meilleure crème hydratante
crèmes

ᐅ De beste vochtinbrengende crème in 2020!

De beste vochtinbrenger in 2020 – Samenvatting van de test, vergelijking en tips voor het winkelen

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste vochtinbrengende crème door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het perfecte item voor uw behoeften te vinden.

Er zijn zoveel producten die veel beloven, maar niet altijd het verwachte resultaat opleveren. Om een crème te ontdekken die uw huid optimaal hydrateert, hebben we deze vochtinbrengende testpagina voor u samengesteld.

Hier vindt u een overzicht van het assortiment van de beste vochtinbrengende crème die we de afgelopen jaren hebben beoordeeld. We laten je ook zien wat belangrijk is bij het kiezen van een fantastische vochtinbrengende crème.

Hier zijn de top 3 vochtinbrengers in 2020:

Hoe hebben we gekeken naar de beste vochtinbrengende crème?

Op basis van de evaluatie van de 2020 vochtinbrengende crème hebben we, net als bij alle andere gezichtscrèmes, de componenten geanalyseerd en de consistentie, de rijkdom, de geur, het absorptiegedrag en de vruchtbaarheid getest. We analyseren de componenten met behulp van middelen die ons laten zien hoe zacht de stoffen zijn voor de huid en hoe ze in voldoende concentratie kunnen werken.

We vullen de evaluatie aan met informatie uit gespecialiseerde boeken en onderzoek naar vochtinbrengende middelen. We linken naar bronnen net onder dit artikel.

Of het nu gaat om een hete zomerzon, droge verwarmingslucht of een ijskoude winter, onze huid moet bestand zijn tegen vele agressies. Om ervoor te zorgen dat het niet gevoelig reageert op stress, moet de ideale gezichtsverzorging worden geboden. Wij vertellen u welke vochtinbrengende crème geschikt is voor uw huidtype.

Een echt geweldige vochtinbrengende crème is niet noodzakelijkerwijs afhankelijk van de dikte van uw portemonnee. Eerst en vooral moet onze gezichtscrème de huid optimaal hydrateren.

Waarom heeft de huid de beste vochtinbrengende crème nodig?

Onze huidbarrière en waterbindende stoffen in de huid voorkomen de vermindering van vocht in onze huid.

Waarom hebben zoveel mensen nog steeds last van een droge huid?

Aan de ene kant zijn er echte vochtdieven, zoals de rekken… UV en gechloreerd water in zwembaden, koude lucht in de winter en geklimatiseerde of verwarmde kamers. Zelfs een te lang bubbelbad thuis kan ertoe leiden dat de toplaag van de huid niet meer in staat is om ook water op te slaan.

Naast milieu- en leefstijlinvloeden kan onze leeftijd echter ook de oorzaak zijn van onze droge huid. Hoe ouder we worden, hoe minder vet onze talgklieren produceren en hoe droger de huid wordt. Vaak trekt de huid aan en jeukt ze als ze droog is, soms schilfert ze. Het is ook kwetsbaarder voor irritatie en roodheid.

Rimpels zijn ook meer zichtbaar op een droge huid omdat de elasticiteit van onze huid afneemt door het gebrek aan water. Naast de visuele effecten veroorzaakt het gebrek aan vocht ook een rampzalige cyclus: de huid heeft water nodig om haar cellen van voedingsstoffen te voorzien en zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Het moet minstens 10 p. 100. Als het minder is, hebben waterdieven een nog gemakkelijker spel en kunnen ziektekiemen de opperhuid binnendringen. Om dit te voorkomen moet de huid eerst worden beschermd tegen dagelijks vochtverlies.

Welke vochtinbrengende crème is echt goed?

Onze huid beschermt zichzelf tegen uitdroging volgens het principe “de huid wordt beschermd tegen uitdroging”.waterdichtheid naar buiten toe en waterretentie aan de binnenzijde“. Enerzijds zijn er stoffen nodig die de barrièrefunctie van de huid versterken en anderzijds stoffen die de huid van buitenaf beschermen.

Hyaluronzuur zorgt bijvoorbeeld voor een film op de huid die luchtdoorlatend is, maar beschermt tegen uitdroging. Ceramiden, een soort lipide, versterken de huidbarrière op een natuurlijke manier. Dit kan bijvoorbeeld met aminozuren, panthenol, glycerine, ureum of melkzuur.

Vochtinbrengende crème

Als u probeert de beste vochtinbrengende crème voor uw huidtype te vinden, moet u uw huidtype op voorhand kennen. Als u bijvoorbeeld een droge huid heeft, heeft u een ander huidverzorgingsprogramma nodig dan iemand met een vette huid.

De huid kan reageren met irritatie of onzuiverheden. Enkele ogenblikken na het aanbrengen moet uw huid zacht, soepel en glad zijn. Als er een vettige film op de huid zit, raak het product dan niet aan. Roodheid en een brandend gevoel zijn natuurlijk absoluut niet aanwezig.

Welke vochtinbrengende crème voor de normale huid?

Om het zo te houden, heb je een licht hydraterende crème nodig. Geschikte werkzame stoffen zijn bijvoorbeeld ceramiden of algenextracten.

Heb je een droge huid?

Het is ideaal om een huidverzorgingsproduct te gebruiken dat een fantastische aanvulling van de olie na de reiniging garandeert.

Suggestie: Als uw huid na het aanbrengen van de crème nog steeds niet soepel genoeg is, is dit een indicatie dat het vetgehalte van de crème niet hoog genoeg is voor uw huidtype. In plaats van opnieuw crème aan te brengen, kies je een product met een hoog vetgehalte of breng je een serum aan voor je crème.

De hyaluronmoleculen zorgen ervoor dat water kan worden opgeslagen in de conjuncturele weefsels. De huid is verzadigd met vocht en aan de binnenkant gepolsterd, het ziet er steviger uit. Het laadt de energiereserves van onze huidcellen op en neutraliseert ook schadelijke vrije radicalen, waardoor onze huid sneller veroudert.

De ultra-hydraterende gezichtscrème van “L’Occitane“bevat bronwater Réotier en hyaluronzuur om de huid de hele dag door te hydrateren.

Uw huidtype speelt een zeer belangrijke rol bij de keuze van de juiste vochtinbrengende crème.

In principe zijn er vier verschillende huidtypen:

 • Normale huid
 • Combinatiehuid
 • Vette huid
 • Droge huid

Normale huid

Een normale huid is het eenvoudigste huidtype. De waterbalans is evenwichtig en de huid is niet vettig of droog. Van buitenaf lijkt het poreus en bijna vlekkeloos.

Combinatievellen

De gecombineerde huid is herkenbaar op zowel de vette als de droge delen van het lichaam. Dit mengsel kan vooral zichtbaar zijn op het gezicht. De gecombineerde huid is ook gevoelig voor kleine tot matige huidonzuiverheden.

Vette huid

Meisjes hebben de snelste neiging om een vette huid te hebben. De glanzende laag is vooral zichtbaar op het voorhoofd, de neus en de kin. Verdunde poriën en puistjes zijn niet ongewoon bij dit type huid.

Droge huid

Een afname van de productie van talg of vet en een slechte waterretentie leiden tot een droge huid op het lichaam. De roodgekleurde en vaak gebarsten gebieden hebben een gebrek aan vocht. Veel mensen met een droge huid hebben permanente jeuk.

Misschien kunt u al een van de vier huidtypen toewijzen. Als je dit hebt gedaan, kun je de componenten van de crèmes volgen.

Compatibiliteit voor allergiepatiënten

Een allergische huid is zeer prikkelbaar en moet worden behandeld met een huidverzorgingsproduct. particulier. Als u de verkeerde huidverzorgingscrèmes aanbrengt, kunnen uw huidirritaties en -reacties verergeren.

Inkoopcriteria : Op basis van deze factoren kunt u vochtinbrengende middelen vergelijken en evalueren.

In wat volgt, tonen we u punten die u kunt gebruiken om de juiste vochtinbrengende crème voor u te kiezen.

Deskundigen adviseren over het algemeen het gebruik van de beste vochtinbrengende crème voor de allergische huid af te raden. Maar als u last heeft van allergieën, vaak een zeer droge huid heeft en absoluut de voorkeur geeft aan het gebruik van een huidverzorgingscrème, dan moet u in ieder geval de volgende ingrediënten in een crème weglaten:

 • Geuren/geuren
 • UV-bescherming
 • Plantaardige oliën
 • Parabenen
 • Liposomen

Kortom, vermijd alles wat uw huid irriteert. Een allergische huid heeft rust nodig. Droge gebieden hebben tijd nodig om te regenereren, wat kan worden vermeden door het aanbrengen van een vochtinbrengende crème.

PUV-bescherming

Zonnebrandcrème en vochtinbrengende crème in één product, wat een geweldig idee! Is het niet? Steeds meer merken bieden in hun eigen huidverzorgingsproducten bescherming tegen schadelijke stralen. We zullen in het volgende meer in detail uitleggen wat er allemaal achter zit.

Zonnebrandcrème wordt niet alleen gebruikt om zonnebrand tegen te gaan, maar ook om de huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering of kanker. Omdat zonnebrandcrème alleen te vet is om als dagelijks huidverzorgingsproduct te worden gebruikt en niet voldoende is, zijn vochtinbrengende crèmes met bescherming tegen de zon niet geschikt voor gebruik op de huid. UV zijn een ideale combinatie.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat de beste vochtinbrengende crème met bescherming UV heeft vaak slechts een lage zonbeschermingsfactor. Dus het vervangt geen zonnebrandcrème. Als u voortdurend wordt blootgesteld aan schadelijke stralen, moet u absoluut een hogere zonbeschermingsfactor toepassen.

Dus, wat vinden we van dit ingenieuze idee?

Voor de versnipperde huid zijn deze crèmes uitstekende dagelijkse begeleiders die onze huid verzorgen en beschermen. Maar, de beste vochtinbrengende crème met bescherming UV is geen remedie voor elke dag.

Veganistische room

Als u goed wilt doen voor dieren of het milieu, kunt u de beste veganistische vochtinbrengende crème gebruiken. Veganistische vochtinbrengers zijn gemaakt zonder dierproeven en bevatten geen dierlijke ingrediënten. Veel merken doen het ook zonder milieubelastende verpakkingen, zoals plastic voor hun producten.

Onze selectie van ❤ :

Hoe breng ik de beste vochtinbrengende crème op mijn gezicht aan en waar moet ik op letten?

Niet alleen de moisturizer zelf, maar ook de applicatietechniek kan van waardevol belang zijn voor de huid. In de korte stappen wordt uitgelegd hoe u effectief een vochtinbrengende crème op uw gezicht kunt aanbrengen:

 • Was handen en gezicht goed en verwijder make-up indien nodig. Wanneer de poriën vrij zijn, kan de vochtinbrengende crème in de huid worden verwerkt.
 • Spreid een hoeveelheid crème ter grootte van een hazelnoot op de handpalmen. Te veel crème kan de huid overbelasten. Als u vindt dat u niet genoeg gebruikt, kunt u de crème later alsnog aanbrengen.
 • Masseer de beste vochtinbrengende crème in cirkelvormige bewegingen van de kin naar het voorhoofd. Het is belangrijk om te weten dat je niet te veel druk uitoefent op je huid. Overtollige crème kan worden gebruikt op andere delen van het lichaam.

Hoe vaak moet ik de beste vochtinbrengende crème gebruiken?

Helaas is er geen goed of fout antwoord op deze vraag. Het motto is: probeer te kijken!

Zoals we al meerdere malen hebben aangegeven, heeft elke persoon een andere zorg nodig. De ene persoon heeft misschien meer vochtinbrengende crème nodig dan de andere. Maar je moet beginnen met een kleine crème en zo nodig naar boven werken.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments