ᐅ Het beste gezichtssolarium in 2020!
looien

ᐅ Het beste gezichtssolarium in 2020!

De beste gezichtssolarium in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en aankooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de beste gezichtssolaristests door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen bij het vinden van het ideale item voor uw behoeften.

Hier zijn de 2 beste gezichtssolariums in 2020:

Gids voor het beste gezichtssolarium

Met de beste gezichtssolariums kunt u een aantrekkelijke bruine kleur voor de vakantie krijgen, die zeer lang vers gehouden kan worden. Vooral voor mannen en vrouwen die tijdens het winterseizoen last hebben van minder daglicht, is een gezichtsbruiner het goedkope en snelle alternatief voor het klassieke solarium.

Het gezichtssolarium kan overal worden geïnstalleerd en is direct klaar voor gebruik. De compacte opstelling van deze gezichtsuitrusting is ook ruimtebesparend.

De meeste apparaten werken met een combinatie van balken UV-A en UV-B. Bestraling UV-A De huid wordt net zo snel en duurzaam gebruind als dat ze de diepe lagen van de huid bereikt.

De schappen UV-B veroorzaken een verdikking van de toplaag van de huid met hun laagste dosis. Dit is vergelijkbaar met natuurlijke bescherming tegen zonlicht. De stralen UV-B in het bijzonder predestiene zelfbruiners voor het gezicht als voorbereiding op meer intense zonneschijn, bijvoorbeeld op vakantie.

Het beste gezichtssolarium kan een ontspannen lichaamsgevoel geven. Als het nodig is om de buizen te vervangen, kan het tegen een redelijke prijs worden gekocht en kan het meestal met de hand worden vervangen. Maar hogedruklampen moeten altijd worden vervangen door specialisten. Hiermee moet rekening worden gehouden bij de aankoop.

Gezichtssolarium – gevuld met daglicht

De handel biedt geïnteresseerden twee unieke soorten apparaten voor gebruik in huis. De meeste gelaatssolariums zijn uitgerust met een lichte zone. Andere versies hebben twee extra lichtzones, die aan beide zijden zijn gemonteerd en fungeren als scharnierende deuren.

Deze bieden nog veel meer voordelen, omdat gebruikers hun hoofd niet heen en weer hoeven te draaien om hun gezicht gelijkmatig te bruinen. De beste gezichtssolarium voor thuisgebruik heeft een vermogen dat varieert van 60 watt via 400 watt.

Hoe krachtiger het gezichtssolarium is, hoe intensiever de lichtstraling zal zijn – binnen dezelfde toepassingstijd.

Attentie: Het brede scala aan gezichtssolariums maakt het voor iedereen mogelijk om het ideale apparaat voor zijn of haar huidtype en portemonnee te verkrijgen. Maar oogbescherming is altijd inbegrepen. Idealiter is er een timer geïntegreerd, die de consument door middel van een automatische uitschakelfunctie tegen te veel straling beschermt.

Zo biedt het beste gezichtssolarium zijn klanten de volgende opmerkelijke voordelen:

  • alleen het gezicht wordt bestraald om een vitale teint te verkrijgen – het lichaam wordt niet onnodig belast door licht. UV
  • consumenten besparen veel tijd en geld met het apparaat

Bestraling UV stimuleert ook de productie van vitamine D in het menselijk lichaam. In geval van een vitaminetekort DVermoeidheid, vermoeidheid, depressie en gebrek aan motivatie kunnen optreden. De beste gezichtssolarium kan een vitaminetekort effectief stoppen. D en voedingssupplementen zijn normaal gesproken niet meer nodig.

De beste gezichtssolarium is gemakkelijk te gebruiken

In vergelijking met bruiningslotions en -crèmes heeft de beste gezichtszonnebank nog een ander belangrijk voordeel: de apparaten zorgen voor een gelijkmatige en optionele bruining van het gezicht. Bij het gebruik van zelfbruiners vormen zich meestal vlekken op de gezichtszones die niet onmiddellijk kunnen worden gecompenseerd.

Helaas hebben veel zelfbruinende crèmes een geur die vraagt om gewenning en laten ze vaak vlekken achter op kleding en beddengoed die niet meer te verwijderen zijn. Als de bruine kleur wordt gegenereerd met een gezichtszonnebank, ziet het er natuurlijker uit en is het veel duurzamer.

Inkoopcriteria : Op basis van deze factoren kunt u het bereik van het beste gezichtssolarium vergelijken en evalueren.

Om het voor u gemakkelijker te maken om te kiezen voor de aankoop van een gezichtssolarium, hebben we hier enkele belangrijke criteria voor uw aankoop op een rijtje gezet.

Om deze criteria samen te vatten:

  • Prestaties
  • Type pijp
  • Timer
  • Eenheidsgrootte
  • Ontwerp

In de volgende paragrafen zullen we uitleggen wat met name belangrijk is met deze criteria.

Prestaties

Het vermogen van het beste gezichtssolarium hangt af van de hoeveelheid en het type lampen. Voor gezichtsmodellen is het vermogen afhankelijk van de hoeveelheid en het type lampen. Deze hebben meestal maar één lamp en zijn niet bijzonder krachtig. Hoe hoger het rendement van het solarium, hoe groter de lichtopbrengst.

De beste gezichtssolarium met een hoger vermogen zorgt voor een intensievere bestraling voor dezelfde gebruiksduur. Daarom kunt u niet alle zelfbruiners voor dezelfde periode gebruiken.

Daarom moet u bij de voorbereiding van de orders ook letten op de prestaties van het vliegtuig. Het gezichtssolarium moet aangepast zijn aan uw huidtype en geschikt zijn voor u.

Type pijp

Er is een gezichtssolarium met unieke buizen. De stralen UV-A zijn verantwoordelijk voor het bruinen van de huid en om deze reden, bruinen uw huid sneller.

Er zijn ook gezichtslampen met halogeenlampen die stralen produceren van UV-A. Halogeenlampen zijn uiterst efficiënt en effectief.

Bij de aankoop moet u ook rekening houden met de praktische levensduur van de buizen. Lampen kunnen vaak alleen door professionals worden vervangen en zijn niet goedkoop in aanschaf. Daarom moet u, voordat u koopt, uitzoeken hoe lang de lampen meegaan en hoeveel ze kosten.

Timer

Een gezichtssolarium met een ingebouwde timer kan het gebruik van het beste gezichtssolarium veel gemakkelijker maken. De timer herinnert u eraan wanneer uw toepassingstijd voorbij is en stelt u in staat om beter te ontspannen. De timer zorgt voor deze vervelende taak en stelt u in staat deze uit te schakelen.

Eenheidsgrootte

Bij de aanschaf van het beste gezichtssolarium kunnen de afmetingen van dit apparaat van belang zijn. Wilt u het thuis gebruiken of wilt u uw gezichtszelfbruiner meenemen?

Als u het solarium gewoon thuis gebruikt, is de grootte waarschijnlijk niet zo relevant voor u. Maar als u ook het draagbare model wilt meenemen, is een compact formaat het beste voor u. Deze modellen zijn dus niet te groot en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen. De verstelbare scharnierdeuren maken het opbergen vaak gemakkelijker.

Sommige versies zijn ook uitgerust met een draaggreep of remmen voor eenvoudig transport. Ook het gewicht kan een centrale rol spelen. Daarom moet u kijken naar het gewicht van dit toestel als u het koopt. Zware modellen zijn moeilijk te dragen of te tillen.

Ontwerp

Als u de beste gezichtssolarium wilt krijgen, kan het ontwerp een kritische factor zijn. Het gaat om je voorkeuren en smaak. Want er zijn vele variaties van dit gezichtssolarium.

Design betekent niet alleen het uiterlijk van het gezichtssolarium, maar ook de verschillende toepassingen die ervan gemaakt kunnen worden. U moet speciale aandacht besteden aan uw behoeften.

Er zijn veel verschillende gezichtssolariums op de markt in verschillende modellen. Het is belangrijk dat u een model kiest dat bij u past.

Hoe gebruik je de beste gezichtssolarium?

Hoe vaak u uw gezichtssolarium kunt gebruiken, hangt af van uw huidtype. Niet iedereen tolereert de straling van het solarium ook.

Daarom moet u de gebruiksperiode en de intervallen aanpassen aan uw individuele wensen. U moet de gebruiksperiode en de pauzes tussen de toepassingen van een gezichtssolarium individueel aanpassen aan uw huidtype.

Als uw huid lichter is, zijn een kortere aanbrengtijd en langere pauzes tussen de toepassingen gesuggereerds. Donkere huiden zijn minder gevoelig en kunnen meer sessies hebben met kortere tussenpozen.

Maar overdrijf het niet door de beste gezichtssolarium te gebruiken. Uw huid zou na elke sessie moeten herstellen. Dus je moet het een pauze van ten minste twee dagen geven tussen de aanvragen.

Hoe gebruik je de beste gezichtssolarium?

Voordat u het beste gezichtssolarium gebruikt, moet u uw apparaat in ieder geval reinigen. U kunt hiervoor een desinfecteerdoekje of een reinigingsdoekje gebruiken. Veeg het glas tijdelijk af om vuil en stof te verwijderen.

Het gebruik van een gezichtssolarium is niet moeilijk. Het is ideaal om een plaats te vinden waar u uw gezichtsbruiner kunt plaatsen en er comfortabel voor kunt zitten. Als je eenmaal een goede plek hebt gevonden, maak dan verbinding met je gezichtssolarium.

Draag altijd een veiligheidsbril ter bescherming tegen UV voordat u uw apparaat gebruikt. Dit zal je ogen beschermen tegen de stralen UV. Je ogen sluiten is niet genoeg. Houd ook de voorgestelde afstand tot het gezichtssolarium aan.

Als u deze stappen hebt gevolgd, kunt u het beste gezichtssolarium gaan gebruiken. Stel de timer in en pas de aanbrengtijd aan op basis van uw huidtype.

Is het gezond om de beste gezichtssolarium te gebruiken?

Het gebruik van de beste gezichtssolarium kan helpen bij sommige huidziekten, maar je moet altijd rekening houden met de voordelen en schade, omdat de straling UV kan ook je huid beschadigen.

Het gebruik van de beste gezichtssolarium kan gezondheidseffecten hebben. De stralen UV kan de huid sneller verouderen en de vorming van rimpels versnellen. De huidpigmentatie kan ook veranderen.

Bij het gebruik van een gezichtssolarium moet u dus altijd letten op een goed gebruik. Overmatig of onjuist gebruik kan leiden tot oogziekten of, in het ergste geval, tot huidkanker. Zorg er daarom altijd voor dat de aanvraagperiode individueel wordt aangepast.

Bij gebruik van een zelfbruiner voor het gezicht moet u altijd een beschermende bril dragen. UV. Zelfs als u uw ogen sluit tijdens het gebruik, kunnen de stralen uw netvlies beschadigen. Dit kan leiden tot conjunctivitis of opaciteit van de lens.

Onze selectie van ❤ :

Kan mijn lichaam vitamine D opnemen met behulp van het beste gezichtssolarium?

Vitamine D kan worden geproduceerd met een zelfbruiner voor het gezicht. De stralen UV-B de vitaminevorming stimuleren D. Vooral in de winter krijgt de huid nauwelijks licht en kan daarom niet genoeg vitamine aanmaken. D. Regelmatig gebruik van het beste gezichtssolarium kan echter de aanmaak van vitamine stimuleren. D en de reserves aan te vullen.

Maar je moet je bewust zijn van de gevaren van solariums. Uw overmatige consumptie kan de veroudering van de huid versnellen en in het ergste geval de ontwikkeling van huidkanker stimuleren.

Kan de beste gezichtssolarium worden gebruikt tijdens de zwangerschap?

U kunt ook de beste gezichtssolarium gebruiken tijdens de zwangerschap. Bij het gebruik ervan moet u zich echter bewust zijn van de verhoogde gevoeligheid van de huid. Tijdens de zwangerschap wordt de huid gevoeliger voor licht en wordt ze sneller roodachtig.

U moet daarom uw gebruiksperiode aanpassen. Maar de warmte van het solarium is geen probleem voor de baby. U kunt ook tijdens de zwangerschap gebruik blijven maken van het gezichtssolarium.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments