ᐅ De beste zelfbruiningslotion in 2020!
looien

ᐅ De beste zelfbruiningslotion in 2020!

De Beste Zelfbruinende Lotion in 2020 – Test Samenvatting, Vergelijking en Kooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste zelfbruiningslotion door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het perfecte item voor uw behoeften te vinden.

Een gebruinde teint blijft, ondanks alle tegenstrijdigheden tegen de gevaarlijke zonnestralen, een uiting van gezondheid en vitaliteit.
Daarom proberen de meeste mensen een gezonde bruine kleur te krijgen.

Vooral omdat de paleizen meestal een beetje wazig lijken. Maar dat kan gemakkelijk worden tegengegaan, vooral als de zon niet schijnt. Het is dus mogelijk om het hele jaar door een licht gebruinde en gezonde teint te krijgen met de beste zelfbruinende lotion met eenvoudige middelen.

Hier zijn de beste zelfbruinende lotions in 2020:

Wat is de beste zelfbruiningslotion?

De beste zelfbruinende lotion is meestal verkrijgbaar in vloeibare of romige textuur en bruint de huid volledig zonder stralen. UV Schadelijk.

Het is verkrijgbaar als bruiningscrème, gel, lotion, bruiningsspray, zelfbruinende zakdoek of mousse en als indicatie kunnen verschillende niveaus van bruinen worden gekozen.

In het volgende artikel wordt uitgelegd hoe u de beste zelfbruiningslotion kunt gebruiken met de beste vlek- en streeploze resultaten. We hebben de beste zelfbruiningslotions voor je samengesteld. Dit is om u in staat te stellen uw eigen mening te geven over de producten.

Hoe werkt de beste zelfbruiningslotion?

De ingrediënten van de gebruikelijke zelfbruiners zijn de dihydroxyaceton of DHA in het kort. Deze kunstmatig geproduceerde suiker reageert met de eiwitten in de bovenste laag van de huid en geeft ze, afhankelijk van je stemming, slechts een delicate bruine kleur. 3 à 6 uren.

Geschat wordt dat 10 à 15 % Mensen reageren niet op de stof en de huid blijft helder, er zijn absoluut geen bruiningsresultaten. Sommige zelfbruiners gebruiken daarom ook erythrulose, ook een soort suiker.

Het resultaat mag echter niet lang op zich laten wachten, zeker niet in het begin. Regelmatig opnieuw aanbrengen van de crème stabiliseert de bruining.
Aangezien de meeste vrouwen een product voor hun eigen lichaam willen dat zo natuurlijk mogelijk bruint, kan het iets langer duren om het gewenste niveau van bruining en huidskleur te bereiken.

Hoe dikker de hoornlaag, hoe intensiever de huidskleur. Dit effect maakt de toepassing ook niet erg gemakkelijk, omdat het gemakkelijk kan leiden tot vlekken en onregelmatigheden. Omdat onze huid zich regelmatig vernieuwt, blijft de bruine kleur en de huidskleur slechts enkele dagen behouden.

Hoe breng je de beste zelfbruiningslotion aan?

Zoals reeds vermeld, is de toepassing niet al te gemakkelijk en vereist deze meestal enige oefening. Om een goed en vlekkeloos effect te bereiken, moet de huid eerst worden voorbereid op het bruinen.

Enkele dagen voor het gebruik van de beste zelfbruinende lotion moet de huid worden gereinigd met een peeling en vervolgens worden verzorgd met een vochtinbrengende crème. Dit verwijdert alle dode huid en de hoornlaag en vermindert het risico op verkleuring van de bruine kleur.

Met name gebieden met een droge huid, schubben en gebieden zoals knieën, enkels of ellebogen moeten worden ontdaan van dode huidcellen. Anders worden deze gebieden donkerder dan de rest van het lichaam.

Breng eerst de beste zelfbruiningslotion of -spray aan en breng deze in slagen aan. circulaires. Zorg ervoor dat het zo overvloedig en zuiver mogelijk is op de gebieden van de huid tot aan de haarwortels.

Om verkleuring van de handpalmen te voorkomen, moeten deze vervolgens zorgvuldig in de vlek worden gewassen. Er moet een speciale handschoen of wattenstaafje worden gebruikt.

Vermijd kort na het looien direct contact met de stoffen, omdat vettige zelfbruinende producten een beetje kunnen bloeden.
Het is daarom essentieel om te wachten tot de zelfbruiner volledig is geabsorbeerd alvorens naar bed te gaan of zich aan te kleden.

Als je het goed gebruikt, is zelfbruining een praktische zaak. In plaats van de huid bloot te stellen aan de zonnestralen… UV schadelijk (huidkanker!) of solarium tijdens het zonnebaden, de bruine kleur is gewoon romig of bespoten om je hele lichaam en benen te bruinen.

Wat is de beste zelfbruiningslotion voor de benen?

Voor de benen adviseren wij zonnebrandcrème van Lavera ! De lotion moet snel en spaarzaam worden aangebracht op opgewonden plekken zoals de knieën en tenen, zodat het bruiningsresultaat niet te intens is.

Hoe krijg ik de beste smetteloze zelfbruiningslotion?

Allereerst moet je een handschoen gebruiken. Je kunt jezelf helpen met één persoon, want het aanbrengen van de smetteloze crème is dan veel gemakkelijker. Respecteer de toepassingstijd en trek gedurende deze tijd niets aan!

Hoe lang kan de beste zelfbruiningslotion meegaan?

De tijd hangt af van het individu. Volg de instructies op de verpakking die door de fabrikant zijn voorgeschreven om zorgen te voorkomen.

Een paar tips

Soms werkt het looien niet goed bij het aanbrengen van de crème, dus we willen graag de zojuist aangebrachte looizuurcrème direct verwijderen! Hier zijn de beste tips.

Was de huid niet, maar een zachte peeling helpt. Een bezoek aan het zwembad en een bad in gechloreerd water verwijdert ook de bovenste huidcellen. Immers, een bad in een badkuip en de daarop volgende lichaamsolie kan soms wonderen verrichten.

Inkoopcriteria : Op basis van deze factoren kunt u zelflooiers vergelijken en evalueren.

In wat volgt laten we u zien welke aspecten u kunt kiezen uit de veelheid aan mogelijke zelfbruiningslotions:

In de volgende paragrafen zullen we uitleggen wat belangrijk is met alle individuele criteria.

  • Lichaam Regio
  • Schaduw
  • Kleurintensiteit
  • Duur van het effect

Toch kan het nuttig zijn om een blik te werpen op de zelfbruiners en te zien wat er op de verpakking staat, zoals we al hebben aanbevolen in het bovenste deel van deze analyse.

Lichaam Regio

Zoals vermeld in de handleiding zijn er zelfbruiners voor lichaam en gezicht. Er zijn ook producten die geschikt zijn voor beide gebieden.

De gezichtshuid is meest gevoelig en vereist meer zorg. Bij zelfbruiners voor het gezicht is er meestal geen parfum om allergieën te voorkomen. Productdifferentiatie is daarom noodzakelijk.

Het is belangrijk om te weten dat uw product geschikt is voor het juiste gebied van het lichaam. Voor uw gezicht moet u voorzichtig zijn met wat u gebruikt, want het vereist speciale zorg.

Schaduw

Met kleur bedoelen we het effect van zelfbruining. Een product kan de volgende kleurtinten als doel hebben:

  • Olijf
  • Natuurlijk
  • Oranje

Om de ideale toon te kopen om uw verbeelding te bevredigen, is het bijzonder belangrijk om aandacht te besteden aan dit onderscheid tussen olijf, natuur en sinaasappel.

Als u een natuurlijke teint wilt, is het aan te raden om, net als bij de zomermake-up, één of twee niveaus donkerder te kiezen dan uw teint.

Kleurintensiteit

De intensiteit van de kleur geeft aan hoe extreem de impact van de beste zelfbruiningslotion is. Het is voordelig om op de hoogte te zijn van de mate van het product.

Een te intensieve zelfbruiner zou bijvoorbeeld niet aan te bevelen zijn, omdat het kleureffect dan zou zijn overweldigend en er konden geen verbeteringen worden aangebracht. Om een fout te voorkomen, kan het belangrijk zijn hier rekening mee te houden.

Onze selectie van ❤ :

Duur van het effect

De werkingsduur van de beste zelfbruiningslotion is de aanbevolen blootstellingstijd. Elke fabrikant labelt zijn product met deze informatie. Dit kan worden gebruikt om te vergelijken en te bepalen wat past bij uw behoeften en hoe lang u bereid bent te gebruiken.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments