ᐅ De beste koude wasstrips in 2020!
Producten

ᐅ De beste koude wasstrips in 2020!

De Beste Koudwasstroken in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en kooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste cold wax strips in 2020 door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen bij het vinden van het ideale item voor uw behoeften.

Vooral in de zomer is het verlangen naar mooie gladde dijen des te groter. In de tussentijd zijn er veel mogelijkheden voor ontharing. Een populaire en effectieve techniek is het koud ontharen van de was. Het maakt het mogelijk om verschillende gebieden van het lichaam zonder problemen en in een beperkte tijd te epileren. De applicatie is eenvoudig en de gebieden blijven zeer lang haarvrij.

In wat volgt worden alle nuttige informatie en tips beschreven rond de beste koude wasstrips, die niet alleen bij meisjes, maar ook bij jongens erg populair zijn.

Hier zijn de 3 beste koude wasstrips in 2020:

De beste koude wasstrips – snelle epilatie direct bij de wortel van het haar

Het verwijderen van lichaamshaar is voor veel mannen en vrouwen een zeer belangrijk onderdeel van de hygiëne. Of het nu onder de oksels, op de benen of in de intieme ruimtes is, een zachte en gladde huid heeft overal de voorkeur. Het zijn eerder de haren op de romp, de rug en de oksels die het vaakst worden verwijderd.

Hoewel conventioneel scheren de meest gebruikte methode is, is permanente ontharing, zoals koud harsen, in volledige stroom. Dit is mogelijk dankzij de beste koude wasstrips die een snelle ontharing aan de wortel van het haar mogelijk maken.

Wat is een koude wasstrip en hoe gebruik ik die?

Het aanbrengen is uiterst eenvoudig: de stroken worden met de handpalmen opgewarmd, omdat ze bij lichaamstemperatuur het beste effect hebben. De wasstrips worden in de richting van de haargroei op de te onthaarden plekken geplakt. U moet dan zachtjes drukken en een paar minuten laten werken. enkele minuten. Het wasmengsel omringt de haren.

Uw huid moet altijd gespannen zijn voor een optimaal resultaat. Als het haar volledig is verwijderd, kan de procedure gewoon worden herhaald.

Na het ontwassen

Je huid wordt dan gewassen met water. Zorg ervoor dat de toepassing voorzichtig is. Na het ontwaxen is een verzorgingsproduct, bijvoorbeeld in de vorm van een doek, zeer nuttig. Dit verwijdert wasresten op de huid en heeft ook een kalmerende en mantelzorger.

Alle wasresten moeten volledig worden verwijderd, anders kunnen ze de poriën verstoppen en ontstekingen veroorzaken. De huid moet dan worden verwend met een milde crème met bijvoorbeeld aloë vera of kamille. Als er ontstekingsgebieden ontstaan, kunnen deze worden behandeld met een geschikte zalf.

Welke lichaamsdelen zijn geschikt voor de beste koude wasstrips en waar moet ik op letten bij het aanbrengen?

De afzonderlijke haren moeten een bepaalde lengte hebben, omdat ze niet optimaal aan de waxstrip blijven plakken. Enkele millimeters worden aanbevolen. Er moet voor worden gezorgd dat de te behandelen huidzone eigen, droge en vetvrij. Het is ook belangrijk om de koude wasstrips snel te verwijderen.

Dit is erg belangrijk omdat anders de haren niet worden verwijderd en de was zich nog steeds aan de huid hecht. Bij correct gebruik zullen de haren vast komen te zitten in de was en zal het resultaat een glad en mooi huidoppervlak zijn. Zo kunnen bijvoorbeeld onderarmen, benen, bikinilijn en zelfs gezichtshaar, baard of dons volledig en permanent worden verwijderd.

De beste koude wasstrips zijn daarom verkrijgbaar in verschillende maten en formaten. Koude wasstrips mogen niet worden gebruikt voor de behandeling van acne of gewonde, rode of ontstoken huid.

Conclusie

Het haar, dat met de wortel kan worden verwijderd, kleeft aan de strook. Dit is een fantastische manier om haar effectief en grondig van de huid te verwijderen. Hoe langer ze zijn, hoe beter ze worden opgevangen door de koude wasstrip. Het effect duurt een paar weken.

Na gebruik van de beste koude wasstrips – huidverzorging

Was de koude wasstrips onder stromend water en leg ze klaar om te worden gewassen. Als alternatief kunnen de producten worden gereinigd met een reinigingsdoekje. U moet nu de behandelde huid laten rusten, misschien reageert het behandelde lichaamsdeel gevoeliger dan u gewend bent. U moet in dit stadium niet krabben en zich niet onnodig zorgen maken over de huid.

Rossmann Cold Wax Strips

Het merk Isana heeft zijn assortiment uitgebreid met hoogwaardige koude wasstrips. Koude wasstrips van Rossmann zijn een betrouwbaar hulpmiddel voor de ontharing van verschillende delen van de huid.

DM Koudwasstroken

Het gamma van producten Balea bestaat uit hoogwaardige koude wasstrips van DMwaarmee je alle delen van het lichaam kunt bevrijden van haar. Het maakt niet uit of je de bikinilijn of andere delen van het lichaam wilt behandelen, met de koude wasstrips DM je hebt een goedkoop alternatief en een schoon eindresultaat.

De klant vindt onder andere DM veel extra koude wasstrips met zeer verschillende merken en fabrikanten.

Inkoopcriteria : Op basis van deze factoren kunt u de beste koude wasstrips vergelijken en evalueren.

Voor afzonderlijke gebieden is het daarom raadzaam om verschillende koude wasstrips te dragen. In het volgende hebben we de verschillende soorten opnieuw in detail bekeken en hebben we drie kenmerken voor u uitgeoefend, op basis waarvan u de koude wasstrips opnieuw kunt vergelijken:

  • Huidcompatibiliteit
  • Grootte van koude wasstrips
  • Weerstand tegen koude was

Huidcompatibiliteit

Een punt dat natuurlijk heel belangrijk is, is dat je je lichaam op geen enkele manier schade toebrengt. Daarom moet u ervoor zorgen dat de beste koude wasstrips dermatologisch worden getest.

Controleer ook de ingrediënten om te zien of u allergisch bent voor bepaalde oliën. De plaatsen waar het haar en de haarwortel worden uitgetrokken door het harsen zijn open poriën. De stoffen dringen daar snel en ongehinderd binnen. De toevoegingen in de koude wasstrips dringen sneller dan gebruikelijk door in uw lichaam.

Grootte van de wasstrips

Het is duidelijk dat het zinvol is, want je moet met een andere precisie werken. Maar veel mannen en vrouwen kopen gewoon een pakje wasstrips en willen deze gebruiken voor elk deel van het lichaam.

Maar je moet wel voorzichtig zijn:

Met kleine stroken koude was bent u onnodig bezig met het verspillen van lange stroken was en dus met geld op grotere oppervlakken.

Als u grote wasstrips gebruikt voor gebieden waar u grondig moet werken (wenkbrauwen als voorbeeld), wil je wat oefening. Zorg er in ieder geval voor dat de wax niet krachtig is voor uw favoriete gebied.

Weerstand tegen koude was

Hoe langer of dikker het haar, hoe sterker de koude was moet zijn. Wanneer de wax niet sterk genoeg is, geven de waxstrips geen resultaat. De wax is gewoonweg niet sterk genoeg om dikke haren te verwijderen, bijvoorbeeld in de bikinilijn. Dan heb je dit alles uiteindelijk voor niets gedaan, behalve pijn hebben.

Kies echter wel voor een minder krachtige wax voor fijn haar, bijvoorbeeld op het gezicht. Deze was hecht ook aan de huid en kan onaangename schade veroorzaken aan de gevoelige gezichtshuid.

Wat je moet weten over koude wasstrips

We hebben een aantal nuttige tips opgesteld en een aantal vragen beantwoord zodat u uw product meteen kunt gaan gebruiken.

Hoe vermijd je puistjes bij het gebruik van de beste koude wasstrips?

Na het harsen worden de poriën waar de haarfollikels uitgehaald zijn, geopend. Als er iets in deze poriën terechtkomt, glinsteren ze snel en groeien er puistjes.

De gemakkelijkste manier om puistjes te stoppen na het harsen is om de poriën sluiten. De poriën gaan open als het bijvoorbeeld warm is, zodat we kunnen zweten. Omgekeerd sluiten de poriën als het koud is.

Neem een koude douche na gebruik of plaats een koud kompres op de plaats waar u uw haar heeft verwijderd. Het is ook ideaal voor een gestresste huid en om de pijn te verlichten.

Hoewel het vaak wordt gesuggereerd om na het ontharen een kalmerende crème of gel te gebruiken, moet men echt wachten tot de poriën gesloten zijn. Dit kan ook heel snel, een korte douche is voldoende.

U kunt ook een scrub gebruiken als u was gebruikt. Omdat nieuw haar terug groeit, maar niet zoals scheren. Hier blijven ze groeien, nieuw haar wordt gecreëerd door te harsen. Deze haren kunnen weer naar binnen groeien, wat betekent dat ze er niet uit kunnen – en er groeit een lelijke puist.

Onze selectie van ❤ :

Hoe verwijder ik overgebleven koude wasstrips?

Als er veel was op je lichaam zit, helpt de olie echt. Wacht na het aanbrengen even tot de huid wat gekalmeerd is. Drink een zakdoek met decoratieve olie en wrijf de rest van de was lichtjes van je lichaam.

Het zou het beste zijn als je een zuivere olie zou nemen, misschien zelfs babyolie. Het bevat vaak geen additieven die in de huid kunnen doordringen en is bijzonder zacht.

Hoe lang kan het resultaat duren na gebruik van de beste koude wasstrips?

Volgens de fabrikant is het eindresultaat van de beste koude wasstrips ongeveer 4 weken. Maar het is het best mogelijke resultaat. Je kunt vaak verwachten dat je haar iets eerder terug groeit.

Veel gebruikers melden dat vooral fijne en kleine haartjes teruggroeien na 1 à 2 wekenmaar ze voegen eraan toe dat ze zelden als storend worden ervaren.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments