ᐅ De beste gezichtsreinigingsborstel in 2020!
Producten

ᐅ De beste gezichtsreinigingsborstel in 2020!

De beste gezichtsreinigingsborstel in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en aankooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste gezichtsreinigingsborstel door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het ideale item voor uw behoeften te vinden.

Als u wilt dat het heel gemakkelijk is, kunt u een borstel kiezen die met uw hand over uw gezicht wordt geleid. Het nadeel van de beste gezichtsreinigingsborstel is dat de haren niet draaien en de reiniging dus niet zo grondig is.

Dan zijn er nog de elektrische gezichtsreinigingsborstels. Er zijn nog steeds wat verschillen. Afhankelijk van het gewenste effect en de vereiste reinigingssnelheid kunnen verschillende soorten apparaten intrigerend zijn.

In deze analyse hebben we het assortiment van de beste gezichtsreinigingsborstels samengesteld. Er bestaan verschillende modellen. Je moet ze ontdekken!

Hier zijn de 3 beste gezichtsreinigingsborstels in 2020:

Wat is de beste gezichtsreiniger?

De beste gezichtsreinigingsborstel is een kleine borstel met haren. liefelijk zijn perfect geschikt voor de reiniging van de gezichtshuid. Op basis van het ontwerp kan de gezichtsborstel handmatig of elektrisch in de gezichtshuid worden gericht.

De gezichtsborstels versterken de impact van de aangebrachte wasgel en reinigen de huid tot diep in de poriën. Hierdoor worden make-upresten, olieafzettingen en dode huidcellen effectief verwijderd. Oppervlakkige reinigingsmethoden verwijderen geen onzuiverheden of afzettingen uit de poriën.

Afhankelijk van de gevoeligheid kan de beste gezichtsreinigingsborstel dagelijks of alleen worden gebruikt. eens per week. De doorbloeding van de huid wordt bevorderd door het aanbrengen van de reinigingsborstel voor het gezicht en wordt zo beter voorzien van voedingsstoffen.

Hoe wordt het gebruikt?

In het algemeen moet de beste gezichtsreinigingsborstel niet te vaak worden gebruikt. De aanvraagtermijn moet ook kort zijn. Elektrische gezichtsreinigingsborstels hebben meestal een timer die het gezicht reinigt door minder dan een minuut. Ondanks de handmatige borstel mag deze tijd niet noemenswaardig worden overschreden.

Het met water bevochtigde gezicht wordt licht gereinigd. Een milde reinigingsgel of crèmereiniger ondersteunt de impact van het penseel. Het is ideaal voor de behandeling van het voorhoofd, vervolgens de neus en de kin en ten slotte de lippen. Op deze manier wordt elk deel van de huid gereinigd. De borstel mag niet met te veel druk worden gebruikt.

De huid moet niet worden verwond tijdens de reiniging, maar gewoon een beetje… gemasseerd. De oscillerende bewegingen en een lichte vibratiedruk vereisen enige oefening, maar zijn zeer effectief. De elektrische modellen voeren de ideale bewegingen zelfstandig uit en houden ze gewoon tegen de huid.

Wat zijn de verschillen tussen de versies?

De beste handmatige reinigingsborstel voor het gezicht

Hier vereist de toepassing een beetje oefening en uithoudingsvermogen, zodat het resultaat bevredigend is. Een perfecte druk is bij deze variant bijzonder belangrijk. Als de borstel te voorzichtig wordt gericht, zijn er absoluut geen resultaten te noemen.

Te veel spanning daarentegen kan de huid irriteren. Daarom hebben de meeste manuele gezichtsreinigingsborstels zachte haren. Het voordeel van deze modellen is echter dat de lage prijzen en het gebrek aan energie.

Beste elektrische gezichtsreinigingsborstel

Over het algemeen is een snoerloze gezichtsreinigingsborstel handiger in het gebruik omdat deze gemakkelijker over het gezicht circuleert. Volgens de fabrikant zijn de apparaten voorzien van een timer en waarschuwingssignalen als de druk te hoog is. Verschillende accessoires maken het mogelijk de borstel precies aan te passen aan uw huidtype.

Of het nu gaat om huiden droge of vettig of gemengdeVoor elk huidtype is er een perfect accessoire. De bewegingen van de elektrische borstels maken een grondigere reiniging mogelijk dan een handborstel. De toepassing is uiterst eenvoudig omdat de timer de tijd bepaalt voor elk deel van het gezicht.

Verbeterde ultrasone gezichtsreinigingsborstel

Ultrasone modellen daarentegen draaien met mooie microbewegingen en zijn bijzonder zacht voor de huid. Met zo’n borstel verzorgt het apparaat het hele reinigingsproces, de gebruiker hoeft alleen maar de gezichtsreiniger tegen de huid aan te houden.

Waar kan ik de beste gezichtsreinigingsborstel kopen?

U kunt de beste gezichtsreinigingsborstel overal in warenhuizen, elektronicawinkels en zelfs parfumerieën kopen. Ook in alle online winkels en natuurlijk bij Amazon.nl.

Wie zijn de fabrikanten van de beste gezichtsreinigingsborstels?

Gerenommeerde merkfabrikanten zoals Braun Facespa, Philips Visapure, Beurer, Remington, Silk’n, Foreo, LR Zeitgard, Olaz Regenerist of Clarisonic deze apparaten te leveren. Hier is de vergelijking lonend!

Wat zijn de criteria waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop?

Als u kiest voor een elektrische reinigingsborstel of een ultrasoon apparaat, is het belangrijk om te overwegen of het zinvoller is om de batterij te gebruiken.

Ook de oplaadtijden en de levensduur zijn belangrijk, afhankelijk van de gebruiker. Er zijn grote verschillen. Degenen die vaak reizen hebben een borstel nodig met een lange levensduur van de batterij.

Uw huidtype is uiteraard ook een belangrijk selectiecriterium. Als er geen accessoire is dat is aangepast aan uw huidtype, zijn er bijkomende kosten kan voorkomen.

In het algemeen zijn de kosten ook iets dat zorgvuldig moet worden overwogen alvorens te kopen. De prijzen voor vervangende borstels moeten ook worden overwogen.

Wat zijn de reinigingsmethoden?

Afhankelijk van het ontwerp kunnen de borstels trillen, draaien of oscilleren. Ook hier is het belangrijk een verstandige keuze te maken. Oscillerende borstels slingeren heen en weer over de huid en reinigen daarom veel zachter en grondiger. De geluidsfrequentie is voldoende om de huid te reinigen zonder deze af te scheuren. Deze oscillerende techniek kan echter zeer gevoelige huid irriteren.

Oscillerende borstels laten de gezichtshuid licht vibreren zonder deze onnodig over te brengen. In de meeste gevallen hebben gezichtsreinigingsborstels drie verdiepingen snelheid waarmee de applicatie nog nauwkeuriger in de huid kan worden aangepast.

Welke borstels zijn gedifferentieerd?

Veel gezichtsreinigingsborstels die momenteel in gebruik zijn, zijn onder andere driekoppig van verschillende borstels. Een borstel is voor de normale huid, een voor de bijzonder gevoelige zones en een massageaccessoire of -borstel voor het masseren van de gevoelige zones van de huid.

Bij het gebruik ervan moet iedereen op zijn eigen huidgevoel vertrouwen en het ideale accessoire kiezen. De huid reageert zeer individueel en daarom is het zinvol om te beginnen met de gevoelige borstelaccessoire. Op deze manier kan worden vastgesteld of de huid een intensievere behandeling kan verdragen zonder beschadigd te raken.

Aangezien de huid van mannen dikker is, moet het haar veel beter doen. Zo zijn er bijvoorbeeld haarhoofden als voorbereiding op het scheren of ook voor de huidverzorging onder de baard.

Om hygiënische redenen is het raadzaam om de volgende onderdelen te vervangen regelmatig borstelkoppen door een reserveborstel. Vaak worden ook speciale accessoires aangeboden die zijn aangepast aan de behoeften. Er is ook een bijzonder zachte borstelkop die make-up verwijdert, zoals een wattenschijfje en een accessoire voor de wasgel.

Gezichtsreiniging alleen al – een noodzaak voor een gelijkmatige teint

Een uniforme teint blijft een van de criteria die met schoonheid gepaard gaan. Het is geen wonder dat veel meisjes een gelijkmatige teint willen hebben.

Het gezicht moet elke avond grondig worden gereinigd van make-up en vuil. Wanneer dit niet gebeurt, kunnen de verzorgingsproducten niet goed doordringen in de huid en hun werking ontvouwen.

Maar ook een onjuiste of te regelmatige reiniging beschadigt de gezichtshuid op de lange termijn. Make-up, vooral rond de ogen, zou daarom moeten zijn volledig en een beetje dagelijkse make-upverwijdering.

Wat te doen bij een onzuivere huid?

Meisjes met een onzuivere huid hebben vaak het gevoel dat ze hun gezicht niet regelmatig en grondig reinigen. Helaas is dit te vaak een beoordelingsfout en heeft het precies het tegenovergestelde effect. De huid wordt nog meer belast door de producten en probeert wanhopig zijn eigen film te reconstrueren. hydrolipidisch beschermer.

Daarom moet u, als u met een onzuivere huid vecht, bijzonder milde reinigingsproducten gebruiken. Alcoholhoudende en geparfumeerde producten mogen niet worden gebruikt om huidirritatie te voorkomen.

Daarnaast is het belangrijk om de reinigingsmiddelen goed te laten werken, zodat ze effect kunnen sorteren. Het is ook belangrijk om de producten achteraf grondig te wassen. Reinigingsmiddelen verwijderen immers bacteriën en vuil, en als ze op de huid blijven zitten, bevatten ze ook vreemde stoffen.

Verzorging volgens huidtype

De gebruikte producten moeten allemaal geschikt zijn voor uw huidtype als gezichtscrème met reinigingsmelk. Dit is de enige manier om uw huid de best mogelijke verzorging te geven. Want elk type is anders en vereist speciale aandacht.

Als u niet zeker bent van uw huidtype, kunt u een bezoek brengen aan een schoonheidssalon, een test doen en een aantal uitvoerig advies. Zelfs een fantastische dermatoloog kan precies vertellen welke producten voor wie geschikt zijn.

Wat kan de beste gezichtsreiniger echt doen?

In het algemeen moet echter worden gezegd dat de normale gezichtshuid deze verzorging niet nodig heeft. Water en zeep of een microvezeldoek en reinigingsmelk zijn voldoende voor volledige hygiëne. Maar als je een zeer vette huid hebt met mee-eters, zul je de reinigende werking zeker waarderen.

Het reinigen met de beste gezichtsreinigingsborstel is zelfs uiterst aangenaam en de bloedcirculatie van de huid wordt verbeterd. Als het gaat om de reiniging en de bleke teint, hebben de fabrikanten in ieder geval gelijk. Maar de poriën zijn niet verkleind. Dit resultaat is puur optisch, want de huid is schoner en het uiterlijk van de huid is iets aangenamer.

De BRAUN Face 810 bevat niet alleen een reinigingsborstel voor het gezicht, maar ook een ontharingsapparaat. Dit verwijdert vervelend gezichtshaar en u kunt de gezichtsepilator ook gebruiken om haar te verwijderen van andere delen van het lichaam.

Het apparaat is waterdicht en kan ook in de douche worden gebruikt. Zeer praktisch voor de elektrische gezichtsreinigingsborstels die u kunt vinden op Amazon.nl.

Inkoopcriteria : U kunt deze factoren gebruiken om de gezichtsreinigingsborstels te vergelijken en te evalueren.

Om uw keuze te vergemakkelijken bij de aankoop van een reinigingsborstel voor het gezicht, hebben we hier enkele belangrijke criteria voor uw aankoop opgesomd:

Deze criteria worden hieronder samengevat:

  • Huidtype
  • Gevoelige huid / onzuivere huid
  • Timer
  • Aantal accessoires voor borstels
  • Waterdichtheid
  • Voedsel

In de volgende paragrafen zullen we uitleggen wat met name belangrijk is met deze criteria.

Huidtype

Huidtype is een van de belangrijkste criteria bij de aankoop van de beste gezichtsreinigingsborstel. Het is daarom uiterst belangrijk om uw huidtype te controleren voordat u tot aankoop overgaat. Afhankelijk van uw huidtype zijn andere borstelaccessoires ideaal voor u. In ieder geval moeten ze worden aangepast aan de behoeften van uw huid.

Veel fabrikanten bieden speciale borstels aan voor verschillende huidtypen.

Gevoelige huid / onzuivere huid

In geval van huidproblemen of huidziekten moet u afzien van het gebruik van een reinigingsborstel voor het gezicht.

Intensiteitsniveaus

Wanneer u hebt besloten om een elektronische gezichtsreiniger aan te schaffen, kan deze standaard belangrijk voor u zijn.

Gezichtsreinigingsborstels hebben meestal multilevel van de intensiteit. Er zijn gezichtsreinigingsborstels met ongeveer 12 niveaus van verschillende snelheden.

Door de verschillende intensiteitsniveaus kunt u de verzorging individueel aanpassen en de reiniging gevarieerder maken. Een reinigingsborstel voor het gezicht vereist niet noodzakelijkerwijs meer dan één niveau van intensiteit. Als één snelheidsniveau genoeg is voor jou, dan is dat oké. Voordat u koopt, moet u zich afvragen of u meer dan één intensiteitsniveau wilt hebben.

Timer

Dit criterium geldt ook voor u alleen als u een elektrische borstel voor gezichtsreiniging koopt. Gezichtsborstels met een timerfunctie helpen u om uw huid volledig te reinigen. Dit stopt automatisch het reinigingsproces na elk gebied van het gezicht en vertelt u hoe lang u het ene gebied moet reinigen voordat u verder gaat met het volgende.

Aantal accessoires voor borstels

Gezichtsreinigingsborstels kunnen niet alleen het gezicht reinigen, maar dienen ook voor andere doeleinden. Verschillende borstelaccessoires kunnen zich aanpassen aan uw huidtype en beter verzorgen. De lengte en de hardheid van de haren op de hulpstukken verschillen.

Sommige gezichtsreinigingsborstels hebben niet alleen haren, maar ook massage- of peelingvoorwerpen. Het aantal opzetborstels is een belangrijk beslissingscriterium bij de aankoop van de beste elektrische gezichtsreinigingsborstel.

Zijn er nog andere onderdelen bij de aankoop inbegrepen? Kunnen er later nieuwe onderdelen worden aangeschaft?

Meerdere borstelaccessoires zijn niet nodig. Als u weet wat uw huid nodig heeft, kunt u een reinigingsborstel voor het gezicht kopen met een bijpassende accessoire. In speciaalzaken en vooral op het web is alles apart verkrijgbaar.

Onze selectie van ❤ :

Waterdichtheid

De beste gezichtsreinigingsborstel wordt altijd met water gebruikt. Daarom is het uiterst belangrijk dat uw product waterdicht is. Waterdichte gezichtsreinigingsborstels kunnen ook onder de douche gebruikt worden en je hoeft er niet aan te denken.

Een waterdichte borstel heeft ook de voorkeur voor het reinigen van borstelaccessoires. Aangezien het accessoire na elk gebruik moet worden gespoeld, moet u voorzichtig zijn. Een waterdichte borstel maakt het reinigen gemakkelijker.

Voedsel

De beste elektrische gezichtsreinigingsborstel wordt aangedreven door elektriciteit. Aangezien de reinigingsborstel voor het gezicht slechts kort wordt gebruikt, moet u geen problemen hebben met een te korte bedieningstijd.

Wanneer het vervangen van de batterij lastig voor u is, kunt u beter een reinigingsborstel voor het gezicht krijgen die wordt aangedreven door batterij.

Batterijgevoede gezichtsreinigers duren meestal ongeveer 30 minuten. Daarna moeten ze worden opgeladen. Als u geen oplaadtijd wilt verliezen, kunt u het beste een op batterijen werkende gezichtsreinigingsborstel gebruiken.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments