ᐅ De beste propolis-crème!
crèmes

ᐅ De beste propolis-crème!

De beste propolis-cr̬me in 2020 РTestsamenvatting, vergelijking en kooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste gezichtspropolis crème door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen bij het vinden van het ideale item voor uw behoeften.

Wat is de beste propolis-crème?

Propolis is een stof die door bijen wordt gewonnen uit boomhars, die nodig is om hun bijenkorf af te sluiten en die door andere bijen wordt omgezet in een afdichtingsmiddel.

Propolis staat daarom vaak bekend als “breedspectrum-propolis“, omdat het spectrum van het gebruik ervan breed is. Van kleine krasjes tot grote brandwonden, open benen, psoriasis of zelfs kanker, propolis helpt te genezen en geeft verlichting.

Er zijn geen bacteriën, virussen, ziektekiemen of parasieten in de wereld die resistent zijn geweest tegen propolis, die daarom wordt beschouwd als een biologisch antibioticum vanwege zijn krachtige antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

Hier zijn de 3 beste propolis-crèmes in 2020:

Kan de beste propolis-crème echt helpen?

Het kan geen grote invloed hebben op alle ziekten. Aristoteles of andere grote artsen hebben al gezworen dat ze met deze natuurlijke stof hun purulente wonden met succes hebben verzacht.

Er wordt gezegd dat het meer genezende en ontlastende kracht heeft dan chemische preparaten en als je toch meteen meer natuurlijke remedies gebruikt dan chemische preparaten, is het beter om deze behandeling te gebruiken.

Wanneer is de beste propolis-crème voor jou?

De beste propolis-crème is geschikt voor iedereen die aan huidziekten lijdt, of het nu gaat om mannen, vrouwen of kinderen.

Of het nu gaat om ernstige purulente wonden of acne, zelfs gescheurde, jeukende en droge huid… deze varianten worden behandeld met deze crème, die vergelijkbaar is met honing in de materie, en maakt het mogelijk om te vinden versheid en hydratatie.

Op een natuurlijke manier wordt de huid geholpen zichzelf te genezen en de wonden te sluiten.

Welke werkzame stoffen worden vaak gebruikt?

Propolis is zowel als crème als zalf verkrijgbaar of kan van de huid zelf worden gemaakt. De zalf zelf is gemaakt van vet, terwijl de crème is gemaakt van een emulsie. olie-water.

De crème wordt echter meestal nog steeds geleverd met oliën en vetten en bijenwas, plantaardige stoffen zoals aloë vera, lanoline en water, om een zachtere, ondoorzichtige consistentie te bereiken in de perfecte sterke, massieve substantie.

Hoe werkt de beste propolis-crème?

Als het als therapeutisch middel wordt gebruikt, bepaalt de ernst van uw ontsteking of aandoening hoe vaak u de crème moet gebruiken. Er is absoluut geen algemene indicatie van hoe lang of hoe vaak je het moet gebruiken.

Hoe werkt de beste propolis-crème?

Van binnenuit helpt de crème ervoor te zorgen dat de natuurlijke inwendige weefsels goed genezen en dat eventuele beschadigingen worden hersteld zodat uw huid weer kan glanzen.

Zijn er bekende bijwerkingen of risico’s van de beste propolis-crème bekend?

Propolis is een bijenproduct en bevat ingrediënten die bij sommige gevoelige personen schadelijke effecten kunnen veroorzaken. Deze omvatten een verscheidenheid aan eczeem en abcessen die zich kunnen ontwikkelen, evenals reeds bestaande wonden die moeten worden behandeld met deze crème kunnen verergeren.

Kan de beste propolis-crème allergieën veroorzaken?

Aangezien propolis een bijenproduct is en veel mensen het niet verdragen, kunnen allergieën niet worden uitgesloten en moeten ze vooraf worden gewogen. Alvorens te beginnen met een crème of zalf die propolis bevat, moet de overgevoeligheid worden geëlimineerd en getest op een klein deel van de huid.

Als u geen uitslag of andere allergische reacties krijgt na 24 uurkunt u een propolis-behandeling met voorzichtigheid starten.

Wat zijn de kwaliteitskenmerken van de beste propolis-crème?

Veel crèmes op basis van propolis en lotions worden door de imkers zelf gemaakt, die persoonlijk voor het welzijn van de bijen zorgen en hun crèmes op een natuurlijke manier creëren. Ze gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten en werken schoon met de bijen, d.w.z. volgens hun eigen aard en soort, om een puur natuurlijke en effectieve crème te creëren.

In de meeste gevallen kunnen ze een certificaat geschikt om het te bewijzen. Vaak krijgen deze crèmes een “keurmerk”.organische“gepast”. Een zogenaamde “toplijst” op het web geeft informatie over de top tien van propolis-crèmes en kan u helpen bij de keuze van het meest geschikte item.

Algemene opmerkingen over de beste propolisroom

Als je denkt aan de grote effectiviteit van propolis en de manier waarop deze wordt verkregen en verwerkt, krijg je de indruk van een zogenaamde ” wondermiddel “Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en kan helpen bij het oplossen van veel problemen en nood.

In plaats van dure chemische preparaten te gebruiken, geeft deze natuurlijke bereiding je het fantastische gevoel dat je je huid niet vuil maakt en dat het iets geweldigs doet voor jou en de natuur. De vele berichten over fantastische ervaringen sinds de oudheid spreken voor zich en men krijgt de indruk dat het de moeite waard is om het toe te passen op zichzelf en voor de eigen behoeften.

Een gebruiker van een propolisroom zegt dat ze haar abces in de liesstreek wrijft, die een week later terugkomt met deze crème en verrast is om te zien bij welke snelheid dat het abces weg is.

Een andere gebruiker zei dat ze altijd aan het sporten is en dat er vaak sprake is van diepe en gewelddadige verwondingen. Omdat ze echter een propolis-crème gebruikt, is ze na twee of drie toepassingen symptoomvrij en zijn de wonden goed gesloten. Vanaf nu gebruikt ze deze crème alleen nog maar voor haar sportblessures.

Een eindgebruiker meldt dat deze crème haar vaak heeft geholpen bij ernstige brandwonden of diepe bloedige wonden en dat ze het niet eens regelmatig hoefde te gebruiken om de impact ervan te laten zien.

Het effect van de beste propolis-crème is gunstig als een zogenaamd bio-antibioticum voor immuunstimulatie en verdediging tegen ziekten.

Voor- en nadelen van dit product

De voordelen van het aanbrengen van een propolis-crème zijn als volgt:

 • Trekt snel in en is niet vettig
 • Werkt dag en nacht op de huid en is diepgaand effectief
 • Antibacteriële, antiobiotische, antischimmel- en antimicrobiële werking
 • Moet worden toegepast tegen alle denkbare wonden, verwondingen en ziekten.
 • Bijenproduct dat ernstige allergieën kan veroorzaken

De beste propolis-cr̬me РWetenschappelijk onderzoek

Een Pools onderzoeksteam verwerkte een studie van in totaal 56 personen met een ” open been ” (cruriszweer) met betrekking tot de antibacteriële werking van propolis. In deze studie, 28 daarvan werden behandeld met een overeenkomstige zalf op basis van propolis (7 %) en 28 anderen zijn behandeld met conventionele medicijnen.

Na zes weken behandeling had de propolisgroep geen open been meer, terwijl de conventionele medicijngroep net na zes weken genezen was van zijn open been. 14 dagen.

Er zijn verschillende studies over propolis met betrekking tot oxidatieve stress of andere ziekten zoals kanker. Propolis wordt nog steeds onderzocht en er ontstaan steeds meer nieuwe gebieden waar en waartegen het toch kan helpen en gebruikt kan worden.

Inkoopcriteria : Op basis van deze factoren kunt u de beste propolis-crème vergelijken en evalueren…

In wat volgt willen we u laten zien welke factoren u kunt gebruiken om de beste propolis-crème te vergelijken en te evalueren. Dit maakt het voor u gemakkelijker om te bepalen of een bepaalde propolis-crème geschikt is voor u of niet.

Kortom, we moeten naar het volgende kijken:

 • Toepassing
 • Kwaliteit
 • Dosering
 • Toepassingsgebied
 • Tolerantie
 • Doseringsvorm

Toepassing

Doorslaggevend hierbij is of u de werkzame stof als preventieve maatregel voor de huidverzorging wilt gebruiken of dat u een gerichte toepassing voor huidproblemen wilt bevorderen. De keuze van de huidverzorgingscrèmes is uitgebreid. Maar het is vooral belangrijk om aandacht te besteden aan deze informatie op het etiket.

Het aandeel van propolis in het eindproduct kan aanzienlijk variëren. Om te profiteren van de impact mag het niveau van propolis in huidverzorgingscrèmes niet te laag zijn.

Voor toepassing als helende zalf is een hoogwaardige propolis-crème nodig. Hier zijn lotions die de werkzame stof in hoge concentratie bevatten en zijn voorzien van extra huidregenererende bestanddelen zoals arnica of camper.

Kwaliteit

Het propolisgehalte van het eindproduct is een belangrijk criterium, zodat de beste propoliscrème niet alleen zijn naam eer aandoet, maar ook overtuigend is in zijn werkingswijze.

De bron van deze grondstof is ook bepalend voor de kwaliteit van de propolisroom. Zorg er daarom voor dat propolis van de juiste bijenkwekerij voor de soort wordt herkend als ingrediënt.

Als u het niet zeker weet, vraag het dan aan de imkers of kooplui als u het niet zeker weet. Een bijbehorend certificaat dient op verzoek beschikbaar te zijn. Let ook op de extra inhoud, die volledig moet worden gespecificeerd.

Dosering

Hoe de crème gedoseerd moet worden, hangt af van de toepassing ervan. Als u de beste propolis-crème voor algemene huidverzorging wilt gebruiken, is de toepassing niet anders dan elke andere conventionele huidverzorgingscrème.

Het is echter raadzaam om vóór de eerste toepassing te testen op compatibiliteit. Een allergie voor bijenproducten is niet noodzakelijkerwijs zeldzaam. Veel mensen tolereren bijvoorbeeld geen honing. Als er na het aanbrengen een fysieke reactie wordt waargenomen, moet u afzien van het gebruik van de beste propolis-crème.

Toepassingsgebied

Wij adviseren een toepassing van de beste propolis-crème voor ongeveer een dag. Wanneer de huid ongewijzigd blijft, kunt u de crème aanbrengen. Als er een zwelling of verkleuring optreedt, moet u de crème niet gebruiken.

Als de beste propolis-crème moet worden gebruikt voor genezing, kan de dosering niet precies worden bepaald en is deze altijd afhankelijk van de betreffende ziekte en de geschatte behandeling.

Tolerantie

In dit geval is het zeer waarschijnlijk dat na het aanbrengen een allergie in de vorm van roodheid van de huid, zwelling van de huid of uitslag in verband met jeuk zal optreden.

Dit is natuurlijk afhankelijk van het gekozen product en het propolisgehalte. Er kunnen alleen algemene uitspraken worden gedaan. Daarom moet u de crème zoals hierboven beschreven testen op huidverdraagzaamheid.

Het effect van propolis is nog niet voldoende bestudeerd. Er zijn bijvoorbeeld geen duidelijke uitspraken over de invloed van het product op de zwangerschap en de borstvoeding. Daarom kunnen zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven beter afzien van het gebruik van propolis-crème.

Doseringsvorm

Naast de beschreven propoliscrème en -zalf zijn ook andere toedieningsvarianten mogelijk. U kunt overwegen om propolis in de vorm van tabletten, kauwgom of korrels in te nemen naast uitwendige toepassing.

De homeopathie maakt ook gebruik van het beschreven effect van deze stopverf in de bijenkorf. Een onafhankelijke toepassing van globulis wordt niet aanbevolen. Een alternatieve behandelaar kan de behoefte beoordelen en de juiste dosis op individuele basis bepalen.

Het is altijd mogelijk om de beste propolis-crème te combineren met andere bijenteeltproducten, zolang de propolis maar goed wordt verdragen en er geen huidreacties optreden.

Onze selectie van ❤ :

Zijn er studies over de beste propolis-crème?

De laatste jaren wordt er steeds meer onderzoek gedaan. De beste propolis-crème is ook in detail geanalyseerd. In Polen is een aantal zeer opmerkelijke onderzoeken uitgevoerd. Het heeft zich gericht op de behandeling van een “open been”, genaamd Ulcus cruris technisch taalgebruik.

56 patiënten met deze ziekte werden opgenomen in de tests. De groep werd gehalveerd. Eén groep kreeg conventionele medicatie en de tweede groep werd behandeld met propoliszalf.

Aan het einde van de zes maanden durende reeks proeven waren de symptomen in de propolisgroep volledig verdwenen. De tweede groep had 16 weken nodig om te genezen.

In verschillende studies is aangetoond dat propolis de volgende gevolgen heeft:

 • Antibiotisch effect
 • Antioxiderend effect
 • Antidepressieve werking
 • Anti-inflammatoire werking

Er zijn ook studies uitgevoerd naar preventieve behandeling met propolis. Propolis preparaten zijn toegediend aan perfect gezonde mannen. Onder hen waren er ook kinderen.

Ook hier kreeg een deel van de testgroep profylactisch propolis. De andere testpersonen hebben geen bijenpreventieve producten genomen. Na afloop van de evaluatie werd vastgesteld dat het bibberen met de propolisgroep met meer dan de helft werd verminderd.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments