ᐅ De beste voetschil in 2020!
Producten

ᐅ De beste voet peeling in 2020!

De beste voet peeling in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en kooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de beste voet peeling door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het ideale artikel voor uw behoeften te vinden.

Een zelfgemaakte peeling wordt zeer goed verdragen door de huid. De situatie is anders met veel producten in de winkel.
Maar natuurlijk zijn er ook uitstekende schillen te koop. Deze grove ingrediënten verwijderen voorzichtig de dode huidcellen. Je tenen worden heel zacht. Voor een droge en zeer gestresste huid moet u uw eigen grove peeling doen.

Schillen met zout

Zout verwijdert dode huidcellen bijzonder goed. Maar zorg ervoor dat je tenen niet gewond raken.
Als je grof zeezout gebruikt, stamp je de korrels een beetje fijn met een vijzel.

Hier zijn de 3 beste voet peeling in 2020:

Gebruik suiker in de categorie beste voet peeling

Voor suiker kunt u kiezen tussen kristalsuiker of grove bruine suiker. Het maakt niet uit welke je kiest. Hoewel we meestal afraden om familiesuiker te gebruiken, is het goed voor de huid.

Gebruik van koffie in de categorie beste voet peeling

Nu landt de koffie ook op onze huid. Maar zo’n koffieschil kan nog veel meer doen! Cafeïne verbetert de bloedcirculatie en stimuleert de huidvernieuwing.

Zo zorgt koffie altijd voor een vlek na gebruik.

Olie en parfum voor de beste voet peelingfers

Als je een beslissing hebt genomen, doe dan een beetje olie in je basis. Zonder olie zal de vacht erg droog worden en niet meer werken. Bij kamertemperatuur wordt het aanbesteding en je kunt het gebruiken voor de beste voet peeling.

Als u wilt, kunt u een parfum toevoegen aan uw eigen peeling met etherische oliën. Voor voet peeling zijn oliën met een verfrissende geur het meest effectief:

  • De vacht mag niet veel kleur hebben en zal vrij bleek zijn.
  • Om het minder saai te maken, voeg je een paar druppels kleurstof toe.
  • Wees zuinig, anders worden de tenen meerkleurig.
  • Meng alle ingrediënten goed en vul de beste voet peeling in een luchtdichte verpakking.

Wat is de beste voet peeling eigenlijk?

De beste voet peeling is een uitstekende manier om de flexibiliteit tot aan je tenen. Overtollige huid wordt precies op hetzelfde moment gewist en verzorgd.

Meestal bestaat zo’n schil uit twee hoofdbestanddelen. Het is een onderdeel om overtollige huid te verwijderen.
Je kunt het zien als een crème of lotion met brokjes.

Hoe kan de beste voet peeling werken?

Het doel is uiterst eenvoudig. Het stevige deel van deze peeling wrijft licht over de bovenste laag van de huid. Je helpt je voeten om overtollige huidcellen te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de massa kan worden toegepast. Anders, als je bijvoorbeeld suiker neemt, loopt het weg tussen je vingers.

De vloeistof heeft echter ook een andere functie. Dit is om de vacht zelf te stimuleren. In het geval van olijfolie zou dit van toepassing kunnen zijn.

Hoe vaak moet je een voet peeling maken?

Je vraagt je misschien af hoe vaak je een voet peeling kan doen. Wij raden echter af om het te vaak te doen.
Je wilt zeker niet al je huid van je voeten wrijven. Want zonder huid zul je je erg ongemakkelijk voelen. Dus geef je huid een paar dagen rust. Zodat het ook kan herstellen.

Maar voor een goed resultaat raad ik aan om je tenen minstens om de veertien dagen te schillen. Dan ben je ook voorbereid op het schoenloze seizoen.

Wanneer heeft een voet peeling zin?

Je kunt er gemakkelijk achter komen. Kijk eens naar je voeten. Ziet u misschien een te groot aantal eeltplekken? Of misschien te veel schalen? Misschien zelfs scheuren?

Als u door deze gevallen wordt getroffen, is het bijzonder de moeite waard voor u om een peeling te hebben. Met schillen kunt u deze problemen elimineren.

Wanneer moeten we ons onthouden van stemming?

Natuurlijk zijn er ook situaties waarin het niet gepast is om de bovenste hoornlaag te verwijderen.

Dus je moet je voeten controleren. Wat zie je? Heb je wonden op je tenen? Wonden? Misschien de voet van een atleet? We raden u niet aan om onder deze omstandigheden een peeling te krijgen. Omdat de huid al aangevallen is en je de symptomen zou kunnen verergeren.

Zelfs als je diabetes hebt, is het hetzelfde, we raden het niet aan. Omdat het de genezing van de huid verstoort. En we willen niet dat je gewond raakt. Als je twijfelt, vraag het dan aan je dokter.

Recepten voor de ultieme voet peeling

Nu komen we eindelijk bij de langverwachte recepten voor de beste voet peeling. We hebben de volgende recepten verdeeld. Dit maakt het voor u gemakkelijker om het ideale recept voor u te kiezen.

De recepten zijn verdeeld volgens het vaste ingrediënt. U kunt dus kiezen voor het ingrediënt puinhoop en wat je nog meer door elkaar kunt halen.
Niet al deze inkomsten zijn gepatenteerd. Als je ideeën hebt om het beter te doen, moedig ik je aan om een beetje te experimenteren. Als een recept bijvoorbeeld niet vloeibaar genoeg is of te vloeibaar lijkt, speel dan gewoon met de ingrediënten.

Inkoopcriteria : U kunt voet peeling vergelijken en evalueren op basis van de volgende factoren

In wat volgt hebben we de belangrijkste kenmerken geselecteerd en in detail uitgelegd. Met deze factoren zou het voor u gemakkelijker moeten zijn om de perfecte schil te vinden:

  • Ingrediënten
  • Doel van het schillen van de voeten
  • Duur van de blootstellingstijd
  • Bestanddelen

Ingrediënten

Zoals bij de meeste persoonlijke verzorgingsproducten zijn componenten een zeer belangrijk onderwerp. Voetscrubs bevatten vaak etherische oliën en ingrediënten natuurlijk. Hier geldt, zoals helaas vaak het geval is, de eenvoudige basisregel: het is het waard! Goedkope producten bevatten bijvoorbeeld geen natuurlijke parels. Schrob maar microplastic.

Voetmaskers, die vaak uit Azië komen, zijn een bijzonder delicaat onderwerp. Want hier stel je je tenen bloot aan krachtige stress, dus hoe moet anders een hele laag huid oplossen? Let op de dermatologische afdichtingen en het soort ingrediënten.

Doel van de beste voet peeling

  • Is het je doel om je hoornvlies te verwijderen?
  • Heb je barsten en zweren in je huid?

Voetschilfers worden bijvoorbeeld over de hele voet aangebracht en de eerste huidlaag wordt overal verwijderd. Het voetmasker geeft je een compleet nieuw voetgevoel met een zeer zachte huid.

Je tenen zullen je dankbaar zijn als je ze over een langere periode een speciale behandeling geeft. Dit omvat voetbaden, voetscrubs en het exfoliëren en scrubben van de huid na de behandeling met een vette crème die de huid helpt bij het dichten van barsten.

Verwerking met vis is ook extra zacht. Beter nog, niets anders dan water en kleine visjes zullen je huid raken. Vooral voor de zeer gevoelige huid is dit een optie om eelt te bestrijden.

Kan ik de voet peeling ook voor de handen gebruiken?

Maskers die de voeten afschilferen mogen niet op de handen worden gebruikt. Zoals vermeld in de productbeschrijving zijn ze alleen voor de voeten.
U kunt ook zonder aarzeling uw voeten met de hand wassen.

Vanuit de fish spa kunt u ook uw handen in het zwembad houden en de vissen laten knabbelen aan de deurvellen.

Onze selectie van ❤ :

Hoe vaak moet ik een voet peeling maken?

Vaak vindt u op de verschillende productverpakkingen een aanbevolen indicatie van de duur en de frequentie. Pas op dat u niet te vaak de beste voet peeling gebruikt.

Hoewel zachte, goed verzorgde tenen zeker prettig en aan te bevelen zijn, zal veelvuldig gebruik van een peeling ook een tegenstrijdig effect hebben.

Want het hoornvlies is zinvol en tot op zekere hoogte ook noodzakelijk in je tenen. Het werkt als bescherming tegen de grond, bijvoorbeeld als je op blote voeten loopt.

Zo kan de schil zelf, en niet alleen de huid, ook een probleem worden. Kleine steentjes of deeltjes kunnen zelfs onaangename schaafwonden achterlaten op de reeds geschilde en gevoelige huid.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments