ᐅ De beste tongschraper in 2020!
Producten

ᐅ De beste tongschraper in 2020!

De beste taalschraper in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en kooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de beste taalkrasproeven door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen bij het vinden van het ideale artikel voor uw behoeften.

De tong is de thuisbasis van veel verschillende bacteriën. Met de juiste zorg kan worden voorkomen dat de tong een vector voor ziekten wordt. Als verzorgingsproducten zijn er verschillende reinigingsmiddelen voor de tong. De procedure moet echter niet te vaak worden uitgevoerd, omdat sommige bacteriën in de tong de keelholte verzorgen. De beste tongschraper is verkrijgbaar in de apotheek of in een online winkel (Amazon.nl).

Tongschrapers worden over het algemeen in de apotheek gebruikt. Ze gaan niet zo lang mee, hoewel het herbruikbare producten zijn. Met dit gebruiksvoorwerp schuiven gebruikers heen en weer op de tong. De knoppen stimuleren de tong, de flappen verwijderen plak en andere bacteriën of ziektekiemen van de tong.

Vóór herhaald gebruik moet de beste tongschraper tijdelijk onder water worden gereinigd. Normaal gesproken worden de tanden gepoetst en vervolgens worden de tong en de interdentale ruimtes gereinigd.

Om slechte adem tegen te gaan, zijn tongschrapers uiterst effectief. Bacteriën en rotting laten acute geuren achter, die bijzonder gevoelig zijn voor afzettingen op de tong. Ze zien eruit als twee ovale ringen die aan één kant beschikbaar zijn.

De aluminium tongschrapers komen uit de medische praktijk. ayurvedischDit is ook bekend in West-Europa en heeft zich in veel regio’s gevestigd.

In Frankrijk wordt de beste hoogwaardige tongschraper steeds vaker gemaakt van roestvrij staal. Een zeer robuust en gemakkelijk te onderhouden materiaal voor een lange periode van gebruik. Een rond handvat wordt gebruikt om het in de hand te houden, terwijl een ovale roestvrijstalen ring aan de voorkant is bevestigd.

Hier zijn de 3 beste tongschrapers in 2020:

De beste elektrische tongschraper voor huidverzorging

Als u geïnteresseerd bent in de beste elektrische tongschraper, adviseren wij u de “” te kopen.Sonicare HX8071/10“van de Nederlandse fabrikant Philips. Meer dan 200 De haren zijn bevestigd aan de reinigingskop en de elektrische werking van de borstel brengt de haren in beweging.

Meer dan 31 000 Trilbewegingen in één minuut zorgen voor de volledige verwijdering van plaque en bacteriën, zegt de fabrikant. De beste elektrische tongschraper is ontworpen in een onderzoekslaboratorium door tandartsen.

Iedereen die een elektrische tandenborstel uit de Oral Hygiene Collection bezit “Sonicare“Het enige wat u hoeft te doen is de tandenborstelkop aan de elektrische tandenborstel te bevestigen.

De “BreathRX-tongspray“wordt aanbevolen voor dit doel. De spray kan op de haarhoofden van de tongschraper worden gespoten voordat de tong wordt gereinigd. De etherische oliën zitten erin, hier moet vooraf duidelijk worden gemaakt of de gebruiker ze tolereert, waardoor geuren worden geëlimineerd.

De beste tongschraper mag alleen worden gebruikt bij baby’s die al tandjes hebben gekregen na overleg met hun kinderarts. Zorg er altijd voor dat de borstelkop niet te diep in de keel wordt gestoken.

De meeste baby’s houden niet van schrapers, daarom moeten ouders ze niet gebruiken. Uiterlijk op de vroege voorschoolse leeftijd kunnen kinderen hun taal op een zodanige manier verzorgen dat autonoom onder toezicht van een volwassene.

Inkoopcriteria : Op basis van deze factoren kunt u het bereik van de beste taalschraper vergelijken en evalueren.

In wat volgt willen we u laten zien welke factoren u kunt gebruiken om dit product te vergelijken en te evalueren. Dit maakt het voor u gemakkelijker om te bepalen of een bepaalde taalschraper geschikt is voor u of niet.

  • Materiaal
  • Formulieren
  • Grootte
  • Accessoires

Materiaal

Bij de aankoop is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal waarvan de beste tongschraper is gemaakt. Hier kunt u kiezen tussen een plastic of roestvrijstalen tongschraper.

Ayurvedische tongschrapers zijn voornamelijk gemaakt van aluminium of roestvrij staal. Vaak kun je tongschrapers in geld of in of. Ze zijn roestbestendig en hebben daardoor een zeer lange levensduur. Dankzij hun materiaal hopen zich geen bacteriën op en zijn ze hygiënisch.

Kijk uit! Daarom moet u voorzichtig zijn bij het schoonmaken, anders kunt u uw tong beschadigen. Met dikkere voordelen vermijdt u verwondingen omdat het uw tong zachter reinigt. De kunststof versies hebben nagels en strips en zijn ideaal voor gevoelige mannen en vrouwen. Omdat ze gemaakt zijn van zacht materiaal, kunt u aangenaam schoonmaken zonder gewond te raken.

Dus je moet elke 3 maanden een nieuwe kopen. Vergeleken met roestvrij staal en aluminium kost de beste kunststof tongschraper goedkoper en is beschikbaar in alle apotheken en online sites (Amazon.nl).

Formulier

Er zijn verschillende soorten tongschrapers voor alle smaken. In de categorie van de beste tongschraper maken we een onderscheid tussen gebogen en platte modellen en modellen met een ovale kop.

Bij het reinigen van de tong moet rekening worden gehouden met de achterkant van de tong, omdat hier veel bacteriën en resten verborgen zitten.
De platte vorm past perfect. De schrapers passen zich goed aan uw tong aan en maken hem schoon zonder de misselijkheidsreflex te triggeren.

Grootte

Bij de aankoop van de beste tongschraper moet u op de afmetingen letten. Omdat het verkrijgbaar is in verschillende maten, moet u een model kiezen dat past bij uw mondomvang. Ayurvedische roestvrijstalen tongschrapers zijn door hun materiaal flexibeler. Dit betekent dat je ze kunt buigen tot ze de grootte van je tong hebben.

Accessoires

Veel versies, voornamelijk ayurvedisch, bevatten een katoenen tas. Tijdens een reis kun je de beste tongschraper in deze tas bewaren. Zo blijft het eigen en niet verdwalen.

Sommige merken bieden u een speciale gel of tandpasta aan met de tongschraper. U heeft de reinigingsproducten nodig bij het schoonmaken als u een tongschraper met spijkers en strips heeft.

Spreid de tandpasta of gel op de tong en laat ongeveer 10 minuten intrekken. Maak na tien minuten uw tong schoon en spoel uw mond met water.

Gel en tandpasta zijn niet nodig. Met hun hulp kunt u uw mondhygiëne sneller verbeteren.

Hoe gebruik je de beste tongschraper op de juiste manier?

De beste tongschraper is uiterst gebruiksvriendelijk. Hier presenteren we stap-voor-stap instructies:

  • Strek je tong uit je mond en hou hem stevig vast.
  • Plaats de tongschraper op de achterkant van de tong.
  • Trek de schraper met lichte druk van achter naar voren over het hele oppervlak van de tong.
  • Maak het schoon onder stromend water.
  • Herhaal dit vier of vijf keer.
  • Spoel je mond met water.

Hoe vaak en wanneer moet de beste tongschraper worden gebruikt?

Regelmatige reiniging is van onschatbare waarde. Dit leidt tot een goede mondhygiëne en gezonde, holtevrije tanden. De tongschraper bestrijdt een slechte adem en vermindert de hoeveelheid bacteriën en giftige stoffen.

De beste tongschraper is geschikt voor dagelijks gebruik. Het belangrijkste is om je tong te wassen twee keer per dag, ‘s morgens en ‘s avonds.

Het achterste gedeelte van de tong heeft speciale aandacht nodig omdat hier de meeste plak en bacteriën zich ophopen. U kunt tongverzorging combineren met mondspoelingen. Ze hebben een desinfecterende werking terwijl ze het tandvlees verzorgen en de ademhaling verbeteren.

Onze selectie van ❤ :

Hoe maak je de beste tongschraper schoon?

Het is belangrijk om niet alleen de tong, maar ook de zuigmond grondig en regelmatig te reinigen. Voorzichtig! Was de schraper voor en na gebruik, anders blijven de resten op de reiniger liggen. Dit is niet gezond om hygiënische redenen.

Volledige reiniging duurt slechts een minuut. Houd het product onder heet stromend water en was het tegelijkertijd met uw vinger. Droog tenslotte de beste tongschraper met een handdoek of papier. Als alternatief zijn er vele vaatwasmachinebestendige versies beschikbaar. Deze informatie is overal op het web te vinden.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments