ᐅ De beste lippenstift in 2020!
samenstelling

ᐅ De beste lippenstift in 2020!

De beste lippenstift in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en aankooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste lippenstift door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het ideale artikel voor uw behoeften te vinden.

Voor meisjes is lippenstift een onmisbaar cosmetisch product dat de lippen kleurt. Sommige van deze gebruiksvoorwerpen zijn ontwikkeld voor speciale gelegenheden zoals carnaval: in dit geval gebruiken kinderen en mannen ook lippenstift. In het algemeen zijn de lippenstiften in de evaluatievergelijking echter cosmetische modellen voor vrouwen.

Afhankelijk van het type lippenstift kan het product bestaan uit een roterende as en een beschermkap of een soort penseel in een verfblik.

Onze selectie van ❤ :

Hoe werkt de beste lippenstift?

Het schilderen van lippen ziet er eenvoudig uit, maar er zijn nog veel meer stappen te nemen om de lippenstift goed te gebruiken. Met de juiste techniek kun je een sensuele of serieuze look creëren. Niet alleen de kleur van de lippenstift speelt een rol. De manier waarop de kleuraccenten worden gezet, bepaalt ook de indruk.

Daarnaast hebben veel lippenstiften in de 2020-test niet alleen een decoratief doel, maar dienen ze ook als een lippenverzorgingsproduct. Afhankelijk van de samenstelling van de componenten kan de kleur compleet lijken of de lippen een zijdeachtig uiterlijk geven. Sommige lippenstiften geven de dunne huid van de lippen een extra hydratatieanderen geven het een mooie gloed.

De beste lippenstift blijft lang op de lippen zitten zonder een spoor na te laten op een glas zodra de meisjes iets drinken. Hedendaagse lippenstiften hebben speciale eigenschappen voor deze functie. Deze voorkomen dat de kleur vloeibaar wordt of afbrokkelt. Meisjes willen zich immers zo veilig mogelijk voelen en er op hun best uitzien met de beste lippenstift.

Voordelen en toepassingsgebieden

Vergeleken met eerdere lippenstiften, die vaak paraffines bevatten, zijn er nu veel producten van gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Gebruikers hoeven niet bang te zijn voor hormonale resultaten. Omdat een groot deel van deze lippenstift via de lippen in het lichaam terechtkomt, besteden fabrikanten al geruime tijd steeds meer aandacht aan het gebruik van onschadelijke stoffen.

Toch kan het gebeuren dat een van de winnaars van de lippenstift-evaluatie geuren bevat die een allergie veroorzaken. Fabrikanten zijn echter verplicht om verklaren in detail de belangrijke allergene ingrediënten. Eenvoudige etikettering, zoals eau de cologne, is niet voldoende. Klanten kunnen direct zien welke lippenstiften voor hen geschikt zijn en of ze irritatie mogen verwachten.

Deze artikelen hebben weinig ruimte nodig in de handtas en maken deel uit van hun standaarduitrusting. Een blik in de spiegel is voldoende voor ervaren meisjes om hun lippen te volgen in klassiek rood, fel oranje of delicate rosé.

De beste lippenstift maakt de vorm van de lippen lichter, wat het vrouwelijke charisma onderstreept. Tegelijkertijd geeft lippenstift de indruk dat de mond goed verzorgd is.

Dames hebben veel plezier met het kiezen van de juiste kleur voor verschillende outfits en gelegenheden. De kleur van de beste lippenstift moet ook overeenkomen met de teint. De kwaliteit van de lippenstiften in de test wordt bepaald door de duurzaamheid van de kleur.

Terwijl goedkopere lippenstiften vaker moeten worden aangebracht omdat ze minder duurzaam zijn, kenmerken de evaluatieresultaten zich door een hoge duurzaamheid. Ze zijn uiteindelijk waterdicht en lossen niet op wanneer er voedsel en dranken worden geconsumeerd.

Ze maken nergens vlekken op en ze gaan niet weg… geen spoor van lippenstift op de beker of het glas. De totale lippen worden beschouwd als vrouwelijk en verleidelijk. Met de beste lippenstift kunnen meisjes een beetje helpen en hun lipcontouren breder laten lijken. Dit gaat goed samen met een feestelijke uitstraling, maar kan ook een zelfverzekerd en sensueel accent leggen in het dagelijks leven.

Welke soorten lippenstift zijn er?

De evaluatie richt zich op klassieke lippenstiften. De opstelling maakt een doelgerichte en zachte toepassing van de kleur mogelijk. Vergeleken met andere varianten zoals lipgloss en lippenpotlood is de beste klassieke lippenstift als het ware de middellange termijn. Het is eenvoudig toe te passen en dankzij de kwaliteit zeer duurzaam. Indien nodig kan het worden aangevuld met Liplinerwat de duurzaamheid nog verder vergroot.

De lipgloss onderscheidt zich door zijn vloeibare consistentie, waardoor het noodzakelijk is om deze aan te brengen met een applicator. De stof glinstert gemakkelijk en geeft een mooie glans aan de lippen. Dankzij de fijne textuur gaat de gloss niet zo lang mee als andere lippenstiften.

Afhankelijk van uw persoonlijke smaak is de gloss geschikt voor het verfraaien van ongeverfde lippen of voor het afronden van een echte lippenstift. Als de vrouw de glans als afwerking gebruikt, moet deze dezelfde kleur hebben als de lippenstift of transparant zijn.

Het wenkbrauwpotlood of vormpotlood is ontworpen voor een perfecte liprand. Soms wordt het ook gebruikt om de lippen te kleuren. In vergelijking met andere vormen van lippenstift is de kleur van de lipliner bijzonder intens. Bovendien is de lipliner bijzonder duurzaam.

De verschillen tussen de lippenstiften in de evaluatievergelijking zijn onder andere te zien in de componenten. Terwijl conventionele lippenstiften minerale oliën bevatten die een lange houdbaarheid garanderen, gebruiken hedendaagse natuurlijke decoratieve lippenstiften onschadelijke stoffen.

Meisjes die vaak lippenstift gebruiken, moeten er rekening mee houden dat minerale oliën en andere ingrediënten bepaalde gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. De concentratie in de geteste lippenstiften is vrij laag en daarom niet erg gevaarlijk, maar er moet wel op worden gelet dat de gebruikte hoeveelheden schadelijke stoffen zo laag mogelijk zijn.

De producten die in de beste lippenstifttest worden onderzocht, zijn gebaseerd op wettelijke richtlijnen en voldoen dus aan de grenswaarden voor toegestane stoffen. Als veiligheidsmaatregel wenden steeds meer vrouwen zich tot natuurlijke lippenstiften, die geen minerale oliën of andere potentieel gevaarlijke stoffen gebruiken.

De voordelen van hoogwaardige lippenstiften:

 • Droge lippen krijgen het vocht dat ze nodig hebben
 • De lippen zijn voller en vrouwelijker…

De nadelen van lippenstift:

 • Na verloop van tijd wordt een relatief groot percentage via de mond in het lichaam opgenomen.
 • Afhankelijk van de make-up kunnen de lippen bij regelmatig gebruik uitdrogen.

Hier is hoe de lippenstiften worden geanalyseerd

Om te begrijpen welke lippenstift in de beoordeling geschikt is voor uw individuele behoeften, moet u de ingrediënten zorgvuldig onderzoeken en ook de kleuren kiezen.

Hierbij gaat het om speciale eigenschappen zoals het gedrag van de lippenstift tijdens het aanbrengen, maar ook om de intensiteit van de kleur die de populariteit van de producten beïnvloedt. Bij het vinden van een lippenstift moet aan de volgende criteria worden voldaan eenvoudige, harmonisch en voederen.

Voedende bestanddelen

Veel van de hedendaagse schoonheidsproducten zijn niet alleen gericht op schoonheid, maar ook op de bescherming van de gestresste huid. Dit is de reden waarom veel fabrikanten lippenstiften hebben ontwikkeld die een aangenaam effect hebben.

Op deze manier bieden kleurpotloden veel vocht zonder hun duurzame eigenschappen te veranderen. De vitamine E en andere ingrediënten helpen ook om de lippen te voeden en te beschermen tegen de zonnestralen. UV.

Stoffen die aanleiding geven tot bezorgdheid

Hoewel sommige make-up producten een optimale houdbaarheid hebben, worden industrieel geproduceerde minerale oliën gebruikt om deze positieve eigenschap te creëren. Mensen die bedenkingen hebben bij het gebruik van dergelijke producten die minerale olie bevatten, zouden in plaats daarvan moeten kiezen voor natuurlijke cosmetica.

In feite kunnen sommige van de zeer dubieuze ingrediënten huidproblemen veroorzaken. Sommige meisjes zijn iets gevoeliger dan andere, dus het kiezen van de beste lippenstift heeft soms te maken met tolerantie. Vrouwen moeten ook voorzichtig zijn met het gebruik van niet te veel make-up producten die stoffen bevatten die zorgen baren.

Het glanzende effect

De beste lippenstift kan glanzen of er mat uitzien. De versie die u kiest is vooral een kwestie van smaak, maar soms is het ook afhankelijk van de huidige situatie. Op een feestje zijn meisjes meestal wat moediger en gebruiken ze graag een glanzende lippenstift, maar in het dagelijks leven hebben matte kleuren vaak de voorkeur.

Of het nu gaat om glanzende of matte lippenstift kan ook worden gerelateerd aan de vorm van de lippen. Smalle lippen zien er voller uit met een glanzende kleur en het glinsterende effect kan ook droge lippen verbergen.

Consistentie

De meeste lippenstiften in de evaluatievergelijking hebben een wasachtige consistentie. Bij het aanbrengen op de lippen blijven de kleuren aan de huid plakken. Dit mag echter niet afschilferen, anders houdt het niet goed stand. De consistentie moet echter niet te vloeibaar zijn, omdat anders de vormen kunnen gaan lopen.

Hier is het belangrijk om de perfecte balans te vinden, zodat de kleur enerzijds de gewenste stevigheid en duurzaamheid heeft en anderzijds niet als storend wordt ervaren.

Inkoopcriteria : Op basis van deze factoren kunt u het bereik van de beste lippenstift vergelijken en evalueren.

In wat volgt laten we u zien welke factoren u kunt gebruiken om de lippenstift te vergelijken en te evalueren. Dit maakt het voor u gemakkelijker om te bepalen of een bepaald model voor u geschikt is of niet.

In één woord, dit is het:

 • Kleur
 • Minerale oliën en/of andere schadelijke stoffen
 • Onderhoudsingrediënten
 • Veganistisch
 • Houdbaarheid

Kleur

Of het nu gaat om een lichtroze, een koele blauwe of een felle bessenkleur – met de beste lippenstift vindt iedereen zeker zijn persoonlijke lievelingskleur!

Zoals reeds vermeld in de analyse, zijn er bepaalde kleuren die elk jaar zeer modieus zijn en vaak zelfs seizoensgebonden. In de herfst/winter worden, afhankelijk van het weer, vaak koelere tinten gebruikt, omdat een zachte of bijna kleurrijke kleur vaak niet op zijn plaats zou zijn.

Precies het tegenovergestelde geldt voor de heetste maanden als er geen lippenstift is.”overdreven kleurrijk“helemaal niet. Maar het is niet alleen vanwege de mode of het seizoen dat kleuren zo belangrijk zijn, want de vraag die je je eerder moet stellen is: “Wat wil ik bereiken met de beste lippenstift?

Wil je je zwerm behagen, de aandacht trekken op een feestje, je humeur uitdrukken omdat het bij je outfit past of gewoon omdat je dat wilt?

Minerale oliën en/of andere schadelijke stoffen

“Wie wil er nou mooi zijn, moet het verdragen?” Maar helaas zijn er tegenwoordig in lippenstiften, maar ook in veel andere cosmetische artikelen, veel te veel componenten die er niet toe doen.

U, wij en anderen moeten namelijk meer aandacht besteden aan wat er in een product zit en ons niet laten verblinden door het uiterlijk, want het werkt ook zonder schadelijke ingrediënten!

Minerale olie kan bijvoorbeeld worden gebruikt in de cosmeticasector omdat het bijzonder betaalbaar en duurzaam is, maar het bestaat uit twee fracties die duidelijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengen: de MOSH (Met minerale olie verzadigde koolwaterstoffen) zijn niet zo riskant als MOAH (aromatische koolwaterstoffen van minerale olie) die vervolgens als potentieel kankerverwekkend werden geclassificeerd.

Vaak wordt echter niet direct gezegd dat het een minerale olie is, maar worden er andere namen gebruikt: Cera Microcrystallina, Ceresine, Minerale Olie, Ozokerite, Paraffine, Paraffinum Liquidum, Petrolatum – vermijd deze stoffen!

Onderhoudsingrediënten

De beste lippenstift heeft niet alleen negatieve kanten, maar kan ook zacht en delicaat voor de lippen zorgen. Stoffen zoals hyaluronzuur, ceramiden, panthenol, aloë vera, jojoba-olie of sheaboter hydrateren en voeden uw lippen op precies hetzelfde moment.

Want deze ingrediënten zijn niet per se slecht, want ze zorgen voor je lippen, maar indien mogelijk moet je gewoon lippenstiften gebruiken die gemaakt zijn van stoffen die zo natuurlijk mogelijk zijn. Dus investeer wat meer geld in een geteste lippenstift die misschien zelfs uit een natuurlijk decoratief merk komt.

Veganistisch

De veganistische levensstijl is tegenwoordig erg populair, maar veel mensen weten niet eens dat veel lippenstiften dierlijke ingrediënten bevatten, dus het is belangrijk dat ik dit nader toelicht.

Dierlijke componenten zijn bijvoorbeeld :

 • Bijenwas: Vaak bekend als “was”…
 • Hyaluronzuur: Oorspronkelijk afgeleid van hanenweegschalen, maar vandaag de dag wordt het bijna uitsluitend geproduceerd door de biotechnologie.

Deze stoffen zijn uit den boze voor mannen en vrouwen die zich hebben toegelegd op een veganistische levensstijl, maar dit betekent niet automatisch dat al deze stoffen slecht zijn. Als het voor u persoonlijk belangrijk is en u wilt er aandacht aan besteden, dan is dat uw beslissing. Veganistisch is geweldig, maar dat hoeft niet.

Houdbaarheid

De beste lippenstift is gewoon mooi is gewoon zinloos. Om ervoor te zorgen dat de duurzaamheid van een lippenstift niet wordt aangetast, moet deze altijd op een koele, donkere plaats worden bewaard. Bovendien moet de beste lippenstift – indien mogelijk – met een penseel worden aangebracht om de overdracht van bacteriën te voorkomen, waardoor de houdbaarheid wordt verlengd.

Om een lippenstift beter in je lippen te houden, adviseer ik je om een product te kopen dat ook een lange houdbaarheid garandeert. Dit staat meestal al op de verpakking, anders kunt u zelf op het net trainen. Maar na het eten of drinken moet je het nog steeds opnieuw aanbrengen of gewoon in de spiegel kijken om er zeker van te zijn.

Hoe wordt de beste lippenstift gemaakt en wat zijn de ingrediënten?

In enkele stappen worden de basisstoffen, lanoline, bijen en carnaubawas, getransformeerd tot een geurige gekleurde massa die eerst wordt gesmolten en vervolgens wordt omgezet in honderden lippenstiften.

Van de vitamine E wordt specifiek toegevoegd om te voorkomen dat de massa oxideert. De vloeibare massa wordt in vormen gegoten, afgekoeld en vervolgens omgedraaid.

Tot slot wordt het uiteindelijke oppervlak behandeld met siliconen om de beste lippenstift te laten glanzen. Aloë vera, hyaluronzuur, jojoba-olie en sheaboter zijn andere ingrediënten die een voornamelijk verzorgend effect hebben.

Een twijfelachtig punt is dat lippenstiften op dieren kunnen worden getest. Het is aan ieder individu om te beslissen in hoeverre hij of zij zich hierover wil informeren of in hoeverre hij of zij deze dienst als klant wil “bedienen”. Maar er is één ding dat je altijd moet onthouden: Denk na voordat je koopt!

Onze selectie van ❤ :

Hoe lang bestaat er al lippenstift?

De wortels van de lippenstift gaan terug naar het jaartal. 3500 V. CHR.toen een soort lippenbalsem werd ontdekt. In de jaren die volgden was lippenstift taboe in de oud Griekenland en de prostituees droegen alleen lippenstift, maar in de oud Japanhet was een soort van plicht om make-up en lippenstift te dragen. Tot op de dag van vandaag is lippenstift altijd een onderwerp van gesprek geweest.

Het jaar 1838 wordt waarschijnlijk beschouwd als het jaar van de lippenstift vandaag. Op dat moment presenteerde een Franse parfumeur zijn creatie gewikkeld in vloeipapier en gemaakt van bijenwas, geverfde ricinusolie en hertenvet op een tentoonstelling. In het begin was hij echter weinig enthousiast omdat dit nieuwe product erg duur was.

Het was Sarah Bernhardt, een Franse actrice, die de lippenstift beroemd en gewild maakte door rode lippen te dragen tijdens een show. Sinds de jaren 1920Ondertussen is het een klassieker zonder welke niets meer werkt.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments