ᐅ De beste krulspelden: onze mening in 2020!
Producten

ᐅ De beste krulspelden: onze mening in 2020!

De beste krulspelden in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en kooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste krulspelden door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het ideale item voor uw behoeften te vinden.

Hier zijn de 3 beste krulspelden in 2020:

Wat zijn de beste krulspelden?

Krulspelden zijn cilindervormige schoonheidsproducten die worden gebruikt om glad of licht gekruld haar te wikkelen en in een gekrulde toestand te houden tot het haar de gewenste krulvorm heeft aangenomen. Voor het industriële tijdperk werden krulspelden gemaakt van houten stokken of ijzeren rollen.

Tegenwoordig worden krulspelden voornamelijk gemaakt van kunststof, aluminium, schuimkabels en messingdraad. Toch worden krulspelden traditioneel gebruikt om het haar te versterken. Gedurende vele jaren hebben krultangen (bijvoorbeeld BaByliss Pro) heeft aan populariteit gewonnen en concurreert met krulspelden.

Daarom hebben de fabrikanten hier elektrische krulspelden verbeterd en ontwikkeld, die het haar als een krultang door warmte vormen.

Kooptips voor kappers: je moet aandacht besteden aan de verpakking en het ontwerp.

Naast dit soort producten zijn er nog verschillende andere criteria waarmee u rekening moet houden bij het kopen van de beste krulspelden. Op basis van de vergelijking van de krulspelden stellen we ze aan u voor:

Aantal rollen

Afhankelijk van de lengte van uw haar zijn meer of minder krulspelden nodig. Voor kort tot middellang haar – 8 krulspelden zijn genoeg. Uiteraard hangt het ook af van het model. Op grote krulspelden hechten meer haren dan op smalle krulspelden.

Resultaat van de lus

Voordat u de beste krulspelden koopt, kijkt u eerst naar onze krulspeldenvergelijking om te zien welk artikel welk type krullen maakt. Of het nu gaat om kleine gedefinieerde krullen, grote krullen, golven of gewoon hoeveelheid, alles is mogelijk. Krullen met een krultang zien er meestal iets definitiever uit dan krullen zonder krultang.

Behandeling

Het is belangrijk dat krulspelden gemakkelijk te draaien zijn, niet verstrikt raken en het haar niet breken. Ze moeten ook gemakkelijk te verwijderen zijn zonder te trekken.

Bovendien keren grote krulspelden na het losdraaien snel terug in hun oorspronkelijke vorm en kunnen ze lang worden gebruikt, net als een hoogwaardige krultang.

Het juiste gebruik van de beste krulspelden

Naast de kwaliteit van de krulspelden is de toepassing essentieel voor een mooi resultaat en een uitstekende stijl met krullen. Daarom hebben we hier een handleiding voor krulspelden voor u:

Stap 1

Kneed de mousse om het haar handdoekdroog te maken en zachtjes door te kammen. Deze vorige haarverzorging is belangrijk voor een mooi uiterlijk zonder broos haar.

Stap 2

Verdeel haar in drie gedeeltesde schedel scheiden in beide partijen en de zijkanten onder de tempels aan de achterkant van het hoofd te scheiden.

Stap 3

Het is ideaal om te beginnen met het voorhoofd met de eerste kruller. Het zou smaller moeten zijn. Trek nu met een kam weg van het hoofd en plaats de krulspeld vanuit het midden naar binnen.

Stap 4

Trek dan de krulspeld naar de top van de lont, leg hem om de lont heen en draai hem in de krulspeld. De kruller moet aan de basis van het haar worden geplaatst en met een haarclip worden vastgezet.

Stap 5

Het is ideaal voor het werken van de bovenkant van het hoofd naar de achterkant en dan het openen van de zijkanten van voor naar achter.

Stap 6

Als je al het haar hebt gevonden, föhn het dan voorzichtig met een föhn en droog het bij voorkeur alleen van bovenaf. Maak voor het verwijderen de krulspelden voorzichtig los en schuif ze voorzichtig uit het haar.

Stap 7

Voor een ideale styling, gebruik haarlak om krullen te herstellen. Omdat krullen met krulspelden (geen natuurlijke krullen) snel kunnen slepen, spuit je haarlak op het haar, vooral op de zijkanten.

Tip: Voor een ideale haarverzorging en een goed verzorgde stijl, gebruik een haarbehandeling vaker om verwennen beschadigd haar.

Wat zijn de beste krulspelden?

Zoals u kunt zien aan de vergelijking van de beste walsen, zijn er veel goede producten op de markt, vooral walsen. Remington. Ze overtuigen altijd met het mooie haar dat ze produceren. Toch is het belangrijk om de beste haarkrullers te ontdekken voor de gewenste look en het gewenste kapsel.

Afhankelijk van de hoeveelheid en de kromming zijn er perfecte krulspelden in verschillende maten voor elk kapsel. Als krulspelden grote krullen moeten produceren, dan zijn verwarmde krulspelden de ideale optie. Een fantastische set krulspelden zonder verwarming is verkrijgbaar bij 5€.

Lijm- of schuimrollen zijn ideaal voor natuurlijke golven. Als krulspelden natuurlijke haren moeten bevatten, is het de moeite waard om een kijkje te nemen in een natuurvoedingswinkel. Welke kruller je ook gebruikt, de ideale haarverzorging voor en na de behandeling is essentieel voor een mooi, verzorgd kapsel.

Als de krulspelden metaal moeten bevatten (zodat het haar niet elektrisch wordt), helpt alleen het handvat in de krulspelden.

Hint: U kunt ook uw eigen krulspelden maken. Om je eigen krulspelden te maken, heb je een vel aluminiumfolie nodig dat je kneedt en vervolgens oprolt. Dit kan je ook een prachtig permanent geven.

Inkoopcriteria : Op basis van deze factoren kunt u de beste krulspelden vergelijken en evalueren.

In wat volgt willen we u laten zien welke factoren u kunt gebruiken om de verschillende modellen op de markt te vergelijken en te evalueren.

Dit maakt het voor u gemakkelijker om te bepalen of een bepaalde krulspeld voor u geschikt is of niet:

  • Formulier
  • Hoeveelheid
  • Grootte
  • Materiaal
  • Gewicht
  • Behandeling

Formulier

We hebben het al gehad over de vele vormen van krulspelden. Het doel is om de ideale producten te verkrijgen voor lang of kort, fijn of dik, nat of droog haar.

Hoeveelheid

Het aantal benodigde krulspelden wordt bepaald door de lengte en de dichtheid van het haar. 6 à 8 krulspelden zijn geschikt voor kort tot middellang normaal haar. Het aantal krulspelden is ook afhankelijk van het gebruikte type krulspelden.

Terwijl een relatief groot aantal walsen nodig is, zijn er veel minder walsen nodig voor volumewalsen.

Grootte

Krulspelden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Het meest voorkomende type haarkruller is de 70 millimeter Lang. Maar er is ook een kort formulier op de markt dat slechts de helft van de lengte is.

De grootte is afhankelijk van je haar en de gewenste krulvorm. Als u brede krulspelden gebruikt, hebt u misschien minder nodig. Het eindresultaat van de kleinere versies is wat men noemt kurkentrekkerkrullen, vooral kleine, intense krullen.

Materiaal

Het materiaal van de beste krulspelden bepaalt niet alleen het uiterlijk, maar ook de kwaliteit en het draagcomfort. De goedkoopste producten op de markt zijn plastic kabels en krulspelden. Deze worden veel gebruikt en zijn vaak bedekt met fluweel.

Gewicht

Ook het gewicht speelt een rol, je moet immers de krulspelden een tijdje dragen. De zwaarste modellen zijn de verwarmde krulspelden in keramiek of in teflon…die maar kort in het haar blijven zitten.

De beste krulspelden zijn gemaakt van kunststofschuim, zijn bijzonder licht en daarom ideaal om ‘s nachts in het haar te blijven zitten.

Behandeling

Zelfklevende krulspelden zijn gemakkelijk te hanteren omdat ze niet aan het haar hoeven te worden bevestigd. Voor lang haar zijn deze modellen slechts in beperkte mate geschikt, omdat het haar na verwijdering in het klittenbandmateriaal verstrikt kan raken en kan worden geknoopt en uitgetrokken. Volume krulspelden zijn moeilijker te hanteren omdat ze een speciale wikkeling van de haarstrengen vereisen.

Wat je moet weten over de beste krulspelden

Zoals u misschien al gemerkt heeft, is het een ingewikkelde zaak om de beste krulspelden te kiezen. Maar nu weet je zeker hoe je de conditie van je haar moet beoordelen en welke krulspelden je moet kiezen.

Sinds wanneer bestaan er krulspelden?

Krullen zijn altijd beschouwd als het schoonheidsideaal. Echter, de Grieken vanOudheid hadden geen conventionele krulspelden tot hun beschikking, maar ze moesten hun toevlucht nemen tot andere procedures.

De eerste krulspelden in de geschiedenis waren buizen die boven het vuur werden verwarmd. De krulspelden van vandaag zijn gemaakt door de Ouden, die vroeger de Romeinen met de zogenaamde Calamistrum.

Niet een uitkomst voor het haar, maar een belangrijke stap in de geschiedenis van de haarkunst was het ontstaan van de permanente golf in 1906. Het haar werd eerst ondergedompeld in een alkalische oplossing.

Vervolgens werden er metalen staven gebruikt. Eerdere krulspelden werden verwarmd met een hete metalen tang. De klanten moesten het stellen met Vijf uur. voor dit proces.

De geboorte van de klassieke spoelen vond plaats in de loop der jaren 1950 en 1960terwijl nauwelijks een vrouw het bedrijf verliet zonder een permanente golf. De permanente golf is is geweest voor de laatste 20 jaar of zo.

Meisjes vertrouwen op verschillende verschijningsvormen en gebruiken verschillende krulspelden voor lichtgolven, volumineuze krullen of gedefinieerde kurkentrekkerslussen.

Onze selectie van ❤ :

Waarom zijn de krullen aan het krullen?

Krullen worden gemaakt om de eenvoudige reden dat het haar zich aanpast aan een bepaalde vorm. Je hebt waarschijnlijk je koppige haar al getemd met een stijltang.

Zo werkt de krulspeld. Natte haren worden gewikkeld en krijgen na verloop van tijd de vorm van een krulspeld. Het resultaat kan worden geïntensiveerd door de werking van de warmte.

Waarop moet ik letten bij het gebruik van de beste krulspelden?

Krulspelden moeten regelmatig worden gereinigd. Bij elk gebruik raakt het haar verstrikt in het rooster van de krulspelden. Het haar kleeft ook aan de structuur van het kabelnet van de wals.

Het haar kan meestal met de vingers worden verwijderd. Als er een grote hoeveelheid haar wordt gevangen, kunnen de krulspelden worden ondergedompeld in een vloeistof vermengd met zuiveringszout of bleekmiddel. Na enkele minuten kan het haar gemakkelijk worden verwijderd.

De krulspelden moeten volledig droge alvorens te worden opgeslagen in een speciale verpakking. Beschadigde krulspelden kunnen meestal worden weggegooid in de plastic afvalbak. Verwarmde rollen kunnen vaak worden gerepareerd, wat de aankoopprijs rechtvaardigt. hoger.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments