ᐅ De beste nagellakverwijderaar in 2020!
Producten

ᐅ De beste nagellakverwijderaar in 2020!

De beste nagellakverwijderaar in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en aankooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste nagellakverwijderaar door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het perfecte item voor uw behoeften te vinden.

Als student scheikunde werk ik bijna elke dag met aceton in het lab, maar vooral in het dagelijks leven weten veel mensen niet of de aceton in nagellakverwijderaar schadelijk is. Daarom wil ik vandaag uitleggen wat nagellakverwijderaar precies bevat en wat aceton is..

Onze selectie van ❤ :

Welke componenten moet ik in de beste nagellakverwijderaar stoppen?

 • Ethylacetaat (Ethyl azijnzuurester) : Als uitstekend oplosmiddel is het een belangrijk onderdeel van de beste nagellakverwijderaar en helpt het de nagellak op te lossen.
 • Butylacetaat: transparant oplosmiddel met een aangename fruitige geur
 • Isopropanol: secundaire alcohol en sterk oplosmiddel vaak aanwezig in ontsmettingsmiddelen
 • Glycol: bivalente alcohol uit ethyleenglycol, die als oplosmiddel fungeert
 • Oliën : Veel nagellakverwijderaars bevatten extra oliën voor de verzorging van chemisch belaste nagels.
 • Parfums : de nagellakverwijderaar aangenaam geparfumeerd. Aceton is een krachtig oplosmiddel en wordt daarom gebruikt in de beste nagellakverwijderaar.

Meer informatie over aceton

Aceton is de triviale naam van de propanonEen kleurloze vloeistof met een karakteristieke geur wordt vaak gebruikt als oplosmiddel. Aceton is uiterst ontvlambaar en kan met water worden gemengd in een eenvoudige vloeistof.

In de chemie wordt aceton gewaardeerd als een zeer goed oplosmiddel, omdat oplosmiddelen die aceton bevatten krachtig zijn en “agressief“en zijn daarom bijzonder geschikt voor het verwijderen van hardnekkige lijmen of vernissen. De dampen kunnen bij hogere doseringen hoofdpijn veroorzaken en een verdovend effect hebben, maar de concentratie in de nagellakverwijderaar is niet zo hoog.

De beste nagellakverwijderaar met aceton – een ervaring

Om het effect van aceton in de beste nagellakverwijderaar te illustreren, is er een “…”.ervaring“die je thuis snel en gemakkelijk kunt doen.

Je hebt ofwel kunstnagels nodig, ofwel je echte nagels die je in eender welke kleur (bij voorkeur sterk) verft. U giet een druppel aceton, alcohol of water op elke nagel (u kunt natuurlijk nagellakverwijderaar met aceton gebruiken in plaats van nagellakverwijderaar zonder aceton) en daarna wast u uw nagel met een droge doek.

Als u de druppels niet direct op uw nagels wilt aanbrengen, plaatst u ze gewoon op het doek.

Resultaat

 • Aceton: de nagellak lost bijna volledig op zonder stevig te wrijven
 • Alcohol: de nagellak lost gedeeltelijk en alleen op door te wrijven
 • Water: de nagellak lost helemaal niet op

Als krachtig oplosmiddel lost aceton de nagellak snel en effectief op, omdat alcohol niet zo’n goed oplosmiddel is, waardoor de nagellak langzamer oplost.

Belangrijke tips

Als je acrylnagels hebt, kan aceton deze aantasten en ernstig beschadigen. Hier moet u overschakelen naar de beste nagellakverwijderaar zonder aceton. Persoonlijk geven we de voorkeur aan aceton.

Er zijn geen droge huid- of nagelproblemen waargenomen, omdat aceton zeer snel vluchtig wordt. Anders kunt u na het verwijderen van de nagellak een crème aanbrengen.

Inkoopcriteria : Op basis van deze factoren kunt u het bereik van de beste nagellakverwijderaar vergelijken en evalueren.

In wat volgt willen we u laten zien welke factoren u kunt gebruiken om nagellakverwijderaars te vergelijken en te evalueren. Dit maakt het voor u gemakkelijker om te bepalen of een bepaalde nagellakverwijderaar geschikt is voor u of niet.

Samenvattend:

 • Toepassing
 • Kwaliteit
 • Duurzaamheid
 • Oplosmiddel

In de volgende paragrafen zullen we uitleggen wat belangrijk is met alle individuele criteria.

Toepassing

Er zijn verschillende soorten nagellakverwijderaar te gebruiken. Waarschijnlijk is de meest gebruikte variant die met de klassieke vloeibare nagellakverwijderaar en de watten. Als u nagellakverwijderaar toepast als een universeel product voor thuisgebruik of voor verschillende vlekken, dan is de vloeibare versie ook de versie die het beste bij u past.

Kwaliteit

Sommige van deze merktekens (hieronder opgesomd) komen overal ter wereld voor, maar andere komen alleen aan de donkere kant tevoorschijn en bijna niemand begrijpt ze. U kunt ze zelfs op uw badkamermeubel of in uw make-uptasje hebben zonder dat u het begrijpt.

Natuurlijk zijn grote merken synoniem met een uitstekende kwaliteit, een bepaalde esthetische uitstraling of gewoon een naam. Maar deze merken hebben over het algemeen een prijsklasse hoger en, zoals gebruikelijk bij de meeste merken, betaal je ook “voor de naam”.

Merken en hun externe imago weerspiegelen zeker niet de echte wereld, maar we accepteren het omdat het ons allemaal een zekere zekerheid van aankoop geeft.

Om u vertrouwd te maken met alle merken, hebben we hier een lijst samengesteld waarin we geloven dat de prijs-prestatieverhouding correct is en dat het de moeite waard is om een paar euro meer te betalen:

 • Essie
 • Chanel
 • Mavala
 • Auriga
 • Alessandro
 • BPR

De keuze die u maakt is natuurlijk een keuze voor de lange termijn.

Duurzaamheid

Als u in uw leven bijzonder veel belang hecht aan duurzaamheid of milieuvriendelijkheid, dan kunt u daar gelukkig vandaag de dag in bijna elke apotheek een fantastische kans voor vinden. De meeste nagellakverwijderaars van dit type gebruiken biologische ingrediënten, bijvoorbeeld biologische sinaasappelolie voor speciale nagelverzorging.

Bedrijven streven ernaar om speciale aandacht te besteden aan de compatibiliteit van producten met de huid. Bovendien produceren ze uitsluitend acetonvrije nagellakverwijderaars.

Oplosmiddel

De beste nagellakverwijderaar is een organisch oplosmiddel dat uitsluitend bestaat uit alcoholen en eventueel verzorgende oliën. De optie van alcohol in elke nagellakverwijderaar kan echter variëren, evenals de mengverhouding.

Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor bepaalde alcoholen en reageren met huidirritaties op het ingrediënt. Om al deze redenen raden wij u aan om, zodra u weet dat u deze alcohol niet kunt verdragen kijk op het zit niet in het product voordat je de beste nagellakverwijderaar koopt.

Hoe verwijder ik de beste nagellakverwijderaar?

Wat fantastisch is met alcoholen, vooral aceton, is dat de giftige dampen snel verdampen. Omdat aceton echter ontvlambaar is, moet u er vooral op letten dat u niet met het vuur in aanraking komt.

U mag het vloeibare oplosmiddel niet via de gootsteen in het afvalwater laten terechtkomen, want dat kan een negatieve invloed hebben op uw gezondheid. Als dit per ongeluk gebeurt, zult u merken dat aceton over het algemeen oplosbaar is in water. Echter, alleen om gezondheidsredenen moet u het vervoer van grote hoeveelheden aceton naar het recyclingcentrum of gevaarlijk afval beperken.

Wat kan ik doen zodra de beste nagellakverwijderaar met aceton in mijn oog komt?

Of aceton al dan niet kankerverwekkend is, is altijd een veelbesproken onderwerp geweest. Tot nu toe is het een fantasie, want klinisch gezien is dat nog niet het geval. Maar velen van ons zijn zich er al van bewust dat als we iets alcoholisch in de ogen hebben, het begint te branden.

Het beste voorbeeld: De shampoo dringt in de ogen tijdens de douche. Meer dan dat kun je niet doen als je eenmaal aceton in je oog krijgt. U kunt op een meer gevoelige of allergische manier reageren en enkele dagen lang een schilferige uitslag veroorzaken.

Het is duidelijk dat het oplosmiddel de ogen irriteert en rood maakt. Als je het kunt vermijden is het beter. Zo niet, spoel dan grondig en raadpleeg snel een specialist.

Onze selectie van ❤ :

Waar kan ik de beste nagellakverwijderaar voor gebruiken?

Kortom, het is niet de beste nagellakverwijderaar zelf die nuttig is, maar de aceton die hij bevat. Zoals gezegd is aceton een veelzijdig oplosmiddel. Het wordt gebruikt om verschillende stoffen op te lossen, maar ook voor de productie. U kunt aceton gebruiken voor de productie van polymeren en acrylglas.

Gebruik

 • Vetten en oliën oplossen
 • Het oplossen van diverse kunststoffen
 • Koperaanval
 • Eenvoudige vlekverwijdering
 • Oppervlakte ontvetten
 • Vernis verwijderen
 • Voorbereiding op schilderwerk
0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments