er zijn geen concrete studies die dergelijke verbanden zouden kunnen aantonen.

Vandaag de dag zijn deodorants en antitranspiratiemiddelen in vele unieke variaties verkrijgbaar.

Inkoopcriteria : U kunt het bereik van de beste deodorant vergelijken en evalueren op basis van de volgende factoren

In wat volgt, tonen we u de criteria die u kunt gebruiken om deodorants te vergelijken en te evalueren. Dit maakt het voor u gemakkelijker om een overzicht te krijgen en een geschikt en voordelig product te kiezen.

 • Parfum
 • Aluminium

Hieronder kunt u lezen wat de verschillende criteria zijn en waarom het voor u zinvol is om een product al dan niet op basis van deze criteria te kopen.

Parfum

Wat de geuren betreft, bieden wij een compleet assortiment voor zowel mannen als vrouwen:

 • Fleuri
 • Oosterse
 • Citroenzuur
 • Aromatisch
 • Beboste
 • (en vele andere afhankelijk van het merk)

Veel deodorants geven hun geur vrij zodra de drager begint te zweten.

Aluminium

Als er aluminium in zit, worden deodorants over het algemeen antitranspiratiemiddelen genoemd, omdat ze ervoor zorgen dat de oksels blijven zitten. steriel.
Aluminium zit ook in deodorantkristallen, de lijst met componenten bevat vaak de uitdrukking “…”.aluin“, die ook aluminiumverbindingen bevat.

Aangezien aluminium vaak de schuld krijgt van het veroorzaken van borstkanker of dementie, beveelt het in Duitsland gevestigde Federale Instituut voor Risicobeoordeling aan dat een volwassene niet meer dan één milligram aluminium per kilogram lichaamsgewicht per week verbruikt.

Wat je moet weten over deodorants

Geschiedenis van deodorants

In die tijd bestonden ze in de vorm van geurbaden. Een andere variant was aluinschalie, die niet werd gebruikt om de lichaamsgeur te verhogen, maar om ontstekingen te behandelen of om bloedingen uit wonden te voorkomen.

Zelfgemaakte deodorant

De doe-het-zelf trend stopt ook niet bij deodorants, dus je vindt veel recepten op het web, of je nu een spray of een deodorant crème wilt maken.

Een crème is iets makkelijker te bereiden, dus het is waarschijnlijk de beste optie voor je eerste klus. Eerst en vooral, zult u voedselkwaliteit baking soda nodig hebben (baking soda Funcakesverkrijgbaar in supermarkten tussen 3 en 4€.), die in deodorant kan worden gebruikt als geurneutralisator.

In dit geval blijft de draagstof ontbreken, in het geval van een crème is ongezouten kokosvet hier geschikt, dat ook voor uw oksels zorgt.

Dit kan worden bewaard in een lege doos of glas, bij voorkeur in de koelkast, omdat kokosvet ook bij kamertemperatuur kan gaan smelten.

Gebruik je de beste deodorant in het genitale gebied?

De intieme zone is zeer gevoelig, dus u moet zich onthouden van het gebruik van uw dagelijkse deodorant voor deze zone, omdat alcoholen die de huid onnodig irriteren aanwezig zijn. Dit kan je kwetsbaarder maken voor ziekte en kan over het algemeen leiden tot een zeer onaangename geur.

Maar er zijn deodorants die speciaal zijn ontworpen voor de intieme omgeving en die u zonder aarzeling kunt gebruiken.

Hoe kom je van een lege deodorant af?

Lege deodorants kunnen gewoon in de vuilnisbak of de gele zak worden geplaatst voor een goede verwijdering.

Maar als er nog inhoud in de doos zit, wordt de container als gevaarlijk afval beschouwd en moet u deze naar het dichtstbijzijnde recyclingcentrum brengen.

Hier zijn de 3 beste deodorants in 2020:

Vlekvorming met deodorant

Helaas is dit een ongemak, dat desondanks relatief vaak voorkomt, omdat de meeste vlekken zich ontwikkelen door het aluminium of zinkzout, dat vaak in de botten zit.

Wanneer de spray of roll-on goed is doorgedrongen, kunnen er gemakkelijk onaantrekkelijke witte vlekken op de kleding verschijnen. Maar dit zou zonder problemen moeten verdwijnen na het wassen.

Gele vlekken worden gevormd door de wisselwerking tussen zweet, aluminium en lichaamsvet en komen vaak voor op absorberende kleding zoals katoen. In dit geval is een vlekkenverwijderaar die voor het wassen wordt aangebracht zeer nuttig.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments