ᐅ De beste gezichtsschil in 2020!
Producten

ᐅ De beste gezicht peeling in 2020!

De beste gezicht peeling in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en koopadvies

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste gezicht peeling door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het ideale artikel voor uw behoeften te vinden.

Wil je weten wat de beste gezicht peeling is?

Dan is dit de juiste plaats voor u. In het kader van deze vergelijkende evaluatie onderzoeken we geselecteerde schilproducten en beantwoorden we veel vragen over gebruik en effecten. Eerst komt de samenvatting met de drie grootste gezicht peelinglen, daarna de details van functie en toepassing.

Hier zijn de 2 beste gezicht peelinglen in 2020:

Hoe kan de beste gezicht peeling werken?

Met behulp van de beste gezicht peeling wordt de bovenste huidlaag verwijderd – mechanisch of chemisch, afhankelijk van de vorm van de schil. Deze complete huidreiniging verwijdert dode huiddeeltjes, die als een ballastlaag op de huid liggen.

Wat zijn de soorten vacht?

Er zijn twee basismethoden voor het schillen van de bovenste huidlaag – mechanisch en chemisch. Mechanische schillen bevatten schurende deeltjes die worden gebruikt om de toplaag van de huid te behandelen. Hun granulometrie varieert afhankelijk van het product en het is om deze reden dat mechanische schillen soms meer of minder agressief zijn.

Vandaag de dag zijn chemische schillen, die vaak fruitzuren bevatten, erg populair. Met deze zuren wordt de toplaag van de huid verwijderd – afhankelijk van de zuurconcentratie, soms meer, soms minder intensief.

Er zijn ook agressieve chemische gezicht peelinglen die werken met fenol in plaats van met fruitzuur, maar daar gaan we in deze vergelijking niet op in.

Wij, daarentegen, wijden ons volledig aan gezicht peelinglen met fruitzuren. Volgens de huidige cosmetische en wetenschappelijke ontdekkingen vormen ze een zachte maar zeer effectieve methode tegen huidonzuiverheden en vroegtijdige huidveroudering.

Wat doet de beste gezicht peeling met fruitzuren?

De fruitzuren verwijderen voorzichtig de toplaag van de schil. Dankzij hun kleine moleculaire omvang kunnen ze ook in diepere huidstructuren doordringen en dode deeltjes verwijderen.

Er blijven nieuwe en actieve huidcellen over, die zich intensiever vermenigvuldigen en zo de bovenstructuur van de huid van binnenuit vernieuwen.

Het verwijderen van dode cellen verfrist niet alleen de teint, maar verhoogt ook het vermogen van de huid om huidverzorgingsproducten te absorberen.
Dit is te wijten aan het feit dat het hoornvlies een bepaalde natuurlijke barrière. Het voorkomt de optimale absorptie van de actieve bestanddelen van de verzorging door de epidermis.

De toegepaste producten hebben een veel minder dikke werking, ze blijven gewoon aan het oppervlak van de huid en verdampen soms zonder het gewenste resultaat.
De beste fruitzure gezicht peeling is daarom niet alleen effectief tegen een bleke, droge gezichtshuid, maar wordt ook gebruikt om rimpels en zonneschade te verminderen.

Het wordt ook gebruikt om vergrote poriën en acne te behandelen – alles wat een langdurige invloed heeft op het uiterlijk van de huid.

Hoe vaak moet de beste fruitzure gezicht peeling worden gebruikt?

Begin de verwerking met ongeconcentreerde toner, zodat de huid eraan kan wennen. Als eerste stap raden wij een glycolzuurschil aan met een concentratie van 5 % (bijv. ons volgende product).

Wanneer de peeling goed wordt geaccepteerd door de epidermis, kan de intensiteit worden verhoogd, zowel in termen van gebruiksfrequentie (verhoging naar 3-4 keer per week) en de concentratie van de actieve bestanddelen (verhoging tot 10% zuurgraad, zoals het geval is met onze testwinnaar).

We moeten niet vergeten dat de eerste zichtbare effecten van de schillen… AHA kan alleen worden geobserveerd na 5-6 weken. U moet dus voldoende geduld hebben en de huid niet overbelasten aan het begin van de behandeling. Intensiveer in plaats daarvan de toepassing langzaam en altijd – in harmonie met uw eigen welzijn.

De eerste stap moet altijd een diepe reiniging van de huid zijn, bij voorkeur met een milde gezichtsreiniger voor de gevoelige huid. De toner AHA kan niet alleen op het gezicht worden gebruikt, maar ook op de hals en het decolleté als dat nodig is. Het is aan u om te beslissen.
De toner wordt niet gewassen of geneutraliseerd.

Ga dan alleen verder met extra verzorging Рeerst en vooral met een fantastische vochtinbrengende cr̬me. Een combinatie van schilcr̬me AHA en retinolcr̬me (vitamine A) en ook vitamine C heeft een nog sterker anti-aging effect.

Wanneer de huid wordt blootgesteld aan zonlicht na de zure schil van de vrucht, moet een fantastische bescherming tegen de zon worden aangebracht.

Waar moet ik op letten bij het kopen van de beste fruitzure gezicht peeling?

Bij de aankoop van een fruitzuurschil speelt de zuurconcentratie een belangrijke rol. Je moet beginnen met een zuurgehalte van 5 %en verhoog het dan tot ongeveer 10 % als het goed wordt getolereerd.

Het samengestelde effect van glycolzuur is het grootst in een reeks van 5 à 10 %. Een zuurgraad lager dan 2 % kan in het begin acceptabel zijn, maar na verloop van tijd kan deze waarde te laag zijn.

Aan de andere kant kan een beduidend hogere concentratie negatieve effecten hebben op de huid als deze niet goed wordt gebruikt. Bovendien moeten deze agressieve huidschilfers ook worden geneutraliseerd om mogelijke huidbeschadiging te voorkomen.

Als deze waarde dicht bij de pH huid (ongeveer 5,5), is er praktisch geen peeling effect. U moet kiezen voor een peeling AHA met een waarde pH tussen 3 en 4. Dus dit is het spul dat het beste werkt.

Inkoopcriteria : Op basis van de factoren kunt u de peeling van het gezicht vergelijken en evalueren.

Hieronder laten we u zien welke aspecten u kunt kiezen uit de veelheid aan mogelijke schillen.

De criteria waarmee u uw geschikte pleister kunt vinden zijn de volgende:

  • Hoeveelheid
  • Huidtype
  • Effect
  • Ingrediënten

In de volgende paragrafen zullen we uitleggen wat belangrijk is met alle individuele criteria.

Hoeveelheid

Volgens de fabrikant kunt u de beste gezicht peeling op andere manieren gebruiken. Als je kijkt naar het aantal keren dat je het kunt gebruiken, kun je ongeveer inschatten hoe lang je de toepassingen kunt voortzetten.

Huidtype

De keuze van een geschikte peeling hangt af van uw huidtype en gevoeligheid. Zoals te zien is in het afsluitende segment zijn er enzymatische, mechanische en chemische schillen.

Effect

De keuze is ook afhankelijk van het effect dat u wilt bereiken. Als u uw huid diepgaand wilt reinigen en de doorbloeding wilt bevorderen voor een frisser gezicht, zijn de natuurlijke processen van mechanische peeling en enzymatische peeling voldoende.

Als u ook straling wilt krijgen en uw huid wilt gladstrijken, verkleuringen wilt tegengaan of misschien het littekenweefsel wilt gladstrijken, dan kunt u beter een chemische peeling nemen, zoals de fruitzuurschillen die op grote schaal worden gebruikt.

Er zijn ook gemengde vormen van schillen die bepaalde positieve gevolgen verenigen.

Ingrediënten

Als u ergens allergisch voor bent, moet u ervoor zorgen dat er geen potentiële irriterende factoren in een peeling zitten. Mechanische peelings kunnen bijvoorbeeld ook gegranuleerde moerschalen bevatten.

In het algemeen moet u er ook voor zorgen dat er geen onnodige toevoegingen zijn die via de huid kunnen worden geabsorbeerd of die de poriën kunnen verstoppen. Kies daarom zoveel mogelijk voor een biologisch product.

Anekdotes: Wat je moet weten over de beste gezicht peeling…

Hoe breng je de peeling aan op het gezicht?

Reinig uw gezicht grondig voordat u een peeling aanbrengt en verwijder eventuele make-upresten. Volg de instructies van de fabrikant met betrekking tot het aantal toepassingen en de individuele gebruiksinstructies. U kunt elke vier weken een peeling toepassen.

Een peeling is de ideale basis voor een voedend masker, omdat de vocht- en voedende werkstoffen gemakkelijk door de huid kunnen worden opgenomen.

Onze selectie van ❤ :

Hoe lang kan de beste gezicht peeling duren?

Als u producten koopt, moet u de instructies van de fabrikant in acht nemen. Meestal ziet u een klein symbool op de achterkant met een indicatie van de maand en hoe lang het product na opening moet worden gebruikt.

Houd de schil niet “zelfgemaakt”, gebruik hem alleen vers bereid. Het bederft snel en bacteriën die zich tijdens de laatste behandeling kunnen hebben opgehoopt, kunnen zich al hebben vermenigvuldigd.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments