ᐅ De beste Dermaroller in 2020!
Producten

ᐅ De beste Dermaroller in 2020!

De beste Dermaroller in 2020 – Test samenvatting, vergelijking en koop tips

U vindt hier :

Een samenvatting van de beste dermaroller tests door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen bij het vinden van het ideale item voor uw behoeften.

De behandeling met de beste Dermaroller is de nieuwe schoonheidstrend voor rijke en mooie actrices. Nou, zo nieuw is het niet.
We kennen het kalmerende effect van acupunctuurnaalden (duizenden naalden op het lichaam) al.

Deze praktijk wordt in de Verenigde Staten al vele jaren gebruikt tegen veroudering, onaantrekkelijke littekens en vervelende ouderdomsvlekken. Sterren zoals Angelina Jolie en Kim Kardashian Zweer er bij en zeg dat ze hun jonge, stralende huid te danken hebben aan naalden.

En natuurlijk heeft deze populariteit zijn eigen gerechtvaardigde reden. Veel andere technieken voor de behandeling van huidproblemen leiden tot een dunnere huid die dan veel gevoeliger is. Bovendien is de aanpak natuurlijk, er hoeven geen vreemde stoffen te worden geïnjecteerd.

Onze selectie van ❤ :

Wat is de beste Dermaroller?

De beste Dermaroller is een nieuw soort behandeling die gebruik maakt van talloze zeer kleine naalden. Deze naalden rusten op een kleine achtbaan. Als de Dermaroller op de huid wordt geduwd, ontstaan er kleine wondjes aan het huidoppervlak die het zelfgenezend vermogen van de epidermis in gang zetten en deze ontvankelijker maken voor crèmes en huidverzorgingsproducten.

De huid is ook rougie na de behandeling en kan zelfs een beetje bloeden. Door de naalden en hun aantal is de behandeling veel effectiever, maar ook pijnlijker en vooral lieve.

Talrijke wetenschappelijke evaluaties hebben de doeltreffendheid van de Dermaroller-procedure reeds bevestigd.

Hoe kan de beste Dermaroller thuis werken?

Dit veroorzaakt een huidreactie die de vorming van nieuwe huidcellen, collageen en hyaluronzuur stimuleert. Dit versterkt op zijn beurt het bindweefsel. Collageen versterkt het bindweefsel en hyaluronzuur bevordert de hydratatie.

Na korte tijd wordt de huid dikker en resistenter en hebben onderzoekers kunnen aantonen dat er een volledige herstructurering van de huid onder de microscoop. En in tegenstelling tot andere procedures, zoals zware peeling, kan dit zonder littekens of pigmentatie gebeuren.

Laten we eens kijken naar de structuur van onze huid. De huid is het grootste orgaan van het lichaam. Hiermee kunnen we pijn, warmte en kou voelen en het reguleert de lichaamstemperatuur. Het creëert ook een vitale barrière tussen de binnenkant van het lichaam en de buitenwereld.

In grote lijnen bestaat de huid uit 3 lagen met geheel andere doelstellingen. De huid wordt voortdurend vernieuwd. Dit alles vindt plaats in een cyclus van ongeveer 30 dagen. Als de huid beschadigd is, grijpen andere huidlagen snel in om de wond te beschermen en wordt de productie van huidcellen sterk gestimuleerd, zodat de schade zo snel mogelijk kan worden hersteld.

Er zit ook een laagje water-vet op de huid dat zich uit de talgklieren vormt, het huidoppervlak soepel houdt en het lichaam beschermt tegen aanvallende bacteriën. Onder de huid zit een andere laag, de dermis.

Dit vormt op zijn beurt het bindweefsel met enkele verschillende stoffen en de vloeibare hyaluron in gelvorm. Het bindweefsel slaat water op en geeft onze huid een frisse, nieuwe look. In principe is er sprake van onderbakking.

In de loop der jaren verliest onze huid haar vermogen om collageen te vormen en meer. De bron van hyaluron vermindert, de huid droogt uit, het bindweefsel wordt slap en als gevolg daarvan ontstaan er rimpels.

De kleine schade die de beste Dermaroller met zijn vele kleine naaldjes aan de huid toebrengt, zorgt ervoor dat de cellen weer gestimuleerd worden om collageen te produceren en dat de huid snel nieuwe huidcellen vormt omdat de wond gesloten moet worden. Het huidweefsel wordt dan rondom vernieuwd, er wordt vers collageen aangemaakt en onze huid wordt zichtbaar gladder en helderder op het behandelde gebied.

Maar je moet geduld hebben, want het hele proces kost tijd. 6 à 8 weken.

De beste dermaroller tegen littekens

Als littekens met naalden worden behandeld, migreren de fibrocyten naar de zeer kleine perforaties en vullen het resulterende gat weer op. De fibrocyten maken deel uit van het bindweefsel. Normaal gesproken zijn ze in rust, maar na een ongeluk worden ze wakker uit hun slaap en worden ze fibroplasten door de tak.

Dit zijn anabole cellen die de vezels van het bindweefsel produceren en zo de stabiliteit en structuur ervan garanderen. Er worden nieuwe bloedvaten en nieuwe cellen gevormd die het lichte litteken zijn natuurlijke kleur geven. Het litteken verzacht en zwelt op. Hier is veel uithoudingsvermogen nodig, want de eerste resultaten kunnen pas na een maand of twee worden bereikt.

De beste Dermaroller is ideaal voor het aanhalen van gerimpelde huid rond de ogen of mond, het verbeteren van acnelittekens, het bestrijden van cellulitis- of pigmentvlekken (ook ouderdomsvlekken) of voor het aanhalen van striae en het verslappen van het bindweefsel. Het verbetert het uiterlijk van de huid na verloop van tijd en stimuleert het immuunsysteem.

En een ander effect kan worden gebruikt bij het thuis aanbrengen van de beste Dermaroller: de actieve bestanddelen dringen veel beter door in de behandelde huid! Als u direct na het aanbrengen een serum of hyaluronicum cr̬me aanbrengt, wordt de kracht verhogingen meerdere keren. Je moet oppassen dat er geen alcohol in zit Рhet kan erg heet worden.

Vandaag praten we de hele tijd over hyaluronzuur. Het is een belangrijk onderdeel van ons bindweefsel. Het houdt ons hele lichaam bij elkaar – vandaar de naam – en verbindt de spieren met de botten. Bindweefsel is het kader van het lichaam. Hyaluron is een krachtig waterig bindmiddel en is daarom het waterreservoir van onze huid.

Hyaluronzuur ondersteunt de collageen- en elastinevezels in het bindweefsel en zorgt er zo voor dat onze huid perfect stevig en glad is. In de loop der jaren vermindert het hyaluronzuur in ons lichaam steeds meer de elasticiteit van de huid.

De naalden van een Dermaroller doorprikken fijne kanaaltjes in de huid waardoor Hyaluron of alternatieve verzorgingsstoffen beter kunnen worden geïnfiltreerd. Schubben van de dode huid worden losgemaakt en verstopte poriën komen vrij. De huid wordt schoner, puistjes en mee-eters verschijnen helemaal niet meer.

Voordelen van de beste Dermaroller

 • Het immuunsysteem wordt geactiveerd
 • Het littekenweefsel wordt gladgestreken en de kleur van het litteken ziet er weer uit als een normale huid. Studies hebben aangetoond dat de effectiviteit relatief snel is na 1 of 2 behandelingen.
 • Rimpels rond het gezicht verdwijnen, de huid ziet er steviger uit, de teint wordt jonger en gezonder.
 • De poriën zijn verfijnd
 • De vermoeide, grijze huid is weer veel beter gevoed met bloed.
 • Toegepast op de hoofdhuid wordt de hoofdhuid beter van bloed voorzien, wat de haargroei stimuleert.

Gelijktijdige behandeling met vitamineserums of hyaluronzuurcr̬me versterkt het gewenste resultaat. Als de huid nog niet zo gestrest en relatief jong is, zijn ̩̩n of twee behandelingen meestal voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Met een oudere huid moet je wat geduldiger zijn Рmaar ook hier komt het succes.

De kracht van de beste Dermaroller is vastgelegd en ondersteund door talloze tests. Een overeenkomstige studie van de US National Library of Medicine heeft aangetoond dat de nieuwe collageenvorming 6 weken na de behandeling van deze huid is toegenomen met 206 %.

De behandeling werd vervolgens vier keer met tussenpozen van een maand herhaald met behulp van het ongelooflijke effect van het verhoogde collageen en elastine van 400 % !

En u hoeft niet bang te zijn dat de beste Dermaroller nieuwe littekens zal veroorzaken – de schade die hij aan de huid toebrengt is te klein om littekenweefsel te vormen.

Wat zijn de vormen in het assortiment van de beste Dermaroller?

Dermarollers variëren in naaldlengte en naalddichtheid op de rol. Een rol van ongeveer 2 cm De diameter is hier ideaal. De naalden steken niet uit 1,5 mm zijn geschikt voor huishoudelijk gebruik. Daarboven is het aan professionele handen om voor de afhandeling te zorgen.

Tot 0,5 mmDe naalden zijn perfect aangepast om de actieve bestanddelen beter te presenteren aan de huid. Met deze naaldlengte zijn de eerste resultaten van een gladdere en stevigere huid al na relatief korte tijd zichtbaar.

Om diepe acne te kunnen verwijderen of littekens te verbranden zijn professionele handen nodig. Hier, naalden van ongeveer 3 mm in lengte.

Waarmee moet rekening worden gehouden bij het gebruik van de beste Dermaroller?

Het oppervlak van de te behandelen huid wordt volledig gereinigd en gedesinfecteerd. De beste Dermaroller moet ook extreem schoon en steriel zijn, zodat er geen bacteriën in de huid komen tijdens de behandeling en er geen ziekte wordt veroorzaakt.

Een professionele behandeling vereist ook het aanbrengen van een cr̬me die de huid verdooft Рeen zogenaamd lokaal verdovingsmiddel. Deze handeling is kortstondig en wordt dan weer verwijderd.

Na het reinigen en desinfecteren van uw gezicht, gebruikt u de beste Dermaroller 4 à 5 keer horizontaal, dan verticaal en tenslotte diagonaal op de huid. Er moet slechts lichte druk worden uitgeoefend, zodat men de naaldprikken nauwelijks kan voelen. Als het pijn doet, dan is de druk die je uitoefent te sterk en moet je iets lichter te werk gaan, zodat er niets ontstoken raakt.

Tot slot wordt de huid weer grondig gereinigd en gevuld met een vochtinbrengende crème of zalf.

Inkoopcriteria : Op basis van deze factoren kunt u het bereik van de beste Dermaroller vergelijken en evalueren.

Hieronder tonen we u de criteria die u kunt gebruiken om Dermarollers te vergelijken en te evalueren. Dit maakt het voor u gemakkelijker om een overzicht te krijgen en een geschikt en effectief model te kiezen.

Samengevat zijn de criteria als volgt:

 • Naaldlengte
 • Naalddichtheid
 • Materiaal
 • Behandeling
 • Andere producten
 • Ontwerp

In wat volgt kunt u lezen over de verschillende criteria en leren waarom het voor u zinvol is om een model te kopen op basis van deze criteria of niet.

Naaldlengte

Naaldlengte is waarschijnlijk het belangrijkste criterium voor de belangrijke voor uw keuze. De lengte van de naald is afhankelijk van het huidprobleem dat u wilt behandelen. Deze lengte bepaalt ook hoe vaak u een behandeling moet uitvoeren.

Veel Dermarollers zijn uitgerust met verwisselbare rollen met verschillende naaldlengtes. Dit betekent dat u uw Dermaroller kunt uitrusten volgens uw behoeften en dat u er niet meerdere hoeft te kopen.

De juiste naaldlengte voor elke behandeling en het aantal keren dat een behandeling moet worden uitgevoerd, wordt gedetailleerd uitgelegd in het hoofdstuk met tips.

Naalddichtheid

Ook de naalddichtheid speelt een belangrijke rol. In principe zijn er Dermarollers met 192 en 540 naalden op rollen van 2 cm wijd open.

De wals die de hoogste dichtheid van naalden gebruikt, verbetert en standaardiseert de functies van het getroffen gebied. De gevoelige huid kan echter geïrriteerd raken door de hoeveelheid naalden. Het aantal moet daarom worden verminderd.

De beste Dermaroller met een lagere naalddichtheid irriteert de huid iets minder en is daarom een iets zachtere variant. Het is echter iets moeilijker om de huid gelijkmatig te behandelen en de “paden” moeten vaker worden gedragen.

Materiaal

Het materiaal van de naalden is een zeer belangrijke factor om rekening mee te houden. Het metaal moet van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn om de perforaties zo klein mogelijk te houden en ontsteking te voorkomen.

Veel naalden zijn gemaakt van roestvrij staal. Chirurgische stalen naalden zijn van hoge kwaliteit en daarom duurder. Het materiaal moet absoluut worden gecontroleerd met de aankoopprijs.

De wals kan worden gemaakt van verschillende materialen. Er zijn plastic of metalen Dermarollers. Hier hangt het af van uw individuele smaak en budget.

Behandeling

Dermarollers zijn relatief vergelijkbaar in hun basisstructuur. Ze zijn zo ontworpen dat ze mooi in de hand liggen en gemakkelijk te gebruiken zijn.
Veel dermarrollers hebben een wals met een breedte van 2 cmdie geschikt is voor alle toepassingen. Maar er zijn ook grotere walsen, die op grotere huidoppervlakken kunnen worden gebruikt.

Ook de verpakking zelf speelt een rol. De beste Dermaroller moet tussen de behandelingen door op een veilige plaats worden bewaard om hem te beschermen tegen vervuiling van buitenaf en andere invloeden. De verpakking moet daarom stabiel en goed behandeld zijn.

Onze selectie van ❤ :

Andere producten

Veel Dermarollers zijn verkrijgbaar in kitvorm. De Dermarollersets of Micro-Needling Sets hebben meerdere rollen, bevatten een desinfecterend middel of zelfs huidverzorgingsserums, die voor de behandeling worden gemaakt. Dit bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd en moeite om de ideale producten individueel te vinden.

Verwisselbare rollen zijn waarschijnlijk het meest praktisch. U hoeft niet te kiezen tussen verschillende naaldlengtes of meerdere Dermarollers te kopen. Afhankelijk van de toepassing plaatst u gewoon de ideale rol en bent u klaar voor gebruik.

Ontsmettingsmiddelen moeten niet worden onderschat bij het gebruik van de beste Dermaroller. Volledige ontsmetting voor en na de behandeling is noodzakelijk. Een geschikt desinfectiemiddel is de eenvoudigste manier om deze belangrijke stap correct uit te voeren.

Huidverzorgingsproducten zoals serum of verdovende crème kunnen ook worden opgenomen. Vitamine- en hyaluron-serums worden vooral gewaardeerd voor micro-naalden, omdat hun effect wordt versterkt door de behandeling. Een verdovingscrème is nuttig voor meer naalden en maakt het mogelijk om de pijn van kleine prikken te weerstaan.

Ontwerp

Het ontwerp van de beste Dermaroller mag niet de doorslaggevende inkoopstandaard zijn. Het is immers niet zo belangrijk als de naaldlengte of het materiaal.

Dit kan echter invloed hebben op uw keuze. De beste Dermaroller die u visueel verleidt, maakt elke behandeling aangenamer en kan met veel meer plezier gebruikt worden.

Hoewel de meeste Dermarollers het optisch niet te veel oneens zijn, zijn er toch Dermarollers in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Kies er dus een die je leuk vindt, zodat je kunt genieten van de behandeling zonder je zorgen te maken over prikkende naalden.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments