ᐅ Het beste wenkbrauwpotlood in 2020!
samenstelling

ᐅ Het beste wenkbrauwpotlood in 2020!

Het beste wenkbrauwpotlood in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en kooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van het beste wenkbrauwpotlood door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het ideale item voor uw behoeften te vinden.

De neiging van de wenkbrauwen die ons gezicht omlijsten is natuurlijk en compleet. Omdat wenkbrauwen de uitdrukking van het gezicht volledig kunnen veranderen, is het belangrijk om ze goed vorm te geven en te accentueren.

Met het beste wenkbrauwpotlood kunt u uw wenkbrauwen perfect definiëren, de vorm ervan corrigeren en de wenkbrauwen strakker maken om ze een langere uitdrukking te geven. Voordat u begint, moet u de ideale vorm voor uw wenkbrauwen vinden.

Onze selectie van :

Hoe vind ik de perfecte vorm voor mijn wenkbrauwen?

Gebruik het beste wenkbrauwpotlood als liniaal. Het wordt op het neusgat geplaatst en wijst naar boven voorbij de binnenste ooghoek. Dit is het beginpunt van de wenkbrauw. Vervolgens meet je het maximale punt van de wenkbrauw, vanaf het binnenste neusgat naar boven. Het eindpunt is de lijn van het neusgat naar de buitenste ooghoek.

Eventuele overtollige haren moeten worden verwijderd met een pincet in de richting van de expansie. U kunt ook uw wenkbrauwsjablonen gebruiken, die u kunt kopen in apotheek en online. Laat bij twijfel een vertrouwde professional voor de eerste keer uw wenkbrauwen verzorgen en probeer de haren die om de dag groeien te verwijderen.

Welke kleur hebben mijn ogen?

De blauwe ogen zien er vrij hard uit met zwarte wenkbrauwen, een lichtbruin doet ze glimmen. Hetzelfde geldt voor groene ogen, het ideaal zou een bruine met een klein olijfklepje zijn.

Hoe gebruik je het beste wenkbrauwpotlood op de juiste manier?

Schilder de wenkbrauwen niet over een groot gebied of over grenzen, het is volledig kunstmatig. Het ideaal is om de wenkbrauwen te borstelen, te beslissen of er gaten zijn om op te vullen, en dan met het potlood kleine individuele streken te maken met de wenkbrauwharen. En als je nog steeds niet tevreden bent met het resultaat van het beste wenkbrauwpotlood, probeer dan wenkbrauwpoeder!

Inkoopcriteria : U kunt wenkbrauwpotloden vergelijken en evalueren op basis van de volgende factoren

In het volgende gedeelte laten we u zien wat u kunt kiezen uit het grote aantal wenkbrauwpotloden.

  • Nauwkeurigheid
  • Ingrediënten
  • Eigenschappen

In de volgende paragrafen zullen we uitleggen wat belangrijk is met alle individuele criteria.

Nauwkeurigheid

De verschillende soorten wenkbrauwen spelen ook een belangrijke rol als het gaat om precisie. Met conventionele wenkbrauwpotloden kan het in het begin nauwkeurig werken, maar met alle slijtage aan de stift is het niet meer gegarandeerd.

Bovendien zijn harde vullingen moeilijk aan te brengen, zodat toepassingen met een romige consistentie beter zijn. Wenkbrauwpotloden met een afgeschuinde stift zijn niet meer scherp genoeg om na bepaalde toepassingen vrij fijne lijntjes te trekken. Aan de andere kant zijn wenkbrauwpotloden met een viltstift bijzonder geschikt voor gebruik in de volgende gebieden preciesmaar zijn niet weinig kleurrijk.

Het beste wenkbrauwpotlood moet ook zo zacht mogelijk zijn voor het precieze werk, omdat enerzijds een hard potlood onaangenaam kan zijn om aan te brengen en anderzijds het de huid kan irriteren. Het vergt oefening om het netjes en precies toe te passen.

Ingrediënten

Ook in wenkbrauwpotloden zijn soms kritische ingrediënten aanwezig zoals in andere schoonheidsproducten. Vanwege hun effect oestrogeenZe worden bekritiseerd omdat het hormonale evenwicht kan worden beïnvloed door de accumulatie in het menselijk lichaam. Dus we stellen voor dat u wenkbrauwpotloden koopt… parabeenvrij.

Andere ingrediënten die vermeden moeten worden op uw wenkbrauwpotlood zijn minerale oliën, omdat ze het verlies van huidwater kunnen verminderen. De huid kan niet ademen onder de kleur, wat de natuurlijke regeneratie vertraagt.

Eigenschappen

Naast precisie en componenten spelen ook eigenschappen als waterbestendigheid en de hardheid van het beste wenkbrauwpotlood een belangrijke rol. Bovendien moet het zorgen voor meer vorm, hoeveelheid wenkbrauwen en discrete kleur.

Het beste wenkbrauwpotlood moet vooral waterdicht zijn, omdat wenkbrauwmagazijn snel kan lopen. Een hard potlood kan kleine kleuren geven en een te zacht potlood kan op zijn best donkere staven schilderen.

Wat zijn de tips en trucs voor het gebruik van het beste wenkbrauwpotlood?

Als u denkt aan het verwijderen van make-up van uw voorhoofd, hebben we het antwoord voor u. U kunt uw wenkbrauwen verwijderen met elk in de handel verkrijgbaar gezichtsreinigingsmiddel. In principe zijn wenkbrauwpotloden gemakkelijk te verwijderen.

We maken een lijst van alle hulpmiddelen die u wilt gebruiken om uw wenkbrauwen weer op te maken: pincet, spiegel, etc.

Een andere suggestie is dat je een perfecte afwerking kunt bereiken met een proeflezer en markeerstift. Als u klaar bent met het oprichten van uw wenkbrauwen, kunt u de camouflagestift gebruiken om oneffenheden zoals roodachtige of kleine vlekken op het voorhoofd te bedekken.

Met de markeerstift accentueert u de wenkbrauw. U brengt de highlighter aan met een fijn borsteltje onder de wenkbrauwen en boven het maximale punt van de wenkbrauwen zal het niet te veel zijn.

Hoe kunnen make-up wenkbrauwen langer meegaan?

Om de levensduur van het beste wenkbrauwpotlood te verlengen, gebruik je een transparante of gekleurde gel die op mascara lijkt. Na het aanbrengen van wenkbrauwmakeup, breng het aan om de kleur te corrigeren en te wenkbrauwen. Als u een zeer lange levensduur wilt en deze enkele dagen wilt aanhouden, dan helpen wenkbrauwproducten die schurend en waterbestendig zijn.

Als je geen gel hebt gebruikt, dan moeten de afgewerkte wenkbrauwen worden gerepareerd zodat ze veel langer hun mooie vorm behouden en zich niet zo gemakkelijk verspreiden.

Geschikte haarlak en herstellende haarlak kan op een kleine borstel worden gespoten en over het haar worden geaaid.

Ow kan ik de duurzaamheid van het beste wenkbrauwpotlood verlengen?

Vaak droogt het beste wenkbrauwpotlood uit, het geeft niet echt kleur af en breekt zelfs af. Je kunt het potlood gewoon pakken en kort boven een vlam houden tot het begint te smelten.

Als alles is afgekoeld, kun je het voorzichtig uitproberen. Na dit proces is het potlood aan de voorzijde zo goed als nieuw en kan het zonder problemen worden gebruikt.

Met behulp van een gedroogd poeder kun je het weer uitknijpen met een sterk gepigmenteerde oogschaduw. Het is uiterst belangrijk om te weten dat u zuivere ethanol of een uitstekend fixeermiddel gebruikt.

Onze selectie van :

Is er een verschil tussen farmaceutische producten en luxegoederen?

Hoogwaardige producten zijn de producten waarachter de grote namen en hebben zich gevestigd als fabrikanten van schoonheidsproducten.
Fabrikanten zoals Chanel, Estée Lauder, L’Oréal en Nars nieuwe trends te creëren met hun producten voor het voorhoofd, die kleinere en goedkopere merken imiteren.

Apotheekproducten bieden in wezen hetzelfde assortiment aan. Ze zijn grotendeels gebaseerd op trends in de Amerikaanse zone.
Er zijn ontegenzeggelijk high-end producten die een superieure kwaliteit produceren tegen een eerlijke prijs.

In de meeste gevallen betaalt u echter voor het merk en het prestige dat aan deze bedrijven verbonden is! Maar veel make-up fans zijn het er over eens: Ja, er is een verschil, maar het is zo klein dat je het nauwelijks kunt zien. Dus normale (niet per se luxe) producten zijn zeker goedkoper, maar net zo effectief, zo niet meer.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments