ᐅ De beste zwarte zeep in 2020!
zeep

ᐅ De beste zwarte zeep in 2020!

De beste zwarte zeep in 2020 – Testsamenvatting, vergelijking en kooptips

U vindt hier :

Een samenvatting van de tests van de beste zwarte zeep door gerespecteerde tijdschriften met de verschillende winnaars, evenals informatie, kooptips, vergelijkingen en nog veel meer om u te helpen het ideale item voor uw behoeften te vinden.

Hier zijn de 2 beste zwarte zepen in 2020:

Zwarte zeep

De beste zwarte zeep is een natuurlijk of kostbaar product voor de huidverzorging en is een insider’s tip in de schoonheidsindustrie. Deze speciale zeep is een van de meest populaire natuurlijke huidverzorgingsproducten omdat het diverse huidproblemen kan bestrijden. Er wordt gezegd dat zwarte zeep schilfert, zeep en huidverzorgingscrème in één product zit.

De beste zwarte zeep wordt al eeuwenlang in Nigeria, Ghana en Togo gebruikt voor lichaamsverzorging en reinheid. In deze regio’s wordt deze zeep gebruikt als wondermiddel voor huid- en haarproblemen. Of het nu gaat om een vette huid, een droge huid, jeuk, acne of eczeem, zwarte zeep heeft een langdurig, snel en zeer betrouwbaar effect.

Dankzij het absoluut natuurlijke karakter wordt deze zeep ook gebruikt voor de verzorging van de tere huid van de baby. Het traditionele recept bestaat uit een mengsel van water, as, palmolie en bananenschil.

Uitgebreide productie

Ingrediënten zoals palmbladerenas, sheaboter en kokosnootolie kunnen extra ingrediënten in de zeep zijn. Het produceren van de beste zwarte zeep is geen eenvoudig proces. Bananenschillen worden gedroogd in de hete zon. Deze textuur wordt vervolgens in een kleioven gebakken tot er as overblijft.

Na deze procedure worden alle andere ingrediënten zoals karitéboter en kokosolie verhit en gemengd met de zeepmassa. Agitatie maakt de zeep sterk en kan van het oppervlak worden afgeschuimd.

De beste natuurlijke Afrikaanse zwarte zeep uit het Nubische erfgoed

Onder de categorie zwarte zeep zijn veel aparte producten van gerenommeerde fabrikanten te koop. Tussen de verschillende zepen of sets van zepen kan individueel worden bepaald. Een van de meest populaire zepen in de categorie is de Afrikaanse zwarte zeep van het Nubische erfgoed. Dagelijks eczeem, acne, vette huid of andere huidproblemen kunnen worden geminimaliseerd door een constante toepassing.

De beste Afrikaanse zwarte zeep van Birth

De African Black Birth Soap is ook een van de beste in deze categorie. Met de kostbare zwarte zeep Dudu osun uit Nigeria, pure honing, sheaboter, Afrikaans sandelhout en aloë vera zijn de hoofdingrediënten van de zeep. Het helpt de huid bij verwijde poriën, mee-eters of een vette huid en kan dagelijks worden gebruikt. De frisse citroengeur maakt de natuurlijke voordelen nog intrigerender.

Inkoopcriteria : Op basis van deze factoren kunt u het bereik van de beste zwarte zeep vergelijken en evalueren.

In wat volgt laten we u zien welke aspecten u kunt kiezen uit de veelheid aan zwarte zepen.

De criteria die u helpen bij het vergelijken van zepen met elkaar zijn de volgende:

  • Ingrediënten
  • Cultuur
  • Land van herkomst
  • Hoeveelheid
  • Verpakking

Ingrediënten

Bij de aankoop van de beste zwarte zeep moet u altijd goed kijken naar de onderdelen. Zeep wint steeds meer aan populariteit in Europa en daarom worden veel zepen zo genoemd, die in de onderdelen aanzienlijk verschillen van het oorspronkelijke type. Let er bij het kopen van zeep op dat de basisingrediënten aanwezig zijn en dat de zeep geen additieven bevat.

Cultuur

Omdat zwarte zeep een natuurproduct is, heeft het de potentie om ecologisch waardevol te zijn. U moet echter ook de teeltomstandigheden kennen voordat u gaat kopen.

Er zijn vooral veel palmolieproducenten die grote delen van het regenwoud kappen om meer olie te kunnen produceren.

Dus, als je eenmaal koopt, zorg ervoor dat je informatie vindt over hoe bedrijven zich positioneren en waar ze hun grondstoffen vandaan halen.

De meeste bedrijven die zich toeleggen op duurzame biologische landbouw bieden ook gedetailleerde informatie aan op hun websites.
Als je er geen informatie over kunt vinden, is dat in de meeste gevallen een slecht teken.

Land van herkomst

Als u de beste originele zwarte zeep wilt hebben, moet u bij aankoop letten op de originele staat. De meest voorkomende producten worden in Ghana of Nigeria gemaakt.

Het is ideaal om het bedrijf te leren kennen voordat u koopt. Er zijn veel bedrijven die hun zeep uit andere landen kopen en hen aanmoedigen om meer te produceren. Door uw zeep bij zo’n bedrijf te kopen kunt u ook een deel van de kosten voor het maken ervan dragen.

Hoeveelheid

Omdat de beste zwarte zeep een lange transportroute moet afleggen, is het verstandig om direct een grotere hoeveelheid te verkrijgen.
Dit is geen probleem, want de zeep gaat lang genoeg mee.

Door grotere hoeveelheden te kopen, bespaart u niet alleen op de uitstoot van CO2maar ook geld, want veel aanbieders bieden lagere kostenpakketten aan.

Verpakking

De beste zwarte zeep is een natuurlijke zeep die niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook voor het milieu, omdat hij geen synthetische stoffen zoals microplastics bevat, die in het water terechtkomen.

Om de ecologische factor te verhogen, moet bij de aankoop van zeep voorzichtig met de verpakking worden omgesprongen. Het moet zo klein mogelijk zijn en bij voorkeur gemaakt van papier.

Hoe lang bestaat de beste zwarte zeep al?

De beste zwarte zeep wordt in West-Afrika al eeuwenlang gebruikt voor verschillende functies. Historici zijn het erover eens dat de zwarte zeep van Afrika en de Aleppo-zeep van Syrië de eerste soaps ter wereld zijn.

Wat is het originele recept voor de beste zwarte zeep?

Zwarte zeep komt uit West-Afrika, waar het al enkele eeuwen wordt gebruikt. De zeep wordt daar gemaakt volgens oude familierecepten. Deze familierecepten gaan ver terug in de tijd en zijn over het algemeen parallel ontwikkeld, waardoor er geen origineel recept kan worden herkend. De componenten en het fabricageproces van deze zeep lijken nog steeds sterk op elkaar.

Het kiezen van een basisolie

Eerst en vooral moet je een basisolie kiezen. De beste zwarte zeep maakt traditioneel gebruik van kokosnootolie, palmpitolie, palmolie en karitéboter.

U kunt ook verschillende oliën gebruiken zoals in traditionele zeep. De individuele voordelen van de oliën vindt u in het hoofdstuk over de componenten. Het is belangrijk dat u uw oliën in ruwe vorm koopt.

Het maken van de as

Om de as te maken, kunt u de baksteenblokjes op een laag vuur op de grill of in de oven op middelmatige temperatuur verbranden. Hoe meer as je gebruikt voor je zeep, hoe meer het zal zijn… duistere.

Meng de as met water.

Meng nu geleidelijk de as in het water. Gebruik gedestilleerd water. De as zou moeten gaan over 1:3 water.
Omdat asloog enigszins steriel kan zijn, moet u uit voorzorg een beschermende bril en handschoenen dragen.

Het is ideaal om een plastic of glazen pot te gebruiken om de as en het water te mengen, aangezien de as kaliumhydroxide bevat.

Verhit de olie

Verhit de olie in een dubbele steelpan, voeg de aslikeur toe en laat het mengsel op laag vuur onder regelmatig roeren sudderen. Zodra het mengsel een dikke en romige consistentie heeft bereikt na ongeveer Vijfenveertig minutenDe zeep is klaar.

Onze selectie van ❤ :

Voeg een parfum toe (indien nodig)

De meeste zwarte zepen bevatten geen additieven. U kunt echter wel een geur toevoegen in de vorm van kruiden of etherische oliën.

Verwijder de zeep

Zodra de zeep op de pan is neergedaald, kun je het een beetje laten afkoelen en vervolgens afschuimen en in een mal doen.

Laat de zeep uitharden

Tenslotte moet je de zeep laten uitharden. Het duurt ongeveer 2 weken.

0 0 votes
Évaluation de l'article

You may also like...

S’abonner
Notifier de
guest
0 Commentaires
Inline Feedbacks
View all comments