meilleur masque capillaire
maskers

ᐅ Het beste haarmasker in 2020!

Het beste haarmasker in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en shoppingtips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van het beste haarmasker door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het ideale artikel voor uw behoeften te vinden.

Wat is het beste haarmasker?

Om het beste haarmasker voor u te vinden, moet u een masker kiezen dat bij uw haar past. We hebben de winnaars van de vergelijking op een rijtje gezet, zodat u het beste verzorgingsproduct krijgt.

Hier zijn de 3 beste haarmaskers in 2020:

Wilt u een directe oplossing?

In onze YouTube-video laten we zien hoe u gemakkelijk zelf een haarmasker voor drie verschillende haartypes kunt maken. U heeft waarschijnlijk al alles wat u nodig heeft thuis of u kunt het snel in de supermarkt krijgen.

Welk haarmasker kan ik ‘s nachts dragen?

Uw haar is erg beschadigd en u wilt het van tijd tot tijd intensiever behandelen? Het is daarom een goed idee om het beste haarmasker onmiddellijk in werking te laten treden.

Vaak zijn de verzorgings “tips” anders en zien uw strengen er achteraf slechter uit dan voorheen. Hier hoeft u alleen maar te zorgen dat u een haarmasker gebruikt dat bijzonder geschikt is voor nachtelijk gebruik.

Het beste haarmasker – wat is het eigenlijk?

Het beste haarmasker is een voedende crème die hydrateren het haar na de reiniging en herstelt een versterkte en gezonde uitstraling.

Voor wie is het beste haarmasker?

Omdat een haarmasker altijd bedoeld is om de structuur van het haar te herstellen, zowel binnen als buiten, is het geschikt voor alle mensen die hun beschadigde haar willen verzorgen of die schade zoals gespleten haarpunten en droogte willen voorkomen.

Bij het kiezen van het beste haarmasker is het belangrijk om een masker te kiezen dat van de hoogste kwaliteit is en ook geschikt is voor de verzorging van uw haar.

Waar kan ik het beste haarmasker kopen?

Parfumerie, apotheek, supermarkt of online bij Amazon.nl – haarmaskers zijn overal te vinden. U kunt ze ook vinden bij uw lokale kapper, maar de prijzen zijn vaak mager.

Maar voordat je een reis naar de kapper boekt bij 300 euro (ja, er zijn er echt een paar voor deze prijs): we vonden het bereik van de Heilige Graal haarverzorging op het internet (vooral op Amazon), zodat u uw haarmasker comfortabel thuis kunt laten bezorgen.

Haarmasker vs. haarbehandeling – wat is het verschil?

Geen groot verschil. Een haarbehandeling is goed, maar een haarmasker geneest nog intensiever. Een van de redenen hiervoor is dat het percentage kostbare oliën die het haar en de hoofdhuid op een natuurlijke manier verzorgen, groter is.

Een haarmasker betekent echter ook wat meer inspanning. Vaak is er meer nodig dan een haarbehandeling.

Onze suggestie: Profiteer van de tijd die je onder de douche doorbrengt om jezelf een goede haarbehandeling te geven.

Hoe gebruik je het beste haarmasker op de juiste manier?

Breng het haarmasker correct aan

Om uw haarmasker optimaal te laten ontwikkelen is het type toepassing minstens zo belangrijk als de keuze van het ideale product.

Maar er kan niets misgaan met deze stapsgewijze lijst:

 • Was uw haar grondig om stylingresten te verwijderen.
 • Duw het water zo dicht mogelijk bij het haar (gewoon van de hoofdhuid naar de uiteinden, niet andersom.).
 • Verdeel nu het beste haarmasker gelijkmatig over de haarlengtes. Je kunt om de wortels heen gaan om te voorkomen dat het haar te snel vet wordt. Een uitzondering is dat het haarmasker ‘s nachts kan werken, zodat u het haar de volgende ochtend weer kunt wassen.
 • Indien nodig kunt u uw haarmasker beter verdelen met een grove kam en ervoor zorgen dat het overal zijn werk doet.
 • Nu is het tijd: Wacht en zie!
 • Spoel het haarmasker na het aanbrengen grondig uit tot het water weer helder is – klaar!

Hoe lang moet ik wachten op het beste haarmasker?

Een haarmasker moet effectief zijn voor ten minste 5 minutenmaar vaak over 10 minuten. De duur is precies afhankelijk van het haarmasker dat u gebruikt.

Belangrijk: Volg ook de instructies op, anders kan het onderhoud negatief worden zoals beschreven. Het is daarom niet raadzaam om het haarmasker enkele uren te laten staan.

Hoe vaak moet ik mijn haarmasker gebruiken?

Gebruik je je haarmasker elke dag, weeg je je haar af, ben je te netjes en zie je er aan het eind niet beter uit dan voorheen?

Eén enkele toepassing is niet voldoende om duurzame resultaten te bereiken. Als u een conditioner gebruikt na elke haarwasbeurt, is het waarschijnlijk genoeg om uw haarmasker aan te brengen. 1 of 2 één keer per week.

Te netjes haar – wat betekent dat precies?

Haar dat te netjes is, kan dank zij de siliconen, die we in onze producten willen vermijden. Siliconen in shampoos, haarbehandelingen, etc. garanderen een glad oppervlak en een zijdeachtige glans. Deze effecten zijn een weerspiegeling van goed verzorgd haar.

Het nadeel: Door deze verzegeling van het haaroppervlak tegen siliconen kunnen echt intensieve en langdurige verzorgende stoffen, zoals oliën, het haar niet meer bereiken en voeden.

Hoewel ons haar er op het eerste gezicht mooi uitziet dankzij de siliconen, moeten we er op de lange termijn toch anders voor zorgen om dit opbouweffect te vermijden.

Onze aanbeveling: Vermijd siliconenproducten of geef uw haar regelmatig een pauze met behulp van een dieptereinigingsshampoo en zet uw haar vervolgens vast met alleen oliën. We gebruiken hiervoor liever een natuurlijke arganolie.

Inkoopcriteria : U kunt het bereik van het beste haarmasker vergelijken en evalueren op basis van de volgende factoren.

In wat volgt willen we u laten zien welke factoren u kunt gebruiken om haarmaskers te vergelijken en te evalueren. Dit maakt het voor u gemakkelijker om te bepalen of een bepaald product voor u geschikt is of niet.

Toepassingsgebieden

Siliconen in haarverzorgingsproducten zorgen voor een glans zijdezacht aan het haar. Door hun speciale opstelling omsluiten ze het haar met een afbeelding en verzegelen het.

Het afdichten kan echter leiden tot de absorptie van stoffen die niet langer absorberend zijn en kan het haar doen uitdrogen. Na verloop van tijd ontstaat er een opbouwend effect. Dit betekent dat er een laagje silicone op het oppervlak wordt aangebracht.

Hierdoor kunnen de verzorgende stoffen steeds minder worden geabsorbeerd en wordt het haar droog. De toplaag is vaak vettig.

Het regelmatig gebruik van siliconen haarverzorgingsproducten resulteert in wat men noemt een “haaruitval”. ophoping. De ene laag silicone rekt tegelijkertijd uit met de andere, zodat de verzorgende stoffen steeds moeilijker kunnen worden geabsorbeerd.

Bovendien zijn sommige producten moeilijk biologisch afbreekbaar en dus belastend voor het milieu.

De meest voorkomende siliconen zijn:

 • Dimethicone
 • Amodimethicone
 • Dimethiconol

U kunt ze ook herkennen aan de volgende termen:

 • Cornet
 • Conol
 • Oxane
 • Glycol

In het algemeen is het daarom raadzaam om een siliconenvrij haarverzorgingsproduct of zelfs een organisch of natuurlijk product te gebruiken.

Toepassing

Er zijn haarmaskers beschikbaar voor verschillende toepassingen. Deze zijn voornamelijk voor de verzorging van droog haar. Maar ook voor gekleurd of blond haar zijn er speciale haarbehandelingen met ingrediënten die aangepast zijn aan de behoeften van het haar.

Daarnaast zijn er maskers voor goed haar of die de haargroei bevorderen. Er zijn haarmaskers die onmiddellijk moeten werken, haarmaskers voor breekbaar haar, tegen gespleten haarpunten of voor gestrest haar.

Eerst en vooral moet u beslissen bij welke van de volgende kapsels u hoort om de juiste verzorging voor uw haar te vinden:

 • Vet haar
 • Droog haar
 • Schubbig haar
 • Gespleten haar

Onze selectie van ❤ :

Reactietijd

Het haarmasker wordt meestal gebruikt na het wassen van het haar. Hiervoor wordt het in vochtig haar gedispergeerd. De meeste maskers hebben een periode van toepassing van 5 à 10 minuten. De eenvoudigste manier is om het masker met een grove kam door je haar te verspreiden en het in een film en een handdoek te wikkelen.

De resulterende warmte zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen zich beter verspreiden en dieper in het haar doordringen. Het is vaak raadzaam om het masker meer te laten werken. Daarnaast zijn er haarmaskers die ongeveer een half uur of zelfs ‘s nachts kunnen worden aangebracht.

Spoel dan je haar goed uit. Het water mag niet te warm zijn, en zelfs als het de bollen stimuleert, is water dat te koud is niet aan te bevelen.

Soort verpakking

Het beste haarmasker wordt meestal verpakt in potjes en minder vaak in capsules. De potten lijken erg nobel en van superieure kwaliteit. Meestal zijn ze gemaakt van plastic. Maar er zijn alternatieven zonder plastic. Deze omvatten glas. Dit type verpakking wordt vooral gebruikt voor producten van hoge kwaliteit. Maar ze zijn ook een beetje lieve.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments